Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT Walnut
PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT Walnut
PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT Walnut
PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT Walnut
PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT Walnut

1 / 5

PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT Walnut

573,91 €
PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT DAB, DAB + ja FM -radio CD-soitin Bluetooth Stereoääni 20 aseman esiasetusta Herääminen Kaukosäädin All-in-one-musiikkijärjestelmämme yhdistävät digitaalisen radion, CD-soittimen ja he
Lue lisää
PURE FM / DAB / DAB + Evoke C-D6 BT
  • DAB, DAB + ja FM -radio
  • CD-soitin
  • Bluetooth
  • Stereoääni
  • 20 aseman esiasetusta
  • Herääminen
  • Kaukosäädin

All-in-one-musiikkijärjestelmämme yhdistävät digitaalisen radion, CD-soittimen ja helpon langattoman yhteyden kannettaviin laitteisiin, mikä tarjoaa sinulle suuren valikoiman kuuntelua. Tilaa säästävä muotoilu ja integroidut kaiuttimet tuottavat selvästi luokkansa johtavan äänen ja näyttävät kauniilta yksinkertaisilla säätimillään ja puupinnoitteella. Evoke C-D6 tarjoaa tilaa täyttävän stereoäänen, ja se on varustettu DAB- ja FM-radioilla, CD-soittimella, jossa on korttipaikka, ja Bluetoothin avulla kaiken mobiilimusiikkisi toistamiseen.

lisää äänenvoimakkuutta
Anna musiikillesi ylimääräistä bassoa, syvyyttä ja selkeyttä, jotta kuulet vihdoin, mitä olet kadottanut. Tehokkaat stereokaiuttimet yhdistettynä puukoteloon ja edistykselliseen digitaaliseen vahvistimeen tuottavat luokkansa johtavan äänen. Riippumatta siitä, mitä musiikkia rakastat, rakastat sitä vielä enemmän Evoke C-D6: n kanssa.

Nauti koko musiikkikokoelmasta
Huolimatta musiikin latausten valtavasta kasvusta, CD -levyt tarjoavat edelleen laatua ja mukavuutta, jota on vaikea voittaa, ja suosikkialbumiesi fyysisten kopioiden omistamisessa on jotain erityistä. Evoke C-D6: ssa on tyylikäs paikkaan ladattu CD-soitin, jossa on sekoitus- ja uusintatoiminnot, yhteensopiva CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjen kanssa.

Kytke digitaalinen radio päälle
DAB -digitaalinen radio tarjoaa digitaalista äänenlaatua ja hyvää sisältöä, ja suuri osa siitä on saatavana vain digitaalisessa radiossa, ja se näyttää vieritystekstillä kappaleiden nimiä, ohjelmien nimiä ja muuta. Digitaaliset radiot etsivät automaattisesti kaikki saatavilla olevat asemat ja antavat sinun valita ne nimen mukaan, ja kaikissa digitaalisissa radioissamme on myös FM kaikille asemille, jotka eivät ole vielä siirtyneet digitaaliseksi. Evoke C-D6 on myös Digital Tick -hyväksytty, joten voit olla varma, että olet valmis kaikkiin tuleviin FM-lähetyksiin digitaaliseen radioon.

Mobiilimusiikkisi, ei kaapeleita
Sisäänrakennetun Bluetoothin avulla voit valita suosikkimusiikkisi, suoratoistopalvelun tai Internet-radioaseman ja toistaa sitä suoraan puhelimesta tai tabletista ilman rajoittavia kaapeleita.

Ja paljon muuta ...
Mukana on myös kätevä kaukosäädin, 20 pikavalintaa suosikkiasemillesi, ääni, radio tai CD-herätys, stereokuulokeliitäntä ja lisäliitäntä, jonka avulla voit kytkeä ja kuunnella musiikkia matkapuhelimestasi tai tablet-laitteestasi.

]]>
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä