Marshall MID BT Musta

Marshall MID BT Musta
Lähetä ystävälle
€ 167.90 Väliaikaisesti loppu

-13%

Ovh. € 195

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

  • Bluetooth
  • 30 tunnin toistoaika

Langattomilla Marshall Mid -kuulokkeilla on tuttu Marshall-muotoilu langattomalla liitännällä ja vaikuttavalla akunkestolla, joka tarjoaa tehokkaan äänen koko päiväksi.


Langattomat Bluetoothilla

Luo langaton yhteys Mid-kuulokkeisiin Bluetooth aptX -tekniikalla. Toista lempikappaleitasi CD-laatuisella äänellä - Bluetooth aptX synkronoi äänen ja kuvan täydellisesti, jotta kuva liikkuisi äänen tahtiin. Mid tarjoaa lisäksi liikkumavapauden 9 metrin langattomalla kantamalla. Mid pitää musiikin käynnissä ja tarjoaa jokaisella latauksella yli 30 tunnin langattoman toistoajan, minkä ansiosta nämä kuulokkeet sopivat täydellisesi työmatkoille, töihin tai kotona käytettäviksi.


Upea muotoilu moderneilla toiminnoilla

Mid-kuulokkeissa on kaikki tutut Marshall-yksityiskohdat: musta vinyylinahka, ikoninen Marshall-teksti, metallisaranat ja messinkiset yksityiskohdat. Lisäksi suuret, kolmiulotteiset nivelet, mukava pääpanta ja on-ear-muotoilu erityisellä muotoilulla ja hienolla istuvuudella.


Musiikin ja puheluiden hallintanuppi

Hallintanupilla toistat, keskeytät, toistat musiikkia satunnaisesti ja hallitset laitteesi äänenvoimakkuutta. Voit myös käyttää sitä virran katkaisemiseen ja kytkemiseen. Vain parilla painalluksella vastaat, hylkäät ja keskeytät puhelut samalla kun kuuntelet.

Ergonominen muotoilu

Marshall Mid on varustettu pehmeällä pääpannalla. Kolmiulotteiset metallinivelet pyörivät vapaasti ja sopeutuvat pääsi muotojen mukaan, tarjoten täydellisen istuvuuden samalla kun korvatyynyt istuvat pehmeästi korvien päällä. Kokoontaitettavan muotoilun ansiosta Mid on täydellinen matkakumppani, joka selviää pitkistäkin päivistä. Kun olet valmis, taitat vain kuulokkeet kokoon säilytystä varten.


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 31 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 16 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »