Kaiuttimet tietokoneelle

Hyvä tietokonekaiutin on fiksu sijoitus, jos haluat parantaa musiikki-, peli- ja elokuvakokemustasi. Uuden sukupolven tietokonekaiuttimet ovat tyylikkäitä, yksinkertaisia ja edullisia. Me CDON.COMilla tarjoamme kaiken stereokaiuttimista surround-paketteihin – ja lyömättömin hinnoin. Oletko epävarma valinnastasi? Lue lisää alla olevasta osto-oppaasta....

Myydyimmät

5.1 kaiuttimet

Tarvikkeet

 

Mikä kaiutin sopii minulle?

Ennen tietokonekaiuttimien valintaa, kannattaa miettiä niiden käyttötarkoitusta. Mikäli käytät tietokonettasi lähinnä surffailuun, sähköpostien lähettämiseen ja Youtube-videoiden katseluun, toimivat edullisemmat kaiuttimet hyvin, esimerkiksi kaksiosaiset paketit (stereo).

Tietokonekaiuttimet eri tarkoituksiin

Mikäli pelaat paljon tai käytät tietokonettasi musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun, ovat kolmi- tai neliosaiset paketit laadukkaalla subwooferilla hyvä vaihtoehto. Esimerkiksi kaiutinpaketti kuudella erillisellä kaiuttimella on kannattava sijoitus, jos sinulla on tietokone 3D-äänikortilla. Aloita miettimällä hintaluokkaa ja vaatimuksiasi.


Kuinka monta kaiutinta tarvitsen?

Kaiutinpaketteja on monenlaisia riippuen tilastasi, mutta myös äänenlaadusta. Alta löydät yhteenvedon yleisimmistä kaiutinpaketeista tietokoneelle.

2.0 – stereo

Yleisin tietokonekaiutin on nimeltään stereokaiutin, 2.0. Itse numero osoittaa stereosignaalin lukumäärän. 2.1 taas osoittaa, että molemmissa kaiuttimissa on mukana subwoofer.

5.1- surround-ääni

Numero viisi osoittaa kaiuttimien lukumäärän ja numero yksi tarkoittaa subwoofer-kaiutinta. Signaali on usein jaettu 5.1 järjestelmälle, joka tarkoittaa, että äänet tulevat jokaisesta kaiuttimesta. 5.1 on yksinkertaisesti täydellinen surround-paketti.