Samsung Galaxy Watch R815 4G 42MM Black

Samsung Galaxy Watch R815 4G 42MM Black
Lähetä ystävälle
€ 405
alk 16 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Yhteydessä matkapuhelinverkkoon eSIM -toiminnon ansiosta
 • Toimii sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmien kanssa
 • Akkukesto jopa 5 päivää

Pysy yhteyksissä pidempään. Ensisilmäyksellä näet tyylikkään ja ajattomasti muotoillun kellon ruostumattomasta teräksestä - yksinkertaisesti joka tilanteeseen sopivan kellon. Huomaat pian, että sen sisällä piilee paljon enemmän.

Mikä on eSIM?

eSIM on kelloon sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Se toimii perinteisen SIM-kortin tavoin. Erona on, ettei tuotteeseen tarvita erillistä fyysistä SIM-korttia, vaan se on sisäänrakennettu ja aktivoidaan digitaalisesti. Voit pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin tavallisessa matkapuhelimessa. eSIM-on sisäänrakennettu kaikkiin Galaxy Watch -kelloihin, joita myyvät Pohjoismaissa kaikki valtuutetut jälleenmyyjät. Operaattorisi on tuettava eSIM-korttia, jotta pystyt käyttämään toimintoa. Ota yhteyttä operaattoriisi ja selvitä, voitko aloittaa käytön jo nyt.

*eSIM-kortin käyttö edellyttää operaattorin tukea.

Uudenlaista aitoutta

Kellotauluissa on erilaisia syvyys- ja valoefektejä ja voit valita mieleisesi niin, että Galaxy Watch sopii omaan tyyliisi ja elämäntapaasi. Pyöreä kellotaulu sekä viisarin varjo- ja valoefektit luovat oikean kellon tuntuman.

*Tiettyjen mallien saatavuus voi vaihdella eri maissa.

Valitse itsellesi sopiva kello.

Voit valita juuri sinulle sopivan Galaxy Watchin. Tarjolla on kolme erilaista tyylikästä mallia ja kaksi kokoa, 42 mm (Midnight Black, Rose Gold) sekä 46 mm (Silver). Kaikissa malleissa on Bluetooth ja 4G, joten saat nauttia todellisesta vapaudesta.

*4G/eSIM-yhteensopivuus voi vaihdella eri maissa ja operaattorista riippuen.

Oma kellosi, oma tyylisi

Galaxy Watchin ulkomuotoa voi mukauttaa omaan tyyliisi sopivalla rannekkeella. Kelloon voi vaihtaa vakiotyyppisen 20mm:n (42 mm malleilla) tai 22 mm:n (46 mm mallilla) kellorannekkeen. Voit siis vaihtaa ranneketta* koska tahansa - esimerkiksi erilaiset rannekkeet treeneihin tai juhlaillallisille.

*Rannekkeet myydään erikseen

Aina päällä ajan kuluessa

Et joudu painamaan nappia tai kiertämään kellon kehystä nähdäksesi Galaxy Watchista kellonajan - Always On -näyttö on aina päällä. Voit valita sAMOLED-näytön asetuksista, että se on aina päällä, jotta näet kellonajan sekä päivällä että yöllä.

*Always On -toiminnon käyttö voi lyhentää akkukestoa.

Yhteyksissä joka tilanteessa

Galaxy Watch tukee eSIM*-toimintoa, joten voit ottaa vastaan viestejä ja vastata puheluihin ilman puhelinta, myös tilanteissa jolloin puhelimen esiin ottaminen ei ole käytännöllistä tai sopivaa. Voit koko ajan pysyä ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu, vaikka puhelin ei olisikaan käsiesi ulottuvilla.

*4G/eSIM-yhteensopivuus voi vaihdella eri maissa ja operaattorista riippuen.

Musiikkia kaikkialla

Musiikki auttaa löytämään oikean tunteen ja saamaan lisämotivaatiota arkeen. Galaxy Watchin sisäinen eSIM antaa mahdollisuuden suoratoistaa musiikkia missä tahansa. Spotify Offline** antaa lisäksi mahdollisuuden kuunnella omia soittolistoja ja suosikkikappaleita suoraan puhelimelta. Liitä langattomat kuulokkeet (myydään erikseen), niin voit nauttia musiikista kävely- tai juoksulenkillä ilman puhelinta.

*Musiikin suoratoisto voi vaikuttaa akkukestoon ja liittymän datan kulutukseen. **Spotify Offline vaatii Spotify Premium -tilauksen.

Pitkä akkukesto

Anna laturin olla välillä rauhassa yöllä. Galaxy Watchin pitkä akkukesto antaa mahdollisuuden vastata puheluihin ja viesteihin, kuunnella musiikkia ja tehdä paljon muuta pitkään yhdellä latauksella.

*Todellinen akkukesto voi vaihdella verkkoympäristöstä, käytetyistä sovelluksista, puhelujen ja viestien määrästä, latausten määrästä ja muista tekijöistä riippuen.

Seuraa edistymistäsi

Galaxy Watch voi olla oma henkilökohtainen valmentajasi, jotta voit keskittyä treenaamiseen ja käyttää vähemmän aikaa suunnitteluun. Kello mittaa sykkeesi ja pitää automaattisesti kirjaa kuudesta eri liikunta-aktiviteetista. Lisäksi voit manuaalisesti säätää ja mitata yli 39 erilaista liikunta-aktiviteettia ja luoda oman voimaharjoitteluohjelmasi.

*Tarkoitettu käyttöalue on yleinen hyvinvointi ja liikunta. *Samsung Health -sovelluksen sykemittaus vaatii, että käyttäjä hyväksyy käyttöehdot. *Tämän toiminnon graafista käyttöliittymää voidaan muuttaa.

Pidä silmällä terveyttäsi

Samsung Health antaa mahdollisuuden käyttää Galaxy Watchin toimintoja paremmin, jotta voit pitää silmällä omaa terveydentilaasi, sekä muun muassa sykettä ja kalorien kulutusta.

*Tarkoitettu käyttöalue on yleinen hyvinvointi ja liikunta. *Samsung Health -sovelluksen sykemittaus vaatii, että käyttäjä hyväksyy käyttöehdot. *Tämän toiminnon graafista käyttöliittymää voidaan muuttaa.

Rentoudu, lepää ja löydä paras itsesi

Saat tietoa siitä, miten yösi sujui. Se auttaa voimaan paremmin seuraavana päivänä. Galaxy Watch seuraa unesi laatua ja jakaa sen neljään eri unenlaadun tasoon.

*Tarkoitettu käyttöalue on yleinen hyvinvointi ja liikunta. *Samsung Health -sovelluksen sykemittaus vaatii, että käyttäjä hyväksyy käyttöehdot. *Tämän toiminnon graafista käyttöliittymää voidaan muuttaa.

Know what each day holds

Jokaiseen päivään liittyy uusia tehtäviä. Galaxy Watch tunnistaa, milloin heräät ja näyttää yhteenvedon hyödyllisistä tiedoista, päiväohjelmasi, muistutuksia ja muuta tarpeellista.

Review your day before bed

Kun päivä on lopuillaan, näet yhteenvedon ja voit käydä uudelleen läpi mitä päivän aikana tapahtui. Näet juuri ennen nukkumaanmenoa jäljellä olevat muistutukset ja yhteenvedon terveystiedoista, mukaan lukien viime yön unenlaadusta. ay.

*Tämän toiminnon graafista käyttöliittymää voidaan muuttaa. *Tämä toiminto on yhteensopiva älypuhelinten kanssa, jotka tukevat Samsung Customization Service -versiota 2.2 tai uudempaa.

