Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

SAMSUNG GALAXY S20 FE/ORANGE SM-G780F

1 / 1

SAMSUNG GALAXY S20 FE/ORANGE SM-G780F

(95 arvostelut)
480 €

-13%

Rek pris. 550 €
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Samsung Galaxy S20 FE: stäSamsung Galaxy S20 FE on huippuluokan, mutta edullinen laite Etelä-Korean valmistajalta. Älypuhelimessa on erinomainen laitteisto, sileä 120 Hz: n näyttö ja suuri akku, ja siinä yhdistyvät
  • 6.5 "
  • 2400x1080
  • 2.84 GHz
  • Kryo 585
  • Qualcomm Snapdragon 865
Lue lisää

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Samsung Galaxy S20 FE: stä

Samsung Galaxy S20 FE on huippuluokan, mutta edullinen laite Etelä-Korean valmistajalta. Älypuhelimessa on erinomainen laitteisto, sileä 120 Hz: n näyttö ja suuri akku, ja siinä yhdistyvät hintalappu, joka on alhaisempi kuin muilla S20-puhelimilla. Tältä sivulta voit lukea kaiken Samsung Galaxy S20 FE: stä.


Halvempi ja värikkäämpi

Samsung Galaxy S20 FE -nimessä oleva `` FE '' tarkoittaa `` Fan Edition '' ja laite on tarkoitettu nuoremmalle kohderyhmälle. Hinta on alhaisempi, mutta puhelimessa on huippuluokan tekniset tiedot, kuten 120 Hz: n näyttö, joten kuvat näyttävät erittäin sileiltä. Tämän 6,5 tuuman näytön resoluutio on 2400 x 1080 pikseliä ja se varmistaa, että kaikki näyttää hyvältä ja terävältä.


samsung galaxy s20 fe virallinen

Galaxy S20 FE: n muotoilu on samanlainen kuin Samsung S20, S20 Plus ja S20 Ultra, vaikka siinä on joitain eroja. Esimerkiksi näytöllä ei ole pyöristettyjä reunoja ja reunat ovat hieman paksumpia. Älypuhelinta on saatavana kaikenlaisina raikkaina väreinä, ja siinä on muovikotelo. Galaxy S20 -puhelimissa on lasinen muotoilu.


Kolme kameraa takana

Huolimatta siitä, että Galaxy S20 FE on ulkonäöltään hieman halvempi, Samsung on toimittanut laitteelle monipuoliset kamerat. Laitteessa on 12 megapikselin ensisijainen kamera, joka ottaa upeita valokuvia ja 8K-videoita. Mukana on myös 12 megapikselin laajakulmaobjektiivi, jolla voit kaapata paljon enemmän. Tästä on hyötyä, kun otat kuvia maisemista tai kaupungeista.


samsung galaxy s20 fe virallinen

Handy on 8 megapikselin teleobjektiivi, joka tarjoaa kolminkertaisen optisen zoomauksen. Tämä tarkoittaa, että voit zoomata huomattavasti tinkimättä laadusta. Jos haluat saada kuvan vielä lähemmäksi, voit käyttää ns. Space Zoom -toimintoa. Tämän avulla voit zoomata jopa 30x, vaikka laatu heikkenee huomattavasti. Jos kuitenkin zoomat jopa 10x, valokuvat näyttävät silti teräviltä.


Selfien ottamiseen on 32 megapikselin kamera, joka on aukossa näytössä. Kamera yhdistää pikselit kauniimpien omakuvien tekemiseen, ja voit tietysti käyttää sitä myös videopuheluihin. Selfie-kamera mahdollistaa myös kasvojentunnistuksen, vaikka tämä onkin vähemmän turvallista kuin näytön alla oleva sormenjälkitunnistin.


Hyvä akun käyttöikä ja nopea laitteisto

Galaxy S20 FE: lle on ominaista myös suuri 4500 mAh: n akku. Samsungin mukaan se kestää koko päivän, vaikka käytät puhelinta intensiivisesti. Laite tukee nopeaa lataamista, mutta jotain hullua on meneillään. Nopea lataus on mahdollista enintään 25 watin teholla, mutta Samsung ei toimita tarvittavaa sovitinta. Pakkauksessa on 15 watin laturi, joka kestää kauemmin akun täyttäminen.


samsung galaxy s20 fe virallinen

On hienoa, että Samsung Galaxy S20 FE tukee langatonta latausta, joka on suhteellisen nopea 15 watin teholla. On hienoa, että voit ladata muita laitteita myös langattomasti S20 FE: llä asettamalla ne yksinkertaisesti älypuhelimen takaosaan. Tästä on hyötyä, jos haluat käyttää nappikuulokkeita tai jos ystäväsi tai perheenjäsenesi puhelin on matala ja lähellä ei ole virtalähdettä.


Samsung S20 FE toimii Android 10: llä ja saa ohjelmistotukea kolmen vuoden ajan. Tämä tarkoittaa, että älypuhelin saa päivitykset Android 11: een, 12: een ja 13: een. Lisäksi saat säännöllisesti tietoturvakorjauksia, jotta voit suojautua mobiilikäyttöjärjestelmän haavoittuvuuksilta. Kuten kaikkien muidenkin Samsung-puhelimien tapaan, Android on valmistajan One UI -ohjelmisto.

Pikafaktat

  • 6.5 "
  • 2400x1080
  • 2.84 GHz
  • Kryo 585
  • Qualcomm Snapdragon 865

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .