Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle

1 / 10

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle

699
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle Valloita vuorenhuippuja, kukista koneita ja paljasta Horizonin piilevät vaarat PlayStation®VR2 Horizon Call of the Mountain™ -paketissa. Pelaa uudesta perspektiivistä ja koe korkeuksien tuo
  • Laitteisto, Hardware PS4, Playstation VR
  • Hardware
Lue lisää

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain Bundle

Valloita vuorenhuippuja, kukista koneita ja paljasta Horizonin piilevät vaarat PlayStation®VR2 Horizon Call of the Mountain™ -paketissa.

  • Pelaa uudesta perspektiivistä ja koe korkeuksien tuoma jännitys samalla, kun tutkit Carja- ja Nora-heimojen kauniita kotiseutuja uuden Ryas-hahmon silmin.
  • Ihaile Horizon-maailman henkeäsalpaavia luonnonmaisemia 360 asteen näkymässä ja tutki ympäristöäsi kahden PlayStation®VR2 Sense™ -ohjaimen voimin.
  • Nauti mukaansatempaavasta toiminnasta: kiipeä vuorille, metsästä koneita, ammu jousella ja valmista esineitä intuitiivisin liikkein.
  • Hyppää uuteen seikkailuun: tutki elävältä tuntuvaa maailmaa, joka on täynnä vaarallisia koneita, heimojen tarinoita, jännittäviä tehtäviä ja sekä uusia että tuttuja hahmoja.

Jaa pelikokemuksesi: koe yllätyksellinen ja adrenaliinintäyteinen jokivenematka, jonka avulla voit esitellä PS VR2 -lasien ominaisuuksia myös kavereillesi ja perheellesi

Pakene täysin aidoilta tuntuviin, näyttäviin ja kuulostaviin maailmoihin, kun virtuaalitodellisuuspelit ottavat valtavan loikan eteenpäin PlayStation®VR2-lasien myötä.

TEHOKAS SUORITUSKYKY

Nauti hämmästyttävästä 4K HDR -kuvanlaadusta4 sitä tukevissa peleissä, laajasta 110 asteen näkökentästä sekä edistyneestä graafisesta renderöinnistä, minkä kaiken mahdollistaa PS5™-järjestelmän teho.

KOROSTETUT AISTI- JA TUNNE-ELÄMYKSET

Uraauurtavan PlayStation VR2 Sense™ -tekniikan sisältämä katseenseuranta, lasien palaute ja 3D-ääni yhdistyvät uusiin intuitiivisiin ohjaimiin tuoden äärimmäisen realistisia aisti- ja tunne-elämyksiä yhteensopiviin peleihin.

NOPEA ASENNUS

Helppo ja nopea yhden kaapelin liitäntä PS5-konsoliin auttaa hyppäämään suoraan mukaan toimintaan.

JÄNNITTÄVÄT UUDET MAAILMAT

Uppoudu uuteen sukupolveen keskeisiä virtuaalitodellisuuspelejä ja seikkaile uusissa maailmoissa ennennäkemättömän mukaansatempaavalla tavalla.

 

PLAYSTATION®VR2-LASIT

 

4K HDR -NÄYTTÖ3

Nauti eloisasta ja terävästä 4K High Dynamic Range -kuvanlaadusta4, jonka ansiosta henkeäsalpaavat virtuaalitodellisuusympäristöt näkyvät aina selkeinä.

Katseluelämys on entistäkin laadukkaampi, sillä kaksi 2000 x 2040:n OLED-näyttöä tuottavat yli neljä kertaa alkuperäisiä PlayStation VR -laseja tarkemman kuvan jopa 120 fps:n kuvataajuudella.1

 

SISÄINEN SEURANTA

PlayStation VR2 seuraa sinua ja ohjaimiasi neljän laseihin integroidun kameran kautta, joten voit pelata vapaasti ja kokeilla erilaisia VR-pelityylejä huoletta.

Liikkeesi ja katseesi välittyvät suoraan peliin ilman tarvetta ulkoiselle kameralle.

 

KATSEENSEURANTA

Koe vaikuttavia tunne-elämyksiä vuorovaikuttaessasi pelimaailman ja muiden pelaajien kanssa.

Katseenseurantakamerat tunnistavat, milloin silmäsi ovat auki, ja seuraavat niiden liikkeitä ja tunneilmaisua, jotka voidaan välittää pelin sisäisiin tilanteisiin.1

Yhdistettynä lasien ja ohjainten asentoihin ja toimintoihin tämä mahdollistaa monipuolisen itseilmaisun ja aivan uudenlaisen vuorovaikutuksen pelatessasi verkkomoninpelejä2.

Katseenseuranta myös tarkkailee näkölinjaasi, kun tähtäät tai katselet ympärillesi, ja edistynyt Foveated Rendering -tekniikka parantaa katselukokemusta säätämällä tarkkuutta niin, että katsomasi kohde korostuu.

 

LASIEN PALAUTE

Lasit reagoivat toimintaan ja värisevät hienovaraisesti keskeisinä pelihetkinä.1

Yksittäisen sisäisen moottorin tuottama värinä mahdollistaa älykkään aistielämyksen, joka tekee pelikokemuksesta entistäkin mukaansatempaavamman.

Tunne hahmosi kiihtynyt pulssi, pääsi läheltä sinkoavien kohteiden viuhahdus tai ohjaamasi ajoneuvon työntövoima.

TEMPEST 3D AUDIOTECH6

Paikanna pelissä kuuluvien äänten lähde ja nauti realistisesta äänimaisemasta, joka mukautuu dynaamisesti asentoosi ja pääsi liikkeisiin.1

Tunne korvaasi kuiskaavan hahmon läheisyys, tunnista kavereiden tai vihollisten sijainti laukausten tai askelten äänten perusteella ja koe arvaamattomista suunnista lähestyvien uhkien tuoma jännitys.

OPTIMOITU OPTIIKKA

Laaja 110 asteen näkökenttä ja kevyt, hyvin tasapainotettu Fresnel-linssi tekevät pelaamisesta miellyttävää. Linssin säädin mahdollistaa linssien välisen etäisyyden mukauttamisen silmien asennon mukaan, jotta kuva näkyy optimaalisesti.

YHDEN KAAPELIN LIITÄNTÄ

Helppo yhden kaapelin liitäntä PlayStation 5 -konsolin etuosan USB-porttiin auttaa hyppäämään nopeasti mukaan virtuaalimaailmoihin. PlayStation VR2 -lasien asennus käy helposti ja nopeasti – voit vain liittää ne, pelata ja nauttia.

PELIALUE

Määritä pelialue ja nauti optimaalisesta pelikokemuksesta.

Liiku vapaasti Huonemittakaava-tilassa1 tai pelaa istuen tai seisten huoneen koon ja pelin tukeman VR-pelityylin mukaan.

Huonemittakaavaa tukevien pelien ja VR-kokemusten pelaamiseen tarvitaan vähintään 2 x 2 metrin pelialue.

Lisäosa Ei
Laji Laitteisto Hardware PS4 Playstation VR
Formaatit Hardware
EAN 711719563143
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja