Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Olympus OM-D E-M5 Mark III Body Silver

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Olympus OM-D E-M5 Mark III Body Silver

(0)
Kirjoita arvostelu
Olympus OM-D E-M5 Mark III Body Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Body Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Body Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Body Silver
Olympus OM-D E-M5 Mark III Body Silver
1149 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON

SKARPA BILDER OCH VIDEOS
Upptäck skönheten med tydliga, skarpa bilder och knivskarpa handhållna filmer med E-M10 Mark III. Detta är möjligt tack vare bildstabilisering med 5 axlar.


TIDLÖS DESIGN AV HUSET
Lägg vantarna på den tidlösa designen hos E-M10 Mark III. Det moderna men klassiska utseendet och känslan gör den till ett iögonfallande verktyg med problemfri hantering.


INTUITIV HANTERING
Njut av den intuitiva användningen hos E-M10 Mark III, med ett ergonomiskt grepp, noggrannt placerade knappar och rattar, lutbar LCD och tydligt strukturerade menyer.


HÖGHASTIGHETSPRESTANDA
Upplev den höga hastigheten med vilken E-M10 Mark III fokuserar, fångar och behandlar motivet, för att ge dig den bild som du vill ha i alla situationer.


WI-FI-ANSLUTNING OCH -DELNING
Dela dina bilder omedelbart tack vare inbyggd Wi-Fi hos E-M10 Mark III. Du kan även använda din smartphone som en fjärrkontroll och bildredigeringsenhet.


De bästa vinklarna
Nöj dig inte med bara en bild av det perfekta motivet. Fånga det enkelt från alla konstiga vinklar med hjälp av den lutbara LCD-pekskärmen. Kreativ kontroll är din, tillsammans med en komfortabel LCD-display.


Den rätta belysningen
Alltid redo oavsett var du är. Den inbyggda blixten ger dig extra belysning vid förhållanden med dåligt ljus och mörk fotografering. Tryck bara på knappen så hoppar blixten upp automatiskt.


Den perfekta vyn
Den ger dig snabbt helt rätt motiv vid alla tillfällen: Den elektroniska sökaren. Automatisk justering av ljusstyrkan och fullständig kreativ kontroll ser till att dina bilder ser ut på allra bästa sätt.


Det enkla sättet
När du fotograferar i svåra situationer är det ibland enklare att använda pekskärmen. Med touch AF-slutaren väljer du bara fokusområde och klickar på skärmen för bästa bild.


Den kompakta följeslagaren
Häng bara E-M10 Mark III över axeln och ta med den vart du än vill gå. Kameran får plats i din handflata och är så lätt att du nästan glömmer att du bär på en kamera.


Lära känna ratten och fotograferingslägena


Flera artistiska alternativ
Lägg till dina egna intryck till dina foton eller en serie bilder. Sammanlagt 15 konstfilter, med den nya Bleach Bypass, låter dig utöka dina kreativa alternativ.


Ett snabbt sätt att spela in filmer
Gå från att ta bilder till att spela in dina upplevelser i en film med en enda knapptryckning. Fyra filmlägen, även med valbara effekter, låter dig lägga till känslor till dina minnen.


Individuell kreativ kontroll
Tänj gränserna och se hur långt du kan gå med E-M10 Mark III. Kreativ frihet är din med en rad manuella och automatiska lägen som ger dig individuell kontroll över den slutliga bilden.


Enkel automatisk fotografering
Njut av ögonblicket och låt E-M10 Mark III fånga det med tydlig, knivskarp kvalitet. AUTO-läget justerar alla inställningar för situationen med precision så att du kan ta foton utan problem.


Ett steg till avancerade fotografering
Ta din kreativitet till en ny nivå. Nio alternativ i avancerat fotograferingsläge (AP) – som Live Composite och HDR – innebär att du har kraften för mer uttrycksfull fotografering.


En perfekt bild av motivet
Låt E-M10 Mark III göra jobbet med att ställa in inställningarna åt dig. Du väljer motiv i SCN-läge – som Porträtt- eller Nattfotografering – och kameran ger dig fantastiska bilder.


0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>