Palaa ylös
Razer DeathAdder V2 Pro Trådlös Gamingmus
Razer DeathAdder V2 Pro Trådlös Gamingmus
Razer DeathAdder V2 Pro Trådlös Gamingmus
Razer DeathAdder V2 Pro Trådlös Gamingmus
Razer DeathAdder V2 Pro Trådlös Gamingmus
Razer DeathAdder V2 Pro Trådlös Gamingmus

1 / 6

Razer DeathAdder V2 Pro Trådlös Gamingmus

93,58 €
Spela som ett proffs med Razer DeathAdder V2 Pro Gamingmus - Svart Ta ditt spelande till en helt ny nivå med Razer DeathAdder V2 Pro Gamingmus. Den avancerade spjutspetsteknologin med nästa generations optiska sensor, lättare ergonomiska des
 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
Lue lisää

Spela som ett proffs med Razer DeathAdder V2 Pro Gamingmus - Svart

Ta ditt spelande till en helt ny nivå med Razer DeathAdder V2 Pro Gamingmus. Den avancerade spjutspetsteknologin med nästa generations optiska sensor, lättare ergonomiska design och supersnabba responsiva knappar utgör sammantaget en riktig killer-kombo i din . Gör en djupdykning i spelet med det här monstret till gamingmus. 

Ergonomisk design när den är som bäst

Razer DeathAdder V2 Pro Gamingmus för stafettpinnen vidare för den hyllade och prisade DeathAdder-serien. Den omisskännliga formen och exceptionellt slanka designen ger ett perfekt grepp som inte gör ont i handflatan ens efter långa speltimmar. Fortsätt starkt framåt och håll din prestanda i toppklass hela vägen!

Trådlös Hyper Speed

Razer DeathAdder V2 Pro:s trådlösa HyperSpeed-anslutning är 25% snabbare än de flesta andra avancerade trådlösa gamingmöss på dagens marknad. Med dess höghastighetsöverföring, sömlösa frekvens och minimala klickfördröjning kommer du inte ens att märka att det är en trådlös mus.

Snabb svarstid

Inga fler oavsiktliga klick! Till skillnad från den traditionella kontaktmusen använder Razer DeathAdder V2 Pro andra generationens optiska omkopplare med infrarött ljus som räknar in varje klick. Det ger en branschledande svarstid på bara 0,2 millisekunder! Du får en avtryckare med hög precision och felfri kontroll.

Fokus + Optisk sensor

Förvänta dig en vass, lyhörd och konsekvent rörelsespårning med hög precision. Razer DeathAdder V2 Pro har överlägsna 20 000 DPI optiska sensorer med 99,6 % träffsäker upplösning. 

Smidiga rörelser

Njut av en smidig muskontroll över vilken yta som helst. Razer DeathAdder V2 Pro är en av de lättaste mössen på marknaden trots den solida konstruktionen och ergonomiska designen. Dessutom kommer ytbeläggningen av 100 % PTFE-material att glida friktionsfritt utan att störa ditt spel. 

Åtta programmerbara knappar

Flera utvalda knappar står till ditt förfogande! Enheten har åtta anpassningsbara knappar, och genom Razer Synapse 3 kan du konfigurera dem till precis de sekundära funktioner du önskar.

Känsligt och taktilt skrollhjul

Razer DeathAdder V2 Pro:s skrollhjul återkopplar tillfredsställande med känsla - att växla mellan olika vapen och rörelser sker instinktivt! 

Chroma RGB-ljus

Med Razer Chroma RGB-belysning kan du njuta av full RGB-anpassning med 16,8 miljoner färger och oräkneliga dynamiska unika mönster. 

Överlägset grepp

Gamingmusen har ett heltäckande gummigrepp för snabb svepning och bättre grepp. Skalet är sömlöst integrerat med chassit och sitter kvar säkert. 

Imponerande lång batteritid

Ett avancerat och effektivt strömhanteringssystem håller musen vital 120 timmar i sträck vid Bluetooth-läge. När du spelar kommer Razer HyperSpeed att ge dig upp till 70 timmars maximal prestanda, trådlöst och med minimal fördröjning. Det går också att använda musen som vanligt via Speedflex-kabeln under tiden den laddas!

Fler egenskaper:

 • Färg: Svart
 • Flätad Speedflex-kabel för minimalt motstånd
 • 650IPS spårningshastighet
 • 50G accelerationshastighet
 • Vikt: 88 gram
 • Avancerat inbyggt minne
 • Omkopplarens livslängd: upp 70 miljoner klick

Pikafaktat

 • Snabb Leverans
 • 14 dagars öppet köp
 • Säkra betalningar
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja