Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nintendo Wii -anturipalkki

19,99 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-5 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Teknikproffset Nordic AB

Seuraa tuotteen hintaa

Om din gamla sensor bar till Nintendo Wii har gått sönder så är detta ett utmärkt alternativ för dig. Denna Sensor bar ersätter din Nintendo Wii Sensor Bar och gör att konsolen kan känna av dina och kontrollernas rörelser. Om ditt Wii inte längre är lika vasst som det en gång var kan det alltså hända att det är din Sensor Bar som skadats.
Den Monteras enkelt med medföljande ställ och dubbelhäftande tejp, och dess långa sladd ger dig större möjligheter att placera din sensor bar där du vill ha den.
Perfekt som ersättare eller reserv
Denna Sensor Bar kan fungera som ersättare till din original-bar om denna gått sönder. Den är enkel att montera och fungerar på samma sätt som originalet - enda skillnaden är att sladden är 2 meter lång, så att du får större/bättre möjligheter att placera den där du vill.
Kan även ställas i t.ex. sommarstugan om ni ofta tar med ert Wii dit, så blir det en komponent mindre att frakta varje gång!
Egenskaper & specifikationer:

Kabellängd ca. 2m
Ersätter din Sensor Bar
Dubbelhäftande tejp
Medföljande ställ
Enkel att montera
Passar till Nintendo Wii

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.