Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

PanzerGlass Apple iPhone X/Xs/11 Pro Case Friendly, Black
PanzerGlass Apple iPhone X/Xs/11 Pro Case Friendly, Black
PanzerGlass Apple iPhone X/Xs/11 Pro Case Friendly, Black

1 / 3

PanzerGlass Apple iPhone X/Xs/11 Pro Case Friendly, Black

29,71 €
PanzerGlass ™ Edge-to-Edge -suojakalvo on valmistettu tasaisesta, karkaistusta lasista ja peittää puhelimen koko etuosan. Tällaisessa lasissa on yleensä vähintään yksi reikä, joka vastaa kaiuttimen asemaa, mutta myös antureita, painikkeita ja kameroi
Lue lisää
PanzerGlass ™ Edge-to-Edge -suojakalvo on valmistettu tasaisesta, karkaistusta lasista ja peittää puhelimen koko etuosan. Tällaisessa lasissa on yleensä vähintään yksi reikä, joka vastaa kaiuttimen asemaa, mutta myös antureita, painikkeita ja kameroita, jotka voivat myös olla riippuvaisia ??kyseisestä laitteesta. Näytönsuojan muoto on optimoitu suojaamaan maksimaalisesti säilyttäen toiminnallisuuden ja käytettävyyden. Edge-to-Edge menee vieläkin kauemmaksi reunoista ja ei häiritse puhelimen pyöristettyjä kulmia, joten se soveltuu käytettäväksi suojakoteloon vaikuttamatta toiminnallisuuteen. Kaikki kulmat on kiillotettu huolellisesti ja PanzerGlass ™ Edge-Edge -suojakalvo on lisäksi peitetty oleofobisella kerroksella, joka hylkää sormenjäljet ??ja säilyttää paineherkkyyden matkapuhelimen valotuslasille. Joissakin PanzerGlass ™ -tuotteissa on värillinen kehys, joka joko vastaa puhelimen alkuperäistä suunnittelua tai parantaa sitä. Jokaisessa PanzerGlass ™ -mallissa on erityinen silikonityyppi, joka soveltuu kullekin puhelimelle asennuksen helpottamiseksi ja pitkäaikaisen kestävyyden ylläpitämiseksi. PanzerGlass ™ Super + -näytönsuoja on vahvin ja kehittynein näytönsuoja. PanzerGlass ™ Super + -lasilla on samat ominaisuudet kuin alkuperäisellä PanzerGlass ™ -näytönsuojalla, mutta sitä on käsitelty kahden kovettumisprosessin aikana näytönsuojan kestävyyden lisäämiseksi. PanzerGlass ™ Super + -näytönsuoja on 20% vahvempi kuin alkuperäinen.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .