Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nintendo-kytkimen käsiohjain - langaton - sininen

-57%
Nintendo-kytkimen käsiohjain - langaton - sininen
Nintendo-kytkimen käsiohjain - langaton - sininen
Nintendo-kytkimen käsiohjain - langaton - sininen
Nintendo-kytkimen käsiohjain - langaton - sininen
29,49 €
Suositeltu hinta: 69 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  2-4 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja INF Company AB

Seuraa tuotteen hintaa

 • Helppo ja langaton yhteys Bluetoothin kautta
 • Laadukas litiumparisto tarjoaa 13 tuntia peliaikaa
 • Herkät anturit ja tarkka tärinä
 • Ergonominen muotoilu takaa hyvän otteen
 • Näyttökuvapainike jaettavaksi ystävien kanssa

Konsoli vai kämmenlaite? Konsoli ja käsiohjain! Nintendo Switch -sovelluksella sinulla on kaikki yhdessä. Pienen koon ja laajojen käyttömahdollisuuksien ansiosta konsoli on erittäin joustava ja mahtuu helposti myös reppuun. Innovatiivinen Joy-Cons on älykäs ratkaisu, mutta monet ihmiset pitävät todellista Pro-ohjainta parempana. Hyvän peliohjaimen on reagoitava nopeasti ja tarkasti, muuten kertoimet haasteisiin vastaamisesta Nintendo Switchiä pelatessa vähenevät. On tärkeää, että Nintendo-peliohjaimesi sopii hyvin käsiisi, jotta sinulla on turvallinen ote ja voit hyödyntää haptista teknologiaa hyvin.

Tämä käsiohjain tukee haptista tärinää, mikä on suuri etu. Tämä antaa sinulle palautetta pelistä. Voit pelata intensiivisemmin, pelistä tulee hauskempaa ja sinä itse olet nopeampi ja menestyvämpi pelaaja. Lisäksi langaton Nintendo Switch -ohjain antaa sinulle suuremman liikkumisvapauden, kun se on kytketty Bluetoothin kautta. Kaapeli ei ole tiellä ja etäisyys lähtöyksikköön voi olla suurempi, mikä on erityisen hyödyllistä televisioon kytkettäessä.

Ohjain on helppo kytkeä Bluetoothin avulla; Nintendo Switch -ohjaimen langaton Bluetooth-kantama on 8,5 metriä.

Tässä Nintendo Switch -kaukosäätimessä on korkealaatuinen 550 mAh:n litiumparisto, joka kestää 13 tuntia. Langattoman peliohjaimen akku voidaan ladata Micro USB -kaapelilla.

Herkät anturit ja tarkka värähtely antavat 100%:n hallinnan Nintendo Switch -peleissäsi, kuten The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Spulon 2, Mario Kart 8 Luxury, Super Mario Odyssey ja muut legendat, ja kuvakaappauspainikkeella voit jakaa kokemuksiasi ystävien kanssa.

Ergonominen suunnittelu: JoyCon-toiminto yksinkertaistaa synkronointia näytön kanssa. Hallintalaite on kevyt (vain 169 g) ja pintakäsittely tekee painikkeista herkempiä paremmalle Nintendo Switch -pelikokokemukselle.

Liittäminen peleihin on helppoa ja hallinta on yhteensopivaa PC:n X-INPUT-tilan kanssa. Switch Pro -ohjain on yhteensopiva langattomasti kytkettävien Android-laitteiden, kuten Android-matkapuhelinten, TV BOX:n ja vastaavien kanssa.

Käyttöaika: 13 tuntia

Yhteystyyppi: Langaton / Bluetooth

Väri: sininen

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.