Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua
Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua

1 / 8

Säädettävä meikkipeili 22 LED-lamppua

39,99 €
40 €
Jos haaveilet täydellisestä meikistä kotona, sinulla on oltava kokoontaitettava LED-meikkipeili. Tämä on lisävaruste, jota rakastat ensimmäistä kertaa, etkä halua jakaa heidän kanssaan. LED-valaistu peili sopii täydellisesti koko kasvojen valaisemis
Lue lisää

Jos haaveilet täydellisestä meikistä kotona, sinulla on oltava kokoontaitettava LED-meikkipeili. Tämä on lisävaruste, jota rakastat ensimmäistä kertaa, etkä halua jakaa heidän kanssaan. LED-valaistu peili sopii täydellisesti koko kasvojen valaisemiseen. Valaistu kosmeettinen peili ei kuitenkaan sovellu vain meikkiin, vaan myös muihin kosmeettisiin ja kauneushoitoihin - avulla voit laittaa kasvonaamion, säätää kulmakarvasi tai laittaa ja poistaa linssit.


Peili on suunniteltu kahdella sivusiivellä, joiden ansiosta meillä on kaksinkertainen ja kolminkertainen suurennus; meidän ei tarvitse enää siirtyä peiliin luomaan täysin sileän viivan silmän yli, katsokaa vain sivupeiliä ja meikkiä.

LED-valaistu peili saa virtansa paristoista - voit sijoittaa ne minne haluat huolimatta virtalähteestä tai käyttämällä sarjan mukana toimitettua kaapelia - valinta on sinun.

Valaistussa kosmeettisessa peilissä on peräti 22 LEDiä, joten jokainen kohta kasvoillasi, kaulallasi tai niskallasi on täysin valaistu.

Diodit on järjestetty peilin ikkunan reunoille, mikä takaa tasaisen valaistuksen kaikilta puolilta. LED-taustavalon kallistuskulmaa voidaan säätää pystysuunnassa välillä 180 ° - ei hätää, joten voit säätää peilin asentoa toiveidesi ja nykyisten tarpeidesi mukaan tai vaakatasossa 90 °.

LED-meikkipeilillä on leveä ja vakaa pohja, joten ei ole vaaraa sen kaatumisesta edes peilin enimmäiskulmassa.

Pohjassa on myös syvennys, jota voidaan käyttää pienten esineiden säilyttämiseen käsillä. Valaistu meikkipeili aktivoidaan ON / OFF-kytkimellä, joka sijaitsee kotelon takana.

LED-valaistuksen voimakkuutta voidaan säätää LED-meikkipeilin alaosassa olevalla painikkeella - pidä vain painiketta painettuna jonkin aikaa ja valotaso muuttuu tasaisesti enemmän tai vähemmän voimakkaaksi.

3 KÄYTTÖÄ - avattu peilin: llä on kaksi sivupeiliä, vasemmalla meillä on normaali peili ilman suurennusta, kun taas oikealla puolella on kaksinkertainen ja kolminkertainen suurennus. Laajentuminen on erittäin hyödyllistä meikkiä tai leikkausta tehtäessä. Meidän ei tarvitse siirtyä lähemmäksi peiliä saadaksemme täydellisen tasaisen viivan silmän yli, katsokaa vain sivupeiliä ja meikkiä.

TILTJUOHJAUS - kiitos mahdollisuuden säätää peilin kulmaa välillä 180 °, voit säätää sen asentoa helposti omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Sinun ei tarvitse nostaa peiliä ja säätää sitä ylempään ja alempaan hyllyyn saadaksesi täydellisen meikin - säädä vain kaltevuuskulma ja muuten loistaa täydellisesti jokaisella kasvoalueella. Peili voidaan asettaa myös vaakasuoraan 90 ° asti.

22 LED-valoaDIODIT - peilin kehällä on peräti 22 LEDiä. Tämä diodien järjestely mahdollistaa täydellisen näkyvyyden kaikille kasvojen, kaulan tai kaulan osille. LED-valaistuksen voimakkuutta voidaan säätää peilin pohjassa olevalla kosketuspainikkeella.

WIDE BASE - vakaa, leveä peilipohja takaa turvallisuuden käytön aikana. Peili ei kaadu edes toistuvien käsittelyjen aikana ja pitää pöydän täydellisesti jopa suurimmalla kallistuksella. Telineessä on myös käytännöllinen syvennys, johon voit tallentaa pieniä esineitä.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja