Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

MM711 Pelihiiri Matte Musta
MM711 Pelihiiri Matte Musta
MM711 Pelihiiri Matte Musta
MM711 Pelihiiri Matte Musta
MM711 Pelihiiri Matte Musta
MM711 Pelihiiri Matte Musta
MM711 Pelihiiri Matte Musta

1 / 7

MM711 Pelihiiri Matte Musta

(1 arvostelu)
49,51
51 €
MM711 on todella innovatiivinen hiiri, joka tekee paljon enemmän niin paljon vähemmällä. Kaikkien laatuominaisuuksien lisäksi, jotka tekevät pelihiiristämme tappavia taisteluissa, olemme myös ottaneet käyttöön uuden silmiinpistävän hunajakampasuunnit
Lue lisää
MM711 on todella innovatiivinen hiiri, joka tekee paljon enemmän niin paljon vähemmällä. Kaikkien laatuominaisuuksien lisäksi, jotka tekevät pelihiiristämme tappavia taisteluissa, olemme myös ottaneet käyttöön uuden silmiinpistävän hunajakampasuunnittelun ja uskomattoman kestävän Ultraweave-kaapelin, joka leikkaa hiiren kokonaispainon alle 60 grammaan.
Yhdessä uusien jalkojen kanssa, jotka on valmistettu erittäin herkästi reagoivasta ja kestävästä PTFE:stä, tuloksena on nopeammat liikkeet, pidemmät pelisessiot, minimaalinen väsymys ja vähemmän toistuviin stressivammoihin liittyviä rannekipuja.

Easy Honeycomb Shell
Uusi rei'itetty kuori on suunniteltu erittäin kestäväksi ja kevyeksi, joten voit pelata pidempään ilman, että käsivarsi väsyy.

Ultraweave-kaapeli
Innovatiivinen ultrawea-kaapeli vähentää merkittävästi painoa ja kaapelin vetoa, kun liu'utat hiirtä. Taistele vihollisiasi sen sijaan, että joutuisit köydenvetoon hiiren kaapelilla. Ultraweave-kaapelit tuntuvat langattomilta puhtailla pyyhkäisyillä, pyyhkäisyillä ja vetämällä - tuntematta kaapelin vetäytyvän tai juuttuvan.

Pelitason optinen anturi
Säädettävä 16 000 DPI:iin asti paremman hallinnan, tarkkuuden ja tulevaisuuden suojan parantamiseksi.

Tyylikkäät RGB-aksentit
Vierityspyörän ja logon RGB-LED-valot mahdollistavat tyylikkään tunnelman – samalla kun ne toimivat toiminnallisena DPI-ilmaisimena. 16,7 miljoonaa väriä, 2-vyöhykevalaistus, täysin säädettävissä On-the-Fly-esiasetusten ja ohjauksen avulla.

Ergonominen, kaksipuolinen muoto
Optimoitu oikeakätisille pelaajille kahdella lisäpainikkeella lisää käyttömukavuutta.

Kytkimet huippulaadukkaat
OMRONin vasen ja oikea napsautuskytkimet kestävät 20 miljoonaa painallusta ja pysyvät tarkkoja loppuun asti.

Parannetut hiiren jalat PTFE:stä
Uudet ja parannetut jalat, jotka on valmistettu PTFE-materiaalista alhaisen kitkan ja korkean kestävyyden takaamiseksi, tarjoavat tasaisen, nopean liukumisen ja maksimaalisen herkkyyden.

Tuotetiedot

EAN 4719512094419
Valmistajan tuotenumero MM-711-KKOL1
A

Anonyymi

2 vuosia sitten