Ohjelmistot

Parhaat ohjelmistot huippuhintaan!

Tietokoneesi ei ole kokonainen ilman ohjelmistoja. Meiltä löydät tarvittavat ohjelmistot kuten virustorjunnan, tekstinkäsittelyohjelmat sekä käyttöjärjestelmän. Monet ohjelmistoista voit ladata helposti suoraan lataussivustoltamme. Lue Lisää

Suosituimmat

Nopeaa ja ammattimaista kuvankäsittelyä Adobe Photoshop Elementsillä

Photoshop on markkinoiden standardi kuvankäsittelyohjelma. Sen suosion selittää intuitiivinen käyttö, korkealuokkainen tallennus sekä monet hienostuneet sekä tyylikkäät kuvankäsittelyvaihtoehdot, jotka pääsevät oikeuksiinsa niin ammattimaisessa käytössä kuin persoonallisissa kutsukorteissa. Mikäli olet kiinnostunut muista ohjelmista vähemmillä toiminnoilla, suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Magix ohjelmistoon.


Täytä tietokoneesi luovilla työkaluilla

Asentamalla luovia ohjelmistoja koneellesi teet siitä paikan inspiraatiolle sekä luomiselle. Mikset kokeilisi videoeditointia DXO filmiohjelmalla, tai kauniiden esitelmien luomista Microsoft Powerpointilla. Mahdollisuudet ovat rajattomat.


Älä unohda turvallisuutta

Varmistathan myös että tietokoneesi on suojattu hyvällä virustorjuntaohjelmalla. Nämä ohjelmat suojaavat konettasi haitallisilta ohjelmistoilta sekä viruksilta. Meiltä löydät johtavat ohjelmistot Nortonilta, Kasperskyltä sekä F-securelta.