Osta tietokoneen näyttö netistä

Laaja valikoima tietokonenäyttöjä!

Valikoimastamme löydät tietokoneen näyttöjä niin toimistolle kuin kotikäyttöön. Tarjoamme laajan valikoiman näyttöjä pienistä suuriin valmistajilta kuten Acer, Asus, BenQ, Neovo, Philips, Dell sekä AOC. Mitä tahansa näytöltä vaadit, löydät laadukkaat näytöt CDON.COMilta.

» Lue lisää eri näyttöjen ominaisuuksista

Suosituimmat

 

Näyttö tietokoneelle

Tietokonenäytöt ovat yhä edullisempia, ja nykyään saat laadukaan näytön josta tavallinen käyttäjä olisi vain haaveillut joitakin vuosia sitten. Nykyajan standardinäyttö riittää pitkälle keskivertokäyttäjälle.

Näyttö pelikoneelle

Mikäli käytät konetta pelaamiseen tai kuvan-ja videonkäsittelyyn suosittelemme näyttöä joka täyttää korkeammat vaatimukset. Parhaaseen pelikokemukseen sekä upeaan tuloksen graafisessa työssä valitset nopean näytön jossa on lyhyt vasteaika sekä Full HD. Vasteaika näytölle on erittäin tärkeä mikäli haluat hyvän näytön pelaamiseen. Viiden millisekunnin vasteaika on nopea, mikäli valitset näytön jossa on vielä alhaisempi vasteaika saat vastineeksi erittäin nopean näytön.

Paras tietokonenäyttö juuri sinulle?

Kun on aika valita millaiseen näyttöön sijoitat on hyvä miettiä mihin näyttöä käytät, lukea näytön tuotetiedot sekä vertailla hintoja ja suorituskykyä. Olemme koonneet alle listan joka on hyvä pitää mielessä kun ostat edullista tai hieman kalliimpaa näyttöä.

Edullisempi näyttö kotikäyttöön

Standardinäyttö maksaa noin satasen ja toimii mukavasti kotikäytössä.

Minkä kokoisen näytön haluat?

Näytöt kasvavat kasvamistaan mutta standardikokoinen näyttö on 24 tuumaa.

Haluatko että näyttöä voi kääntää?

Niin sanotun pivot-toiminnon avulla voit kääntää näyttöä pitkittäissuunnassa. Vertikaalinen tila näytössä on optimaalinen kun haluat esimerkiksi lukea tai kirjoittaa pitkiä dokumentteja.

Tuleeko näytön olla matta?

Mikäli valitset matan näytön heijastaa se vähemmän auringonvaloa kuin tavallinen, jonka etuna on kuitenkin paremmat värikontrastit.

Korkeamman hintaluokan näytöt

Näytöt jotka maksavat enemmän ovat tehokkaita kontrastien ja värien luonnollisessa näyttämisessä.

Millainen resoluutio?

Mitä suuremman resoluution valitset, sitä enemmän ruudulle mahtuu, mutta sisältö näkyy myös pienempänä. Standardi tänä päivänä on 1920x1080 ja vastaa HD-laatua.

Eri paneelityypit, mikä sopii sinulle parhaiten?

Keskivertokäyttäjä ei usein mieti paneelityyppejä näytön oston yhteydessä, mutta yksinkertaisesti selitettynä paneelityyppi kertoo tekniikasta joka antaa näytölle sen kuvanlaadun. Tässä esimerkiksi kaksi erityyppistä paneelia jotka voivat olla hyvä tietää: TN on tavallisin näytöissä, siinä on hyvä vasteaika, se on edullinen, nopea ja hyväkontrastinen. IPS on täydellinen sinulle joka asetat korkeat vaatimukset näytön väreille sekä katselukulmille (miten kuva muttuu kun sitä katsoo sivulta). IPS on suosittu valokuvaajien ja graafikkojen keskuudessa, ja se on täydellinen kuvankäsittelyyn.