PANASONIC HEADPHONE RP-HD605NE-T

Lähetä ystävälle
€ 238.99
alk 10 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Panasonic RP-HD605 är imponerande trådlösa hörlurar designade för överlägsen ljudkvalitet och bekvämlighet. De kraftfulla 40 mm HD-elementen levererar en balanserad och uppslukande ljudupplevelse som du kan njuta av var som helst tack vare den adaptiva brusreduceringen, som låter dig filtrera bort oönskade bakgrundsljud, perfekt vid resor. De innovativa 3D-öronkuddarna ger en överlägsen passform och komfort i timmar och med en knapptryckning kan du aktivera Siri eller Google Assistant för att enkelt välja musik, justera volymen och ringa samtal.

Stäng bruset ute. Håll ljudet rent.
HD605N ger högupplöst ljud och alla detaljer återges med dynamiskt omfång. Tack vare den adaptiva brusreduceringen får du rent ljud och tre olika lägen att välja bland.

Autentiskt ljud med hög kvalitet
Högupplöst ljud med kabelanslutning

Anpassar stämningen med rent ljud
Brusreducering över ett brett spektrum

Bekväma länge tack vare skön passform
Flexibelt 3D-kulfäste och 3D-öronkuddar

Trådlöst högupplöst ljud
LDAC/aptX HD-stöd med Bluetooth® 
HD605N ger ett trådlöst och rent ljud, precis som om artisterna uppträdde live framför dig. De levererar ett högupplöst ljud av hög kvalitet och återger de finaste akustiska nyanserna inifrån musiken. Klar för ledande HD-format som LDAC och aptX HD så du kan njuta av verkligt högupplöst ljud utan problem. 
* LDAC och LDAC-logotypen är registrerade varumärken hos Sony Corporation. Qualcomm aptX är en produkt från Qualcomm Technologies International Ltd. Qualcomm är ett varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder och används med tillstånd. aptX är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International Ltd., registrerat i USA och andra länder och används med tillstånd.

Du hör varje liten detalj
Högupplöst ljud med kabelanslutning 
Med HD605N tar du med dig det högupplösta ljudet överallt. Musiken spelas upp alldeles kristallklart, med detaljer och nyanser som du inte lagt märke till förut. Du kommer att känna en otrolig närhet till stämningar och nyanser när du lyssnar på din favoritmusik. Som en förflyttning i tid och rum. 
* En produkt med Hi-Res Audio-logotypen följer kravspecifikationerna för högupplöst ljud enligt Japan Audio Society.

En återgivning så nära inspelningen som möjligt
40 mm HD-element 
Högupplöst ljud och reducerad distorsion tack vare metallskimrande MLF-membran uppbyggda av hundratals lager. Tvåskiktskåpor i dämpande MLF-material, ljudkomponenter av högsta kvalitet, som exempelvis 40 mm MLF-membran, vibrationsdämpande upphängning och finjusterade element. Detta gör att HD605N kan leverera en otroligt kraftfull basåtergivning. 
Den vibrationsdämpande upphängningsramen reducerar oönskade resonanseffekter i kåpan så ljudet spelas upp så naturligt och dynamiskt som möjligt. Du får nästan känslan av att lyssna utan att ha hörlurarna på huvudet.

Ge dig hän i musiken
Brusreducering över ett brett frekvensområde 
Brusreduceringen täcker ett brett frekvensområde genom ett hybridkontrollsystem som kombinerar feed-forward och feedback-metoder med unik signalhantering. Den har brusreducering i tre steg för att stänga ute oljud som stör dig när du lyssnar på musik, ser på film eller liknande. Det gör att du mitt i vardagens aktiviteter, kan skapa den idealiska lyssningsmiljön när du njuter av dina favoritartister.

Uppfatta ljudet omkring dig utan att ta av hörlurarna
Ambient Sound Enhancer-teknik 
Lägg bara handen över den högra kåpan så kan du höra det omgivande miljöljudet, eller prata med någon utan att ta av dig hörlurarna. Med hjälp av Ambient Sound Enhancer-tekniken kan du höra ljudet i din omgivande kringmiljö hela tiden. Du behöver inte ta av dig hörlurarna hela tiden när du förflyttar dig eller går ut.

Otroligt lyxig passform
Flexibelt 3D-kulfäste och 3D-öronkuddar 
Konstruktionen med 3D-kulfästet gör att kåpan och öronkuddarna kan röra sig fritt och anpassa sig tredimensionellt kring huvud och öron. De ergonomiskt utformade 3D-öronkuddarna är stoppade med minnesskum vilket ger en perfekt bekväm passform runt öronen samtidigt som de isolerar mot externa störningar. Den tjocka, bekväma stoppningen ger en lyxigt skön passform.

Smart kontroll med din röst
Voice Assistant-aktivering 
Du kan använda dig av smartphone-funktioner som exempelvis Siri* via multifunktionsknappen. Det gör att du kan välja musik, ställa volymen och ringa mobilsamtal utan att ens behöva ta fram din smartphone. 
* Siri är ett varumärke som ägs av Apple Inc. 
* Kanske inte fungerar beroende på smartphone-specifikationer och app-version.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Panasonic
Langaton true
Kuulokkeen design Fullsize
Mikrofoni true
Melunpoisto true
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Saattaisit myös pitää

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 44 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 23 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 10 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »