Pöytäkoneet

Laaja valikoima pöytäkoneita

Oletko tietoinen pöytämallisen tietokoneen eduista? Vaikka yhä useampi valitsee kannettavan tietokoneen, pöytäkoneessa kodissa tai konttorilla on monia etuja. Saat vastineeksi suorituskykyä ja mikäli haluat päivittää konettasi on pöytäkoneeseen helpompaa ostaa ja vaihtaa yksittäisiä komponentteja. » Lisätietoa pöytäkoneista

Suosituimmat

 • ASUS TINKER BOARD 1.8Ghz ARMT764 2GBRAM GBLAN 802.11 b/g/n

  tinker board tinker your way to the future Tinker board is a single-board computer in an ultra-small form factor that offers class-leading performance while leveraging outstanding mechanical compatibility. The tinker board offers makers, IoT enthusiasts, hobbyists, PC DIY enthusiasts and others a reliable and extremely capable platform for building and tinkering ideas into r...

  € 84.90
  € 4/kuukausi
 

Vaikka yhä useampi valistee kannettavan tietokoneen, on pöytätietokoneessa kotona tai toimistossa etuja. Saat suorituskykyä vastineeksi rahallesi ja mikäli haluat päivittää tietokonettasi ajan kuluessa on pöytäkoneeseen helpompaa ostaa ja  vaihtaa yksittäisiä komponentteja.

Voit tämän lisäksi yhdistää tietokoneesi ja siihen tarvittavat tarvikkeet juuri niin kuin haluat ja luoda tietokoneen, joka on täydellinen juuri sinun käyttöösi.

Vertaa eri pöytätietokoneita

Tarjoamme valikoiman pöytätietokoneita, josta jokainen voi ostaa haluamansa riippumatta käytetäänkö tietokonetta pelaamiseen, opiskeluun, töihin vai surffailuun. Valikoimassamme on muun muassa seuraavat tuotemerkit: Asus, HP, Acer, Packard Bell, Apple, Dell, Lenovo ja HEAT.

Mieti mikä suorituskyky on paras sinulle (ja ei välttämättä vain nyt vaan myös muutaman vuoden päästä). Edullinen pöytäkone riittää hyvin kotikäyttöön tai toimistoon mutta pelitietokoneissa pitää usein olla kehittyneempi grafiikkakortti ja tehokkaampi prosessori. Voit ostaa esimerkiksi pöytätietokoneen AMD:n tai Intelin prosessorilla edullisempaan hintaan ja sen jälkeen täydentää konetta lisätarvikkeilla ja näytöllä oman tarpeesi mukaan.

Jos etsit pöytätietokonetta, kannattaa sinun pitää tätä sivua silmällä. Meillä on säännöllisesti paljon tarjouksia ja kampanjoita sekä pelitietokoneille että pöytätietokoneille kotikäyttöön ja toimistolle.

Osta pöytätietokone jos:

 • Haluat korkean suorituskyvyn vastineeksi rahoillesi
 • Käytät tietokonetta pelaamiseen
 • Käytät korkeaa suorituskykyä vaativia ohjelmia
 • Käytät useaa näyttöä
 • Haluat valita tarkasti mitä komponentteja koneessasi käytetään
 • Haluat myöhemmin lisätä muistia tai muita ominaisuuksia