Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver

(0)
Kirjoita arvostelu
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
Olympus OM-D E-M10 Mark IV Body Silver
695 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON
  • Pieni, kevyt ja helppokäyttöinen
  • Selfiekuvaukseen: alas taittuva kosketusnäyttö
  • Kateutta herättävä kuvanlaatu

KUVAA. JAA. INSPIROI

  • Pieni, kevyt ja helppokäyttöinen
  • Selfiekuvaukseen: alas taittuva kosketusnäyttö
  • Kateutta herättävä kuvanlaatu

Nyt on aika tarttua hetkeen
Vapaa, joustava, fokusoitu: tämä Olympus-kamera nauttii joka päivästä yhtä paljon kuin sinäkin. Spontaani kaupunkimatka? Iltapäivä ulkoilmassa? Yön humussa keskustassa? Olympus E-M10 Mark IV -selfiekamera on luonnollisesti mukanasi kaikkialla. Näin voit elää joka hetken täysipainoisesti. Ja jakaa kadehdittavan laadukkaita otoksiasi muille.

Uusi kumppani päivittäiseen käyttöön
Kooltaan pieni mutta suorituskyvyltään suuri, kevyt Olympus E-M10 Mark IV -digitaalikamera kulkee mukanasi kaikkialle. Sujauta se laukkuun. Heitä se olalle. Ja taltioi vaikuttavia otoksia pitkin päivää. Juhlissa. Puistossa. Tai ihan vain keittiön pöydän ääressä.

Tartu uuteen klassikkoon
Jo ensi kosketuksesta alkaen tiedät, ettet halua päästää irti tästä 4K-digitaalikamerasta, tai tulla nähdyksi ilman sitä. Kameran muotoilu on tyylikäs hatunnosto menneisyyteen höystettynä mukavalla ja tukevalla kahvalla, joka on nykypäivää.

Tehokasta suorituskykyä
20M Live MOS -kennon ja kuvaprosessorin, 5-akselisen kuvanvakaajan ja Olympus M.Zuiko -objektiivien saumattoman yhteistyön tuloksena voit kuvata poikkeuksellisen laadukkaita ja yksityiskohtaisia kuvia - myös heikossa valossa ja yöllä.

Neulanteräviä kuvia käsivaralta
Hyvästi, epäterävät kuvat. Vapisevan käden vakauttaminen on haastavaa. Olympus E-M10 Mark IV kompensoi tärinän ja antaa sinun taltioida hetken yhtä terävänä kuin näet sen silmilläsi. Heikko valaistus. Heilahdus. Teleobjektiivi. Ei hätää: 5-akselinen kuvanvakaaja vakauttaa jopa 4,5 valotusaskelta ja huolehtii käsivarakuviesi terävyydestä.

Vaihda objektiivia - laajenna näköalojasi
Tutustu laajaan Olympus M.Zuiko -objektiivien valikoimaan etsiessäsi kuvaukseesi luovuutta ja joustavuutta. Valitse kuvaustilanteeseen parhaiten soveltuva objektiivi ja käännä se kiinni runkoon. Huomaa: Saat ilmaisuvoimaisia kuvia muotokuvaobjektiivilla, vaikuttavia perspektiivejä ultralaajakulmaisella zoomobjektiivilla ja hämmentävän yksityiskohtaisia kuvia makro-objektiivilla.

Uusi selfiekamerasi
Nosta digitaalisen tarinasi ja selfiekuviesi taso uusiin ulottuvuuksiin Olympus E-M10 Mark IV -kameralla. Kun haluat taltioida selfien omakuvatilassa, taita kosketusnäyttö alas, poseeraa ja ota kuva napauttamalla. Yhden sekunnin viive takaa, että huomion keskipisteenä ovat kasvosi eikä kätesi.

Kuvaa kuin ammattilainen
Monipuoliset, kehittyneet kuvaustoiminnot nostavat E-M10 Mark IV -käyttökokemuksesi uudelle tasolle, etkä osaa kaivata enempää - taltioitpa sitten laadukkaita stillkuvia tai henkeäsalpaavaa 4K-videokuvaa.

Taianomaiset taidesuotimet
Jos haluat kertoa asiasi voimallisesti (tai, jos totta puhutaan, luoda paljon tykkäyksiä keräävän Instagram-postauksen), pyöräytä säätöpyörä ART-tilaan. Valitse haluamasi 16 eri taidesuotimesta, kuten nyt säädettävissä oleva Pop Art -suodin tai Soft Focus -suodin, ja päästä luovuutesi valloilleen. Jos haluat tavoittaa juuri tietynlaisen lookin, hienosäädä suodattimen tasoa haluamaksesi kameran kosketusnäytöllä ennen kuvan taltiointia.

Nostalginen vaikutelma
Uusin taidesuodin Instant Film lisää hienovaraista mutta erehtymättömän todentuntuista vintagea kuviisi. Käytä salaman kanssa tai ilman erilaisen vaikutelman luomiseksi.

Ota kuvausaihe haltuusi
Jokainen aihe ja kuvauskohde on erilainen. SCN-tilaa käyttäessäsi voit unohtaa oikeiden asetusten hakemisen, sillä toiminto optimoi asetukset erilaisten aihepiirien mukaisiksi - maisemakuvista muotokuviin ja kynttilänvaloon. Lopputulos: täydellinen otos joka kerta.

Uusi SCN-toiminto: Panoraama
Vuoristo. Ranta. Leuat loksauttava kaupunkipanoraama. Kytke panoraamatila käyttöön taltioidaksesi laajoja otoksia hämmentävällä kuvanlaadulla. Paina Olympus E-M10 Mark IV -kameran laukaisin pohjaan aivan kuin älypuhelimessa, ja liikuta kameraa sitten vaaka- tai pystysuunnassa. Valmista tuli!

Napauta AP ja kuvaa
Haluatko nostaa valokuvaustaitosi pro-tasolle - mahdollisimman pienellä panostuksella? Tutustu kehittyneeseen Advanced Photography (AP) -tilaan. Yhdeksän valmiiksi määritettyä asetusta kuljettavat sinut uusien tekniikoiden ja ominaisuuksien saloihin.

Kuvaa vaikeita otoksia vaivatta
Hyödynnä AP-tilan kattavia kuvaustoimintoja, kun edessäsi on vaativa kuvaustilanne, josta haluat selvitä vaivatta. Käännä kameraa kuvatessasi maisemapanoraamoja. Taltioi täydelliset valonjäljet ja autonvalot Live Composite -toiminnolla. Tai leikittele Live Time- ja Monivalotus-toiminnoilla hakiessasi omintakeista lopputulosta.

Kuvaa 4K-videoita kotonasi
Voit kuvata muutakin kuin henkeäsalpaavia elämyksiä - voit kuvata 4K-videoita käsivaralta monipuolisella 4K-digitaalikamerallasi. E-M10 Mark IV:llä taltioit muistot ja hetket suuren tarkkuuden videoina. Tarvittaessa 5-akselinen kuvanvakaaja vakauttaa tilanteen. Videokuvasta tulee tällöin terävä ja tärinätön - myös liikkeessä kuvattaessa.

Shhh, äänetön kuvaustila
Äänetön kuvaustila - herkkiin tilanteisiin, joista haluat pysyvän muiston huomiota herättämättä. Tässä tilassa kaikki kameran äänet kytkeytyvät pois, ja voit huoletta jatkaa kuvaamista. Rauhaa ja hiljaisuutta rikkomatta.

Tarkkuutta tarkennukseen – seuranta
Olitpa rinteessä tai tien päällä, Olympus E-M10 Mark IV -kameran sarjakuvaus jatkuvalla tarkennuksella mahdollistaa ammattimaisen lopputuloksen perättäisiä otoksia kuvattaessa. Hienostunutta algoritmia hyödyntävä digitaalikamera lukitsee tarkennuksen kohteeseen ja seuraa sitä, tarkentaen uudelleen otosten välillä. Tukee jopa kuuden ruudun sekuntinopeutta sarjakuvauksessa.

