Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Musta
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Musta
PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Musta

1 / 3

PURE FM/DAB/DAB+ Evoke C-D6 BT Musta

573,91 €
DAB, DAB + ja FM-radio  20 Aseman esiasetukset  CD-soitin  Stereo ääni  Kaukosäädin  Bluetooth  Hälytykset  All-in-one-musiikkijärjestelmissämme yhdistyvät digitaalinen radio, CD-soitin ja helppo langaton yhteys kannettavii
Lue lisää
 • DAB, DAB + ja FM-radio 
 • 20 Aseman esiasetukset 
 • CD-soitin 
 • Stereo ääni 
 • Kaukosäädin 
 • Bluetooth 
 • Hälytykset 
 • All-in-one-musiikkijärjestelmissämme yhdistyvät digitaalinen radio, CD-soitin ja helppo langaton yhteys kannettaviin laitteisiin, mikä antaa sinulle valinnanvaraa kuunnella mitä haluat. Tilaa säästävät mallit, joissa on integroidut kaiuttimet, tuottavat erittäin selkeän luokan johtavan äänen ja näyttävät kauniilta yksinkertaisilla napeilla ja puutyylillä. Pienimmän mallimme, Evoke C-D6, tarjoaa DAB-digitaalisen ja FM-radion, CD-soittimen ja sisältää Bluetooth-yhteyden kaikkien mobiilimusiikkiesi langattomaan toistoon.

  Laita se kovemmalle
  Anna musiikillesi ylimääräinen basso, syvyys ja selkeys, jotta voit vihdoin kuulla mitä olet kadottanut. Tehokkaat viritetyt stereokaiuttimet yhdistyvät puukoteloon ja edistyneeseen digitaaliseen vahvistimeen tuottamaan luokkansa johtavaa ääntä. Mitä tahansa musiikkia rakastatkin, rakastat sitä vieläkin enemmän Evoke C-D6: n avulla.

  Nauti koko musiikkikokoelmastasi 
  Huolimatta musiikkilatausten suuresta kasvusta, CD tarjoaa edelleen laatua ja mukavuutta, jota on vaikea voittaa, ja suosikkialbumiesi fyysisten kopioiden omistamisessa on jotain erityistä. Evoke C-D6 sisältää tyylikkään CD-soittimen, jossa on satunnaistoisto- ja toistovaihtoehtoja, yhteensopiva CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjen kanssa.

  Laita digitaalinen radio päälle 
  DAB-digitaaliradio tuo sinulle erittäin yksityiskohtaisen digitaalisen laadukkaan äänen, upean sisällön, josta suurin osa on saatavana vain digitaalisessa radiossa, ja vieritysteksti näyttää kappaleen otsikot, ohjelmien nimet ja paljon muuta. Digitaaliset radiot löytävät kaikki käytettävissä olevat asemat automaattisesti ja antavat sinun valita ne nimen mukaan. Kaikissa digitaalisissa radioissamme on myös FM kaikille asemille, jotka eivät ole vielä digitaalisia. Evoke C-D6 on myös Digital Tick -hyväksytty, joten voit olla varma, että olet valmis mihin tahansa tulevaan FM-digitaaliradiolähetykseen.

  Musiikki matkapuhelimestasi, ei johtoja 
  Sisäänrakennetun Bluetoothin avulla voit valita suosikkimusiikkisi, suoratoistopalvelusi tai Internet-radioaseman ja toistaa sitä suoraan puhelimesta tai tabletista ilman johtoja.

  Ja paljon enemmän… 
  Mukana on myös kätevä kaukosäädin, 20 esiasetusta suosikkiasemiesi nopeaan valintaan, ääni-, radio- tai CD-hälytys, stereokuulokeliitäntä ja aux-in-liitäntä, jonka avulla voit kytkeä ja kuunnella musiikkia matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi.

  ]]>
  0
  Kirjoita arvostelu ensimmäisenä