Pöytäkoneet

Laaja valikoima pöytäkoneita

Oletko tietoinen pöytämallisen tietokoneen eduista? Vaikka yhä useampi valitsee kannettavan tietokoneen, pöytäkoneessa kodissa tai konttorilla on monia etuja. Saat vastineeksi suorituskykyä ja mikäli haluat päivittää konettasi on pöytäkoneeseen helpompaa ostaa ja vaihtaa yksittäisiä komponentteja. » Lisätietoa pöytäkoneista

Suosituimmat

 • Vibox Pöytäkone pelikäyttöön - 4.0GHz, GTX 1050 Ti, 8 Gt,...

  AMD FX 4-Core CPU GTX 1050 Ti GPU 8 Gt RAM 1 Tt Hard Drive System Specification Processor - AMD FX 4300 Quad 4-Core CPU Processor Graphics Card - Nvidia Geforce GTX 1050 Ti 4 Gt Pascal Dedicated Advanced Graphics Card RAM - 8 Gt DDR3 1600MHz High Speed RAM Memory HDD - 1000 Gt (1 Tt) Hard Drive Storage Space Case - CIT Seven RGB Gaming Case Operating System - Pre-Installed M...

  € 645
  Ovh. € 800
 

Vaikka yhä useampi valistee kannettavan tietokoneen, on pöytätietokoneessa kotona tai toimistossa etuja. Saat suorituskykyä vastineeksi rahallesi ja mikäli haluat päivittää tietokonettasi ajan kuluessa on pöytäkoneeseen helpompaa ostaa ja  vaihtaa yksittäisiä komponentteja.

Voit tämän lisäksi yhdistää tietokoneesi ja siihen tarvittavat tarvikkeet juuri niin kuin haluat ja luoda tietokoneen, joka on täydellinen juuri sinun käyttöösi.

Vertaa eri pöytätietokoneita

Tarjoamme valikoiman pöytätietokoneita, josta jokainen voi ostaa haluamansa riippumatta käytetäänkö tietokonetta pelaamiseen, opiskeluun, töihin vai surffailuun. Valikoimassamme on muun muassa seuraavat tuotemerkit: Asus, HP, Acer, Packard Bell, Apple, Dell, Lenovo ja HEAT.

Mieti mikä suorituskyky on paras sinulle (ja ei välttämättä vain nyt vaan myös muutaman vuoden päästä). Edullinen pöytäkone riittää hyvin kotikäyttöön tai toimistoon mutta pelitietokoneissa pitää usein olla kehittyneempi grafiikkakortti ja tehokkaampi prosessori. Voit ostaa esimerkiksi pöytätietokoneen AMD:n tai Intelin prosessorilla edullisempaan hintaan ja sen jälkeen täydentää konetta lisätarvikkeilla ja näytöllä oman tarpeesi mukaan.

Jos etsit pöytätietokonetta, kannattaa sinun pitää tätä sivua silmällä. Meillä on säännöllisesti paljon tarjouksia ja kampanjoita sekä pelitietokoneille että pöytätietokoneille kotikäyttöön ja toimistolle.

Osta pöytätietokone jos:

 • Haluat korkean suorituskyvyn vastineeksi rahoillesi
 • Käytät tietokonetta pelaamiseen
 • Käytät korkeaa suorituskykyä vaativia ohjelmia
 • Käytät useaa näyttöä
 • Haluat valita tarkasti mitä komponentteja koneessasi käytetään
 • Haluat myöhemmin lisätä muistia tai muita ominaisuuksia