Tarkkuutta sekunnin osissa – sarjakuvaus tarkennuksen lukituksella
Tiedätkö, missä tapahtuu? Taltioi tilanne E-M10 Mark IV -kameran sarjakuvauksella tarkennus lukittuna. Nopea automaattitarkennus huolehtii, ettet missaa sekunnin osaakaan. Voit kuvata jopa 15 ruudun sekuntinopeudella, kun automaattitarkennus on tarkentanut kerran kohteeseen.

Kehittynyt automaattitarkennuksen kasvojen priorisointi ja silmien priorisointi
Uuden sukupolven kasvojen priorisoinnilla ja silmien priorisoinnilla varustettu automaattitarkennus etsii kuvatessasi kasvoja ja silmiä, ja tarkentaa niihin. Muotokuvamaiseen lopputulokseen, joka kerta.

Entistä enemmän potentiaalia
Monipuolisilla laajennusmahdollisuuksilla varustettu E-M10 Mark IV kääntää jokaisen otoksen mahdollisuudeksi. Yhdysrakenteiset Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet, USB-lataus, OI.Share-sovellus ja Olympus Workspace kuvanmuokkaukseen: ja tämä on vasta alkua.

Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet
Jaa kuvasi ja paljon muuta E-M10 Mark IV:n yhdysrakenteisella Wi-Fi-kamerayhteydellä. Aktivoi Bluetooth nopeasti ja helposti muodostaaksesi saumattoman yhteyden älypuhelimeesi. Jatkuvasti toimiva kuvien tuontitoiminto mahdollistaa kuvien jakamisen somessa käden käänteessä. Lataa vain puhelimeesi helppokäyttöinen OI.Share-sovellus.

Napsauta kaukaa
Sekä Wi-Fi että Bluetooth tarjoavat joustavan tavan kuvata etäohjatusti. Wi-Fi-yhteyden kautta ohjaus tapahtuu Live View Remote Control -toiminnolla. Voit myös käyttää akkua säästävää Bluetooth-ohjainta eli langatonta laukaisinta.

Opastevideot
Oletko utelias mutta kokematon? OI.Share-sovelluksessa on lukuisia hyödyllisiä opastevideoita, jotka opastavat E-M10 Mark IV -kameran monien toimintojen käytössä. Tutustu ja opi käyttämään uusia tai vierailta tuntuvia toimintoja. Kuvaat huikaisevia kuvia jo ennen kuin arvaatkaan.

USB-akkulataus
Onko akku vähissä tai kokonaan lopussa? Lataa se helposti E-M10 Mark IV:n yhdysrakenteisen USB-liitännän kautta. Liitä johto varavirtalähteeseen, yhteensopivaan verkkovirtasovittimeen tai tietokoneeseen. Voilà, akku on jälleen täynnä ja valmis toimintaan. Milloin tahansa, missä tahansa.

Täysin joustavat salamalaitteet
Hankalassa valaistuksessa ulkoinen salamalaite ratkaisee kätevästi monet kuvausongelmat. Langattomia radioaaltosalamalaitteita tukeva Olympus E-M10 Mark IV mahdollistaa joustavasti lähes minkä tahansa ympäristön valaisun silloin, kun sitä tarvitset. Toisaalta pääset liikkumaan ilman ylimääräistä painoa ja tilantarvetta silloin, kun et tarvitse.

Olympus Workspace
Parantele kuviasi ja lisää niihin viimeinen silaus Olympus Workspacella. Olympus-digitaalikameroille optimoitu, helppokäyttöinen ja maksuton ohjelmisto virtaviivaistaa editointiprosessin. Kokeile esimerkiksi erilaisia valaistus- ja väriasetuksia, että saat haluamasi lookin.

Pieni lisä, iso vaikutus
Kattava lisävarustevalikoima E-M10 Mark IV -kameraa varten odottaa sinua. Esimerkiksi pehmeä vintagelaukku, jolla viet suosikkikumppanisi mukanasi kaikkialle. Vaihtoehto: tummansininen tilkkukangaslaukku. Säilytä digitaalikamerasi suojassa laukun pehmeässä syleilyssä riippumatta siitä, miten haluat sitä kantaa. Valitse suosikkisi aidosta nahasta valmistetuista kaula-, ranne tai olkahihnoista.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>