Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)

-33%
NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)
NORDIQZENZ WiFi -yhteensopiva 32 "LED-TV (LED5032)
199,99 €
Suositeltu hinta: 299,99 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-5 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Teknikproffset Nordic AB

Seuraa tuotteen hintaa

Tässä se on! Tämä uskomattoman edullinen LED-televisio Nordiqzenzilta, jossa on 1000 kanavapaikkaa, digitaalinen TV-tallennus USB-muistin kautta, mukana toimitettava jalusta, WiFi-yhteensopivuus - tämä tyylikäs, HD-yhteensopiva, Netflix-valmis, energiatehokas laite, jossa on kaikki mitä haluat TV: n - ja tietysti vähän enemmän!
Tyylikäs ja sileä muotoilu
Tyylikäs muotoilu tarkoittaa, että televisio sopii kaikkiin moderneihin koteihin ja tyylikkään muodonsa ansiosta se on helppo sijoittaa useimpiin huoneisiin. Voit tehdä siitä vieläkin helpomman valitsemalla, haluatko ripustaa sen seinälle (TV: n seinäkiinnikkeet myydään erikseen) vai haluatko käyttää mukana toimitettua jalustaa. Teline koostuu kahdesta vakaasta jalasta, jotka nostavat televisiota pöydältä / penkiltä, ​​jonka se seisoo kappaleen päällä, mikä tarkoittaa, että katsoja saa paremman kulman ja että TV saa jonkin matkan siitä, mitä se seisoo. Tämä mahdollistaa hyvän ilmavirran muodostumisen television ympärille (mikä on tavallinen turvatoimenpide, joka vähentää tulipalon vaaraa).
Jotta emme yllättyisi siitä, että televisio on todellakin suurempi kuin aiottu TV-penkki, olemme sisällyttäneet tarkat mittaukset siitä, kuinka paljon tilaa TV vie jalustan kanssa tai ilman jalustaa - löydät nämä hieman sivun alapuolelta "Mitat" ja paino "!
Sisäänrakennettu tallennustoiminto digitaalitelevisioon
Lisäksi LED5032 on varustettu PVR-toiminnolla (digitaalisen TV: n tallennustoiminto). Mitä se sitten tarkoittaa? No, että voit liittää USB-muistin tai kiintolevyn television USB-tulon kautta ja tallentaa sitten suosikkiohjelmasi. Kuinka helppoa! Jos sitten haluat katsella ohjelmia / elokuvaa / jne. Kytke muisti vain takaa katsottuna televisioon tai tietokoneeseen uudelleen - tällä tavalla voit esimerkiksi myös istua ja katsella tallennettuja suosikkeja kannettavalla tietokoneella matkoilla.
Energiatehokas yksikkö LED-tekniikalla
Tämä energiatehokas televisio Nordiqzenzilta käyttää LED-tekniikkaa kuvan heijastamiseen. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että yksikön virrankulutus voidaan pitää minimissä sen ollessa toiminnassa, mikä pitää sekä sähkölaskusi että ympäristövaikutukset alhaisina. Television energiatehokkuusluokka on A + ja sen virrankulutus on enintään 65 wattia, mutta toiminnassa se kuluttaa usein vähemmän kuin tämä, mikä tarkoittaa, että TV kuluttaa keskimäärin vain 31 wattia käytön aikana. Vuotuinen energiankulutus on noin 45 kWh, riippuen siitä, kuinka paljon katsot.
Äänellinen video:

Näytön resoluutio (px): 1366x768
Ääni: Nicam Stereo
Äänen ulostulovirta (WRMS.) (10% THD): 2 x 6

Lähetys / vastaanotto ja kanavat:

Esiasetettujen kanavien määrä: 1000
TV-lähetykset: PAL BG / I / DK / SECAM BG / DK
Vastaanottavat kanavat: VHF (BAND I / III) - UHF (BAND U) - HYPERBAND
Digitaalinen vastaanotto: Täysin integroitu digitaalinen maanpäällinen kaapeli-TV (DVBT-C) (DVB-T2-yhteensopiva)
RF-antennitulo: 75 ohmia (epätasapainoinen)

Energiankulutus ja virtalähde:

Energiatehokkuus

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .