Langaton Qi-laturi - autoteline nopealla latauksella

Langaton Qi-laturi - autoteline nopealla latauksella
Lähetä ystävälle

-66%

€ 19.49
Ovh. € 58
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-4 työpäivää

Tuotteen myy INF Company AB 4,2 / 5 90 arvostelulla.

Kokonaisarvosana 4,2 / 5
Toimitusaika 4,0 / 5
Pakkauksen laatu 4,4 / 5
Lisää kauppiaalta INF Company AB INF Company AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta INF Company AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Matkapuhelimen pidike ja langaton laturi yhdessä
 • Pikalataus 10W / 7,5W: lla
 • Autolatauslaite toimii kaikkien matkapuhelinten ka
 • Helppo koota ja poistaa uudelleen
 • Kaksi erilaista kiinnikettä ja USB-kaapeli ovat mu

Puhelinpidike ja laturi yhdessä! Qi-laturissa on kaksi eri kiinnitintä ja se toimii kaikissa autoissa. Se soveltuu kaikkiin matkapuhelimiin langattoman latauksen (Qi) avulla. Autolaturi lataa nopeasti ja on hellävarainen matkapuhelimen akulle.

Uusi teknologia ja uudet yksinkertaisemmat ratkaisut! Tämän Qi-autolaturin avulla lataat mobiililaitteesi langattomasti induktion avulla. Se yksinkertaistaa toimintaa ja mahdollistaa nopean vastauksen matkapuhelimeen, jos se soi latauksen aikana. Lisäksi vältät porttien tarpeetonta kulumista sellaisten johtojen kautta, jotka on vedettävä tai liitettävä. Erityisesti sovitettu malli sopii asennettavaksi autoon – se kiinnitetään ilmanvaihtoverkkoon.

Tasainen ja turvallinen käsittely: Qi-laturi liitetään mukana toimitettavalla USB-kaapelilla USB-liitäntään tai USB-laturiin tupakansytyttimen kautta. Sitten se vain yhdistetään matkapuhelimeen; kiinnikkeet tarttuvat matkapuhelimeen painovoiman avulla ja pitävät sen tiukasti paikallaan. Sinä et tarvitse latauskaapelia, eikä sinun tarvitse käsitellä johtoja ajon aikana.

Nopea langaton lataus: 10 W:n nopea lataus Android-puhelimille, kuten Samsung S9, S9+, Note 8, S8+, S8, Note 5, S7 Edge, S7, S6 Edge plus, S6 Edge, S6 ja monille muille
7,5 W:n lataus iPhonelle, kuten iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 ja muut, ja 5 W vakiolataus kaikille muille puhelimille, joissa on sisäänrakennettu tuki Qi:lle (langaton lataus).


Näin Qi-standardi toimii
Qi-tekniikka on standardi langattomalle energiansiirrolle induktion avulla. Virran ja jännitteen siirto tapahtuu magneettikenttien kautta, jotka liikkuvat lähettimen (latausaseman) ja vastaanottimen (älypuhelimen) välillä. Jos laturiin on asetettu yhteensopiva laite, latausprosessi käynnistyy automaattisesti sähkömagneettisella kytkennällä. Kun prosessi on valmis, eli puhelin on täyteen ladattu, tekniikka siirtyy valmiustilaan. Standardoinnin ansiosta eri valmistajien matkapuhelimet voivat käyttää samaa asemaa.

Useimmat uudemmat matkapuhelimet ovat QI-yhteensopivia, ja vanhempia malleja voidaan helposti täydentää Qi-sovittimella tai Qi-kuorella, joten langaton lataus toimii yhtä hyvin myös niissä. Langattomat laturit voivat yleensä tunnistaa kunkin mobiililaitteen optimaalisen tehon, eli niin sanotun mukautuvan latauksen, siten, että se latautuu 10 W, 7,5 W (eli nopea lataus) tai 5 W -latauksella mallista riippuen.

Langattomalla autolaturilla on enemmän etuja; koska matkapuhelin on ripustettu tai asetettu vain latauslevylle, matkapuhelimen herkkä latausportti ei kulu. Erityisesti autossa on myös käytännöllistä, että sinun ei tarvitse liittää johtoja, mikä lisää turvallisuutta (eikä sinun tarvitse kuljettaa erilaisia latauskaapeleita ja sovittimia eri puhelimiin). Matkapuhelin on myös kiinnitetty laturiiin, joten näyttö on näkyvillä ilman, että sinun tarvitsee ottaa matkapuhelinta käteesi, eikä puhelin voi myöskään lentää voimakkaan jarrutuksen aikana.

Tiedot:
Sisääntulo: 9V/1.67A 5V/2A
Ulostulo: 9V/1.2A 5V/1.5A

Pakkaus sisältää:
Autoteline langattomaan lataukseen
Asennuskiinnike
USB-latauskaapeli
Käyttöohjeet

Huomaa: Varmista, että matkapuhelimesi tukee langatonta latausta (QI), muuten voit helposti täydentää matkapuhelinta Qi-kuorella tai Qi-vastaanottimella.


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 4 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 2 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 1 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »