Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

  • Digitaalinen Tuote

Norton 360 Deluxe ND 50Gb
Norton 360 Deluxe ND 50Gb

1 / 2

Norton 360 Deluxe ND 50Gb

14,99 €
Nykypäivän verkottuneessa maailmassa tarvitset muutakin kuin virustorjuntaa. Norton 360 tarjoaa tehokkaan monikerroksisen suojauksen kyberuhilta laitteillesi ja yksityisyydellesi verkossa – kaikki yhdessä ratkaisussa. Lisäksi haemme pimeästä ver
  • Software
  • Software
Lue lisää

Nykypäivän verkottuneessa maailmassa tarvitset muutakin kuin virustorjuntaa.

Norton 360 tarjoaa tehokkaan monikerroksisen suojauksen kyberuhilta laitteillesi ja yksityisyydellesi verkossa – kaikki yhdessä ratkaisussa.

Lisäksi haemme pimeästä verkosta henkilötietojasi ja ilmoitamme, jos niitä löytyy.

Kun luot yhteyksiä Wi-Fi-verkkoihin, tietosuojasi verkossa on taattu Secure VPN -ominaisuuden pankkitasoisella salauksella.

 

 

• ENNALTA MAKSETTU TILAUS – REKISTERÖITYMINEN JA AKTIVOINTI VERKOSSA: Maksutapa (luottokortti tai PayPal) pitää tallentaa Norton-tilille, jotta tilauksen voi aktivoida ja sitä voi käyttää.¹ Maksu veloitetaan vasta ennalta maksetun kauden päätyttyä.

• TILAUS AUTOMATIC RENEWAL -TOIMINNOLLA: Palvelu ei keskeydy, sillä tilaus uusitaan automaattisesti joka vuosi. Jos et halua uusia tilausta, voit poistaa Automatic Renewal -toiminnon käytöstä milloin tahansa Norton-tililtä.

• Dark Web Monitoring:

Valvomme henkilökohtaisia tietojasi siltä varalta, että ne päätyvät pimeään verkkoon – ja ilmoitamme, jos niin käy.§

• Reaaliaikainen suojaus uhilta:

Monipuolinen tietoturva virustorjunnalla auttaa suojaamaan laitteita nykyisiltä ja tulevilta verkkouhilta sekä henkilökohtaisia ja raha-asioita koskevia tietoja verkossa

• Secure VPN:

Selaa anonyymisti ja entistä turvallisemmin VPN-yhteydellä, joka ei kerää lokeja. Lisää pankkitasoinen salaus, jolla varmistat esimerkiksi salasanojen ja pankkitilitietojen suojauksen ja yksityisyyden.

• Lapsilukko:

Valvo lastesi toimintaa verkossa. Auta heitä tutkimaan verkottunutta maailmaa sekä oppimaan ja nauttimaan siitä entistä turvallisemmin PC-tietokoneilla ja älypuhelimilla.

• Password Manager:

Työkalut salasanojen, luottokorttitietojen ja muiden tunnistetietojen vaivattomaan luomiseen, tallentamiseen ja hallitsemiseen verkossa – entistä turvallisemmin."

• 50 Gt pilvivarmuuskopiointitilaa PC:lle:

Tallenna tärkeät tiedostot ja asiakirjat kiintolevyn rikkoutumisesta, laitevarkaudesta tai jopa kiristysohjelmasta johtuvan datan menetyksen ehkäisemiseksi.‡‡,

 

 

"¹ MAKSUTAPA VAADITAAN YHDEN VUODEN ENNALTA MAKSETTUUN TILAUKSEEN:

Olet ostamassa toistuvaa tilausta, joka uusitaan automaattisesti. Tilauksen aktivoimiseksi sinun on rekisteröidyttävä verkossa ja tallennettava laskutustiedot Norton-tilillesi. Maksettu hinta on voimassa ensimmäisen tilauskauden, jonka jälkeen se uusitaan automaattisesti ja Norton-tilillesi tallennetulta maksutavalta veloitetaan senhetkinen uusimishinta, jonka näkee osoitteesta norton.com/pricing. Hinta voi vaihdella, mutta ilmoitamme muutoksista aina etukäteen sähköpostitse. Voit perua tilauksen automaattisen uusimisen milloin tahansa osoitteessa my.norton.com tai ottamalla yhteyttä NortonLifeLockiin.

Uusittava tilauksesi kattaa tietyn laitemäärän tilauskauden ajan, joka alkaa aktivoidessasi tuotteen verkossa. Tilaus voi sisältää myös tuote-, palvelu- tai suojauspäivityksiä ja -ominaisuuksia, joita voidaan lisätä, muokata tai poistaa senhetkisen käyttöoikeus- ja palvelusopimuksen mukaisesti (nortonlifelock.com/about/legal.

Tietojen keruu, tallennus ja käyttö tilauksen hallinta- ja uusimistarkoituksiin tapahtuu NortonLifeLockin yleisen tietosuojalausunnon mukaisesti (nortonlifelock.com/privacy)."

"4 Nortonin pilvivarmuuskopiointiominaisuudet ovat saatavana vain Windows-järjestelmään (pois lukien Windows in S mode, ARM-suoritinta käyttävä Windows).

"

‡ Lapsilukko voidaan asentaa ja sitä voidaan käyttää vain Windows-tietokoneilla sekä iOS- ja Android-laitteilla. Kaikki ominaisuudet eivät ole kuitenkaan saatavilla kaikissa käyttöympäristöissä. Vanhemmat voivat valvoa ja ohjata lastensa toimintaa mobiilisovelluksemme avulla miltä tahansa laitteelta – Windows (ei Windows 10 in S mode), Mac, iOS tai Android. Vaihtoehtoisesti he voivat kirjautua tililleen osoitteessa my.Norton.com ja käyttää Lapsilukko-ominaisuutta millä tahansa selaimella paitsi Internet Explorerilla.

‡‡ Laitteellasi tulee olla internet-/dataliittymä ja laitteen tulee olla päällä.

§ Dark Web Monitoring ei ole saatavana kaikissa maissa. Valvotut tiedot vaihtelevat asuinmaan mukaan. Palvelu keskittyy oletusarvoisesti valvomaan sähköpostiosoitettasi. Valvonta alkaa heti. Kirjaudu tilillesi, jos haluat antaa lisää valvottavia tietoja.

Laji Software
Formaatit Software
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä