Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Playstation VR2
Playstation VR2
Playstation VR2
Playstation VR2
Playstation VR2
Playstation VR2
Playstation VR2

1 / 7

Playstation VR2

639
Playstation VR2 Pakene täysin aidoilta tuntuviin, näyttäviin ja kuulostaviin maailmoihin, kun virtuaalitodellisuuspelit ottavat valtavan loikan eteenpäin PlayStation®VR2-lasien myötä. TEHOKAS SUORITUSKYKY Nauti hämmästyttävästä 4K HDR -kuva
  • Laitteisto, Playstation VR, Hardware PS5
  • Hardware
Lue lisää

Playstation VR2


Pakene täysin aidoilta tuntuviin, näyttäviin ja kuulostaviin maailmoihin, kun virtuaalitodellisuuspelit ottavat valtavan loikan eteenpäin PlayStation®VR2-lasien myötä.

TEHOKAS SUORITUSKYKY

Nauti hämmästyttävästä 4K HDR -kuvanlaadusta4 sitä tukevissa peleissä, laajasta 110 asteen näkökentästä sekä edistyneestä graafisesta renderöinnistä, minkä kaiken mahdollistaa PS5™-järjestelmän teho.

KOROSTETUT AISTI- JA TUNNE-ELÄMYKSET

Uraauurtavan PlayStation VR2 Sense™ -tekniikan sisältämä katseenseuranta, lasien palaute ja 3D-ääni yhdistyvät uusiin intuitiivisiin ohjaimiin tuoden äärimmäisen realistisia aisti- ja tunne-elämyksiä yhteensopiviin peleihin.

NOPEA ASENNUS

Helppo ja nopea yhden kaapelin liitäntä PS5-konsoliin auttaa hyppäämään suoraan mukaan toimintaan.

JÄNNITTÄVÄT UUDET MAAILMAT

Uppoudu uuteen sukupolveen keskeisiä virtuaalitodellisuuspelejä ja seikkaile uusissa maailmoissa ennennäkemättömän mukaansatempaavalla tavalla. 

PLAYSTATION®VR2-LASIT

4K HDR -NÄYTTÖ3

Nauti eloisasta ja terävästä 4K High Dynamic Range -kuvanlaadusta4, jonka ansiosta henkeäsalpaavat virtuaalitodellisuusympäristöt näkyvät aina selkeinä.

Katseluelämys on entistäkin laadukkaampi, sillä kaksi 2000 x 2040:n OLED-näyttöä tuottavat yli neljä kertaa alkuperäisiä PlayStation VR -laseja tarkemman kuvan jopa 120 fps:n kuvataajuudella.1

SISÄINEN SEURANTA

PlayStation VR2 seuraa sinua ja ohjaimiasi neljän laseihin integroidun kameran kautta, joten voit pelata vapaasti ja kokeilla erilaisia VR-pelityylejä huoletta.

Liikkeesi ja katseesi välittyvät suoraan peliin ilman tarvetta ulkoiselle kameralle.

KATSEENSEURANTA

Koe vaikuttavia tunne-elämyksiä vuorovaikuttaessasi pelimaailman ja muiden pelaajien kanssa.

Katseenseurantakamerat tunnistavat, milloin silmäsi ovat auki, ja seuraavat niiden liikkeitä ja tunneilmaisua, jotka voidaan välittää pelin sisäisiin tilanteisiin.1 

Yhdistettynä lasien ja ohjainten asentoihin ja toimintoihin tämä mahdollistaa monipuolisen itseilmaisun ja aivan uudenlaisen vuorovaikutuksen pelatessasi verkkomoninpelejä2.

Katseenseuranta myös tarkkailee näkölinjaasi, kun tähtäät tai katselet ympärillesi, ja edistynyt Foveated Rendering -tekniikka parantaa katselukokemusta säätämällä tarkkuutta niin, että katsomasi kohde korostuu.

LASIEN PALAUTE

Lasit reagoivat toimintaan ja värisevät hienovaraisesti keskeisinä pelihetkinä.1

Yksittäisen sisäisen moottorin tuottama värinä mahdollistaa älykkään aistielämyksen, joka tekee pelikokemuksesta entistäkin mukaansatempaavamman.

Tunne hahmosi kiihtynyt pulssi, pääsi läheltä sinkoavien kohteiden viuhahdus tai ohjaamasi ajoneuvon työntövoima. 

TEMPEST 3D AUDIOTECH5

Paikanna pelissä kuuluvien äänten lähde ja nauti realistisesta äänimaisemasta, joka mukautuu dynaamisesti asentoosi ja pääsi liikkeisiin.1

Tunne korvaasi kuiskaavan hahmon läheisyys, tunnista kavereiden tai vihollisten sijainti laukausten tai askelten äänten perusteella ja koe arvaamattomista suunnista lähestyvien uhkien tuoma jännitys.

OPTIMOITU OPTIIKKA

Laaja 110 asteen näkökenttä ja kevyt, hyvin tasapainotettu Fresnel-linssi tekevät pelaamisesta miellyttävää. Linssin säädin mahdollistaa linssien välisen etäisyyden mukauttamisen silmien asennon mukaan, jotta kuva näkyy optimaalisesti. 

YHDEN KAAPELIN LIITÄNTÄ

Helppo yhden kaapelin liitäntä PlayStation 5 -konsolin etuosan USB-porttiin auttaa hyppäämään nopeasti mukaan virtuaalimaailmoihin. PlayStation VR2 -lasien asennus käy helposti ja nopeasti – voit vain liittää ne, pelata ja nauttia.

PELIALUE

Määritä pelialue ja nauti optimaalisesta pelikokemuksesta.

Liiku vapaasti Huonemittakaava-tilassa1 tai pelaa istuen tai seisten huoneen koon ja pelin tukeman VR-pelityylin mukaan.

Huonemittakaavaa tukevien pelien ja VR-kokemusten pelaamiseen tarvitaan vähintään 2 x 2 metrin pelialue.

 

PLAYSTATION VR2 SENSE™ -OHJAIN

PYÖREÄ MUOTOILU

Tasapainoinen ja ergonominen muotoilu mahdollistaa realistisen ja luontevan pelikokemuksen, jonka ansiosta voit liikkua vapaasti ja keskittyä rauhassa tutkimaan ympäröivää pelimaailmaa.

KOSKETUKSENTUNNISTUS

Kosketuksentunnistus mahdollistaa luontevat eleet ja vuorovaikutuksen ympäröivien esineiden ja ympäristöjen kanssa.1

Kosketuksentunnistus tunnistaa kätesi asennon myös silloin, kun et paina mitään näppäintä, jolloin PlayStation VR2 Sense -ohjain voi jäljitellä kädenliikkeitäsi tarkkaa pelissä kurottamista ja koskettamista varten. 

Viesti toisille käsimerkeillä, suorita sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä ja kosketa pelin sisäisiä esineitä ja varusteita.

 

KOSKETUSPALAUTE

Kosketuspalaute reagoi realistisella tavalla pelin sisäiseen toimintaan.1

Erilaiset tuntemukset hienovaraisesta värinästä voimakkaisiin sykäyksiin siirtyvät pelimaailman sisältä suoraan sormenpäihisi.

Tunne, miltä tuntuu iskeä tai ampua eri aseilla, valmistaa työkaluja, koskettaa erilaisia pintoja ja matkata monenlaisten maastojen läpi.

MUKAUTUVAT LIIPAISIMET

Tunne eritasoisia voimia ja jännitteitä, kun käytät pelimaailman esineitä ja liikut sen ympäristöissä.1

Olitpa sitten jännittämässä jousen jännettä, murskaamassa esineitä käsilläsi tai ampumassa aseella, mukautuvat liipaisimet yhdistävät sinut fyysisesti pelin sisäiseen toimintaan ja syventävät pelikokemusta entisestään.

ANALOGISET SAUVAT JA NÄPPÄIMET

Perinteiset analogiset sauvat ja toimintonäppäimet tarjoavat lisää vuorovaikutusvaihtoehtoja.1

Kolmio-, neliö-, risti- ja ympyränäppäimet on jaettu kahden ohjaimen kesken, ja ohjaimista löytyy myös valinnat- ja luontinäppäin. 

Mukautuvien liipaisimien ohella kummassakin ohjaimessa on myös tarttumisnäppäin, jolla voit tarttua pelin sisäisiin esineisiin. 

Näyttö
2000 x 2040 silmää kohti

Anturi

6 akselin liikkeentunnistusjärjestelmä

(3 akselin gyroskooppi ja 3 akselin kiihtyvyysmittari)

Kamerat

4 seurantakameraa

(virtuaalitodellisuuslasien ja ohjainten seurantaan)

2 IR-kameraa

(katseenseurantaan)

Tulo/lähtö

USB Type-C® -liitäntä

Ääni

Tulo: sisäänrakennettu mikrofoni

Lähtö: stereokuulokeliitäntä

Nimellistulovirta

12 V, 0,6 A

Ulkoiset mitat           
Noin 212 x 158 x 278 mm

(leveys x korkeus x syvyys / pois lukien ulkonevat osat / pannan lyhimmässä asennossa)

Paino 

Noin 560 g (pois lukien johdot ja kaapelit)

Lisäosa Ei
Laji Laitteisto Playstation VR Hardware PS5
Formaatit Hardware
EAN 711719454090
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja