Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nintendo Switch -kannettavan ohjain - langaton - punainen

-57%
Nintendo Switch -kannettavan ohjain - langaton - punainen
Nintendo Switch -kannettavan ohjain - langaton - punainen
29,49 €
Suositeltu hinta: 69 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  2-4 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja INF Company AB

Seuraa tuotteen hintaa

 • Helppo ja langaton yhteys Bluetoothin kautta
 • Laadukas litiumakku tarjoaa 13 tuntia soittoaikaa
 • Herkät anturit ja tarkka tärinä
 • Ergonominen muotoilu takaa hyvän pidon
 • Näyttökuva mahdollisuudesta jakaa ystävien kanssa

Konsoli, jossa on käsiohjaus: Konsoli vai kannettava? Konsoli ja käsiohjaus! Nintendo Switchillä sinulla on kaikki yhdessä. Pienikokoisen ja laajan käyttövalikoiman ansiosta konsoli on erittäin joustava ja mahtuu helposti reppuun. Innovatiiviset ilo-haitat ovat älykäs ratkaisu, mutta monet ihmiset todennäköisesti suosivat todellista Pro-ohjainta.

Käsiohjaus hyvällä otteella: Hyvän peliohjauksen on reagoitava nopeasti ja tarkasti, muuten todennäköisyys haasteiden kohtaamiseen, kun pelaat Nintendo Switchiä, laskee. On tärkeää, että Nintendo-peliohjain sopii hyvin käteesi, jotta sinulla on turvallinen ote ja hyvät haptikot. Tällä ohjaimella on ergonominen muotoilu, joka yksinkertaistaa synkronointia näytön kanssa JoyCon-toiminnon avulla. Ohjaus on kevyt (vain 169 g) ja pintakäsittely tekee painikkeista herkempiä parempaan Nintendo Switch -pelikokemukseen.

Hieno motorinen taito parhaan pelituntuman saamiseksi: Tämä käsiohjain tukee tärinää, mikä on suuri etu. Tämä antaa sinulle palautetta pelistä. Voit pelata intensiivisemmin, pelistä tulee hauskempaa ja olet itse nopeampi ja menestyvämpi pelaaja. Herkät anturit ja tarkka tärinä tarjoavat 100% hallinnan Nintendo Switch -peleistä, kuten The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Spulon 2, Mario Kart 8 Luxury, Super Mario Odyssey ja muut legendat sekä kuvakaappauspainikkeella voit jakaa kokemuksia ystävillesi.

Langaton lisää vapautta: Nintendo Switch -ohjain antaa sinulle myös suuremman liikkumisvapauden, koska se on kytketty Bluetoothin kautta. Kaapeli ei ole tiellä ja etäisyys lähtölaitteeseen voi olla suurempi, mikä on erityisen kätevää, kun liität television. Käsiohjain on helppo yhdistää Bluetoothin avulla; Nintendo Switch -ohjaimen langaton kantama on 8,5 metriä.

Pitkä käyttöaika ja helppo kytkeä: Tällä Nintendo Switch -kaukosäätimellä on 550 mAh korkealaatuinen litiumakku, joka kestää 13 tuntia. Langattoman peliohjaimen akku voidaan ladata mikro-USB-kaapelilla. Se on helppo yhdistää peleihin ja ohjaus on yhteensopiva tietokoneen X-INPUT-tilan kanssa. Switch Pro -ohjain on yhteensopiva Android-laitteiden kanssa, joissa on langaton yhteys, kuten Android-matkapuhelimet, TV-BOX ja vastaavat.

 

Tekniset tiedot:

Väri punainen

Käyttöaika: 13 tuntia

Yhteystyyppi: Langaton / Bluetooth

 

Paketti sisältää:

1 x käsiohjain Nintendo Switchille

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.