Nopea katsaus päivään

Galaxy Watch herää kanssasi ja auttaa pysymään oikeilla raiteilla. My Day -kellotaulu antaa nopean katsauksen seuraavien 10 tunnin ohjelmaan.

*Tämän toiminnon graafista käyttöliittymää voidaan muuttaa. *Tämä toiminto on yhteensopiva älypuhelinten kanssa, jotka tukevat Samsung Customization Service -versiota 2.2 tai uudempaa.

Suuri määrä sovelluksia

Tutustu suureen valikoimaan Galaxy Watchille sopivia sovelluksia ja löydä omiin tarpeisiisi sopivat. Sisältötarjonta kasvaa koko ajan, joten mahdollisuuksia on paljon.

*Sovellusten saatavuus Galaxy Watchille voi vaihdella eri maissa ja operaattorista riippuen. *Sovellusten lataus ja rekisteröinti sekä pariliitos yhteensopivan älypuhelimen kanssa voivat olla tarpeen ennen sovelluksen käyttöä.

Päätä mitä päivään sisältyy

Galaxy Watchin sisäinen GPS tietää missä olet ja näyttää minne olet matkalla. Siinä on myös sisäinen korkeusmittari ja ilmapuntari, joille on käyttöä, jos lähdet retkeilemään isompien teiden ulkopuolelle.

*Tämän toiminnon graafista käyttöliittymää voidaan muuttaa. *GPS:n käyttö voi vaikuttaa akkukestoon.

Suunniteltu kestämään

Galaxy Watch selviytyy sekä sateesta että muista hankalista sääoloista ja ympäristöistä. Kellon vedenkestävyys on 5 ATM* ja se kestää vaativampiakin ulkoilma-aktiviteetteja, sillä kestävyys on puolustusvoimien standardien mukaista.

*Galaxy Watchin vedenkestävyysluokitus 50 metrin syvyydessä on ISO-standardin 22810:2010 mukainen. Ei sovellu sukeltamiseen tai käyttöön muissa aktiviteeteissa, joissa vedenpaine on suuri. *Yhdysvaltain puolustusvoimien standardin mukainen (MIL-STD-810G)

Pysy yhteydessä IoT-laitteisiin

Galaxy Watch voi hallita kodin laitteita ja palveluja oman nukkumis- ja aktiivisuusrytmisi mukaan. Home IoT -toiminnon avulla voit hallita muita laitteita, kuten televisiota, robotti-imuria tai ilmastointilaitetta. Voit antaa erilaisia käskyjä ja räätälöidä ne niin, että useampi asia hoituu samanaikaisesti.

*Vaatii asennuksen SmartThings-sovelluksen kautta ja pariliitoksen yhteensopivaan älypuhelimeen. *Tämän toiminnon graafista käyttöliittymää voidaan muuttaa. *Ota yhteyttä operaattoriin tai jälleenmyyjään, jos haluat lisätietoja SmartThings- ja Smart Device -yhteensopivuudesta ennen käyttöä.

Langaton lataus helpottaa arkea

Galaxy Watchin lataaminen on todella vaivatonta. Laita kello langattoman laturin* päälle, niin akku alkaa latautua automaattisesti.

*Langaton laturi vaatii virtaliitännän

Aktivoi eSIM ja 4G Galaxy Watchissa

eSIM voidaan aktivoida kolmella eri tavalla: Galaxy Wearable -sovelluksen kautta, skannaamalla operaattorin antaman QR-koodin Galaxy Wearable -sovelluksessa tai ottamalla yhteyttä operaattoriin. eSIM-aktivointi vaatii, että operaattorisi tukee eSIM-toimintoa yhdessä Galaxy Watchin kanssa. Ota yhteyttä operaattoriin, niin saat tietää mikä aktivointimenetelmä sopii sinulle ja älypuhelimellesi.

?
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%
-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}
Haluatko sisällyttää tuotteeseen vakuutuksen?
Samsung Galaxy Watch R815 4G 42MM Black

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 73 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 39 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 16 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »