Kannettavat pelitietokoneet - Osta pelikannettava netistä

Kannettava pelikone on täydellinen valinta sinulle joka haluat läppärin jolla voi pelata ja jonka voi ottaa helposti mukaan tarvittaessa. » Lue lisää eri pelikannettavistamme

Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa

 

Peliläppärit

Hyvä pelikannettava on helpompi ostaa kuin moni luulee. Tärkeintä on että sinulla on käsitys siitä mihin konetta pääasiallisesti käytetään ja millainen budjetti sinulla on. Pelaamisesta puhuessa tärkeintä on prosessorin tehokkuus sekä näytönohjain, ja on tärkeää että valitsemassasi kannettavassa on edellytykset jotka vaaditaan että voit nauttia lempipeleistäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Mitä enemmän tutkimusta teet, sitä helpompi on valita oikea malli. Olemme kooneet pienen ohjeistuksen siitä mitä sinun tulisi miettiä ennen kuin tilaat kotiisi uuden pelikaverisi.

CDON.COMilta löydät peliläppärit eri hintaluokissa erityyppisille peleille - markkinoiden kovimmista koneista hieman edullisempiin malleihin jotka silti suoriutuvat hyvin tehtävästään. Tarkista seuraavat komponentit päätöstä tehtäessä:

Prosessori

Prosessori on tietokoneen aivot joka päättää ja priorisoi eri komennot ja ohjeet. Yleisesti ottaen saat prosessorin tehokkuudessa sen mistä maksat, joten on fiksua investoida hieman enemmän tehokkaaseen prosessoriin jottet joudu kokemaan ärsyttäviä lageja tai hidastelevaa konetta pelatessasi.

Työmuisti ja näytönohjain

Mitä enemmän koneessa on muistia sitä useampia ohjelmia kone jaksaa pyörittää yhtä aikaa ilman että se hidastuu. Hyvä näytönohjain on myös tärkeä peliläppärin komponentti, ja tulee tarpeeseen myös esimerkiksi kuvankäsittelyohjelmissa tai mikäli haluat pyörittää elokuvia ulkoisessa televisiossa.