Hiiret

Laajasta hiirivalikoimastamme johtavilta toimittajilta löydät kaiken, esimerkirkiksi toimisto- ja pelihiiret sekä langattomat ja ergonomiset hiiret. Laserhiiri vai optinen hiiri? Oletko epävarma valinnasta? » Lue lisää

Tietokonehiirtä valittaessa on tärkeää miettiä sen käyttötarkoitusta. Hinnat vaihtelevat huomattavasti eri hiirten ja käyttötarkoitusten välillä. Esimerkiksi surffailuun ei vaadita kallista hiirtä.

Langallinen vai langaton tietokonehiiri?

Langaton hiiri on suositeltava, jos istut kauempana tietokoneesta tai jos haluat ottaa hiiren mukaan matkustaessasi. Langattoman hiiren vasteaika on yleensä hieman alhaisempi verrattuna langalliseen, joten pelaamiseen suositellaan ensisijaisesti pelihiiren hankintaa. Optimoidaksesi langattoman hiiren voit valita Bluetooth-hiiren, jonka kantama on noin 10 metriä.

Tietokonehiiri kannettavalle.

Kaikki USB-liitännällä varustetut hiiret soveltuvat kannettavaan. On myös mahdollista käyttää USB-hiirtä PS/2-liitännällä, jos käytössäsi on PS/2-muunnin. Mikäli matkustat usein ja haluat pitää hiiren kannettavasi mukana, voit hankkia kompaktin tietokonehiiren valmistajilta, kuten Logitech, Microsoft ja Trust sekä helposti pakata sen tietokonelaukkuun.

Tietokonehiiri pelaamiseen.

Pelihiiressä on kehittyneempi teknologia kuin tavalliseen käyttöön tarkoitetussa hiiressä. Lue lisää pelihiiristä täältä.

Ergonominen tietokonehiiri.

Mikäli istut paljon tietokoneen edessä surffaillen tai työskennellen, on suositeltavaa hankkia ergonominen hiiri välttyäksesi niin sanotulta ”hiirikädeltä”. CDON.COM tarjoaa laajan valikoiman ergonomisia hiiriä merkeiltä, kuten Logitech ja Microsoft. Voit myös ostaa rannetuen hiireen. Tämä ehkäisee ”hiirikäden” syntymistä.

Hiirimatot.

Hiirimatolla tietokonehiiri toimii parhaiten sileään pintaan verrattuna. Riippumatta, onko kyseessä optinen tai laserhiiri, tulisi sinun aina käyttää hiirimattoa.