Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Oukitel WP15 - 3mk SilverProtection+

1 / 1

Oukitel WP15 - 3mk SilverProtection+

27 €
Turvallisuutesi ja puhelimen. Suojakalvo vahvistaa näytön 400%: lla ja antimikrobinen takki tappaa 99% bakteereja, viruksia, sieniä ja muotteja. SilverProtection + välittää puhtaus puhelimesi Tuhoa virukset, bakteerit sienet ja muotti 24/7
Lue lisää

Turvallisuutesi ja puhelimen. Suojakalvo vahvistaa näytön 400%: lla ja antimikrobinen takki tappaa 99% bakteereja, viruksia, sieniä ja muotteja.

SilverProtection + välittää puhtaus puhelimesi

Tuhoa virukset, bakteerit sienet ja muotti 24/7

Puhelimet Keräävät bakteereita

Älypuhelimesi kerää jatkuvasti bakteereita. Joka kerta kun tarkistat puhelimesi, siirrät bakteerit aiemmin vaikuttavista paikoista: Kahvat, käsirahasto, ohjauspyörä.

Tiedätkö, että matkapuhelimen näytöllä jopa 300 kertaa enemmän bakteereja kerääntyy kuin julkisella wc: llä?

Tiedätkö, että älypuhelimen näyttö koskettaa yli 2000 kertaa päivässä ja siirtää mahdollisesti vaarallisia mikro-organismeja siihen?

Epidermisi, hiki, sebum ja mebum jäänteet ovat myös näytöllä. Laitteen tuottama lämpö luo erinomaiset edellytykset virusten, bakteerien ja sienten kehittämiseen.

Tiedätkö, että tieteellinen tutkimus vahvistaa mahdollisuuden korvata patogeeniset bakteerit ihmisten välillä käyttämällä samaa puhelinta?

Antimikrobiili

Käytetään SilverProtection + Antimikorttipinnoite Kills 99% tunnetuista viruksista, bakteereista, sienistä ja muotista. Toimii 24 tuntia, 7 päivää viikossa. Hän seisoo vartioimalla täydellistä turvallisuutta, vaikka et voi huolehtia asianmukaisesta desinfioinnista. Tämä on täydellinen täydennys älypuhelinhygieniaan.

Imeyttää lyöntiä

SilverProtection + vahvistaa älypuhelimen näyttöä jopa 400%. Uskomatonta, eikö? Monikerroksinen kalvorakenne luo anti-laitteiston säätiön, mikä minimoi puhelimen vaurioitumisen. Näytön vaihtaminen on kallista ja aikaa vievää. Pelasta itsesi.

Mukava

Ilman tarpeetonta pääsyä - SilverProtection + liittyimme siihen, mitä tarkoitan. Kalvo on niin joustava, joka tarttuu tiukasti ja pysyvästi kiinni kaikkein kaarevimmista näytöistä. Sormen sormen jälkeen, kuten karkaistu lasi! Tähän kirsikkaan kakku: korkealaatuinen esofobinen kerros, joka helpottaa hoitoa.

Märkä

SilverProtection + on läpimurto kokoonpanossa. Se ei ollut niin helppoa! Kalvoa levitetään erityisellä, 100% turvallisella geelinäyttölle, jota kiinnitämme asetukseen. Ilmakuplat ja pölyhiukkaset? Unohtaa! Märkä kokoonpano takaa sinulle erinomaisen vaikutuksen ja ei vaadi mitään.

Itseään ymmärtävä

Laajentaa elokuvan elämää käytimme itsealentavaa pinnoitetta. Tämä tarkoittaa, että folio toimii ja korjaa pieniä vaurioita tai naarmuja, jotka on luotu puhelimeen käytettäessä. Self-Heal ™ saa sinut nauttimaan täydellisestä sileästä kalvopinnasta vieläkin!

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Tee SilverProtection + Foil suojaa Coronavirusta (SARS-COV-2) ja vähentää tietoisuutta Covid-19: ssä?

Folio tappaa 99% viruksista, jotka tunnetaan meille. SARS-COV-2 Coronavirus on kuitenkin uusi mikroraturi ja toistaiseksi emme tiedä yksiselitteistä vastausta tähän kysymykseen. Tutkimus on edelleen käynnissä, mikä mahdollistaa tämän epäilyksen lähitulevaisuudessa.

Onko antimikrobinen tekniikka koko ajan?

Kyllä, teknologia toimii ja suojaa puhelinta koko ajan. Muista kuitenkin, että antimikrobisen kalvojen käyttö ei hidasta älypuhelinhygienian tarvetta.

Onko antimikrobinen teknologia turvallinen?

Kyllä, suojakalvot on testattu ja ne ovat täysin turvallisia käyttäjälle.

Onko märkä kokoonpano turvallinen puhelimeen?

Kyllä, kokoonpano geelillä on 100% turvallinen puhelimeen. Jokaisen tuotteen osalta suosittelemme yksityiskohtaisia ​​ohjeita ennen sovelluksen aloittamista. Kokoonpanon aikana käytetyn geelin määrä ei ole suuri ja huolestuttavaa: mikään laite riippuu siitä. Ylimääräinen geeli selittää helposti kokoonpanon suorittamisen jälkeen.

Eritelmä

SuojaustyyppiAntimikrobinen suojakalvo
Näytön vahvistaminen4
Paksuus0,21 mm
Takuu6 kuukautta
Set sisältää3MK SilverProtection +, Rashel, Montage Gelcleaningset.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja