Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Samsung 870 EVO 500GB - Musta

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Samsung 870 EVO 500GB - Musta

(0)
Kirjoita arvostelu

Helmikuun tarjoukset!

-11%
Samsung 870 EVO 500GB - Musta
Samsung 870 EVO 500GB - Musta
Samsung 870 EVO 500GB - Musta
Samsung 870 EVO 500GB - Musta
67 €
Suositeltu hinta: 75 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-10 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Xstra Digital Storage

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Helmikuun tarjoukset!
  • Olemme täällä asiakkaidemme puolesta
  • Olemme valmiita tarjoamaan eron
  • ja ole suora valintasi varastopartneriksi

500 Gt, 2,5", SATA 6 Gbps

Samsung 870 EVO, 500 Gt, 2,5", 560MB/s, Zwart

SSD:n all-star Täydellinen valinta sisällöntuottajille, IT-ammattilaisille tai jokapäiväisille käyttäjille, uusimmassa 870 EVO: ssa on kiistaton suorituskyky, luotettavuus ja yhteensopivuus, joka perustuu Samsungin uraauurtavaan teknologiaan.


Huippuosaaminen suorituskyvyssä Päivittäiset käyttäjät voivat nyt nauttia ammattitason SSD-suorituskyvystä 870 EVO: lla, joka maksimoi SATA-käyttöliittymän rajan 560 / 530 Mt / s peräkkäisiin nopeuksiin, nopeuttaa kirjoitusnopeuksia ja ylläpitää pitkäaikaista korkeaa suorituskykyä suuremmalla muuttuvalla puskurilla, jonka avulla SSD toimii nopeammin, pidempään.


Toimialaa määrittävä luotettavuus Vastaa kunkin tehtävän vaatimuksiin. Päivittäisestä tietojenkäsittelystä 8K-videokäsittelyyn – jopa 1 200 TBW: llä 5 vuoden rajoitetulla takuulla, sekä vakaa isäntäkokemus, alhainen viive 6.


Yhteensopivampi kuin koskaan 870 EVO on testattu suurten isäntäjärjestelmien ja -sovellusten, kuten piirisarjat, emolevyt, NAS ja videotallennuslaitteet, yhteensopivuustestaus.


Päivitä helposti 870 EVO SSD:n käyttö on yhtä helppoa kuin sen kytkeminen pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen tavalliseen 2,5 tuuman SATA-muotokertoimeen – uusittu siirto-ohjelmisto hoitaa loput.


Samsung Magician -ohjelmisto Saat aseman toimimaan sujuvasti parannetulla Samsung Magician 6 -ohjelmistolla, jonka avulla voit helposti hallita asemaasi, pysyä ajan tasalla uusimmista päivityksistä, seurata aseman terveyttä ja tilaa tai jopa parantaa sen suorituskykyä.


Maailman flash-muistimerkki nro 1 Koe suorituskyky ja luotettavuus, jonka voit saada maailman ykkösbrändiltä flash-muistille vasta vuodesta 2003 lähtien. Kaikki laiteohjelmistot ja komponentit, mukaan lukien Samsungin maailmankuulu DRAM ja NAND, valmistetaan itse, mikä mahdollistaa päästä päähän -integroinnin luottamaan laatuun.
0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.