Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
M40 Green rubber watchbands/M40 Vihreä silikoniranneke

1 / 1

M40 Green rubber watchbands/M40 Vihreä silikoniranneke

9,95 €

-41%

Rek pris. 16,95 €
FI: Apple Watch Solo Loop-ranneke on saatavilla tummanvihreänä valintasi mukaan. Ranneke on nopea ja helppo kiinnittää ja säätää tarrakiinnityksellä. Rannekkeen edut ovat sen mukavuus, keveys ja hengittävyys. Ranneke on valmistettu silikonista.
Lue lisää

FI: Apple Watch Solo Loop-ranneke on saatavilla tummanvihreänä valintasi mukaan. Ranneke on nopea ja helppo kiinnittää ja säätää tarrakiinnityksellä. Rannekkeen edut ovat sen mukavuus, keveys ja hengittävyys. Ranneke on valmistettu silikonista. 40-42 mm:n vaihtoranneke sopii (Keskikokoinen) 140-220 mm ranteisiin.


Huom! Tämä ranneke on Apple Watchin kanssa yhteensopiva lisävaruste, eikä se ole Applen valmistama tuote. Sopiviä kelloja ovat Apple Watch-sarjat 1, 2, 3, 4, 5, 6 SE.


Asiakaskäytäntö: Jos ostat tuotteitamme, asiakkaalla on 30 päivän aika vaihtaa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: support@happycoding.fi


EN: The Apple Watch Solo Loop is available in dark green for your choice. The wristband is quick and easy to attach and adjust with a velcro fastening. The advantages of the bracelet are its comfort, lightness and breathability. The bracelet is made of silicone. The 40-42 mm replacement strap (Medium) is suitable for 140-220 mm wrists.


Note! This wristband is an accessory compatible with Apple Watch and is not an Apple product. Suitable watches are the Apple Watch series 1, 2, 3, 4, 5, 6 SE.


Customer policy: If you purchase our products, the customer will have a 30-day period for exchanges. Please contact our customer support at: support@happycoding.fi

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita