Scart-HDMI-muunnin - AV-muunnin

Scart-HDMI-muunnin - AV-muunnin
Lähetä ystävälle

-50%

€ 38.49
Ovh. € 77
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-4 työpäivää

Tuotteen myy INF Company AB 4,2 / 5 90 arvostelulla.

Kokonaisarvosana 4,2 / 5
Toimitusaika 4,0 / 5
Pakkauksen laatu 4,4 / 5
Lisää kauppiaalta INF Company AB INF Company AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta INF Company AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Muuntaa analogisesti Scartin digitaaliseksi HDMI:k
 • Katso video Scart-lähteestä HD-laadulla
 • SCART-ääni on integroitu HDMI-lähtösignaaliin
 • Siinä on myös 3,5 mm ja koaksiaalinen äänilähtö
 • Videotarkkuus jopa teräväpiirtoon 1080p saakka

Scart-HDMI-muuntimella voit katsella videoita eri lähteistä, kuten blu-ray-soittimista tai pelikonsoleista, Scart-teräväpiirtona HDMI-näytössä.

Muuntimessa on myös ylimääräinen HDMI-tulo, joten et menetä HDMI-tuloa kytkemällä HDMI-muuntimen.

SCART-ääni on integroitu HDMI-lähtösignaaliin. Lisäksi muuntimessa on sekä 3,5 mm:n äänilähtö analogista stereoääntä varten, esimerkiksi kuulokkeiden kytkemistä varten, että digitaalinen koaksiaalilähtö digitaalisesti pakkaamattomalle stereoäänelle.

NTSC / PAL-muunnin parantaa laitteiden yhteensopivuutta, jolloin voit muodostaa yhteyden erilaisiin lähteisiin ja muuntaa saumattomasti.

Scart-muunnin voi muuntaa 480i (NTSC) / 576i (PAL) tai SCART / RGB-videosignaalin ja audiosignaalin 720p / 1080p-HDMI-signaalilähdöksi.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Sovitin ei käänny kumpaankaan suuntaan. Tämä sovitin muuntuu Scartista HDMI:ksi, ei päinvastoin. Jos näin on, tarvitset HDMI to Scart -muuntimen, katso esimerkiksi tämä

SCART to HDMI - näin se toimii:
Olipa sinulla videonauhuri, vanhempi DVD-soitin tai Playstation - SCART-liitäntä on edelleen monissa laitteissa. Vaikka SCART-tekniikka on vanhempi standardi, niin silti voi olla, että joudut liittämään SCART-lähdöllä varustetun laitteen HDMI-tulolähteeseen. Esimerkiksi, jos haluat käyttää videonauhuria elokuvien katsomiseen, jota sinulla on vain VHS-kasetissa, mutta sinulla on televisio, jossa on vain HDMI-tulo. Lisäksi kaikki retro-fanit, jotka rakastavat vanhoja konsoleja, kuten Wii, Xbox, Playstation 1, Nintendo 64 jne., tietävät ongelman.

Eikö ole SCART-HDMI-kaapelia? Tietenkin, tämä olisi yksinkertainen ratkaisu, mutta valitettavasti kaapeli ei pysty käsittelemään tätä tehtävää. Scart ja HDMI toimivat analogisten ja digitaalisten signaalien kanssa. Koska signaalityypit toimivat täysin eri tavalla, tarvitaan lisälaitteita signaalin muuntamiseksi.

Suurin ero SCART:n ja HDMI:n välillä on siis tiedonsiirron tyyppi. SCART toimii analogisen signaalin kanssa, kun taas tavallinen HDMI käyttää digitaalisia signaaleja. Jos haluat nyt kytkeä videonauhurisi SCART-ulostulolla television HDMI-tuloon, videonauhurin analoginen signaali on ensin muunnettava digitaaliseksi signaaliksi, jotta sitä voidaan toistaa HDTV:llä. Kuvasignaalin lisäksi ääni on tietenkin myös järjestettävä.

Joten kyse ei ole vain kuvan ja äänen siirrosta, vaan myös näiden signaalien muuntamisesta, jota kaapeli ei pysty käsittelemään. Muuntamisprosessiin tarvitaan pieni siru, ja siinä on SCART-HDMI-muunnin. Scart-HDMI-muunnin vastaanottaa Scart-signaalin, muuntaa sen ja lähettää sen sitten takaisin HDMI-lähdön kautta.

Sillä on pieni kompakti muoto ja asennus on erittäin helppoa. Haluttu laite (esimerkiksi videonauhuri) kytketään yksinkertaisesti SCART-kaapelilla muuntimen SCART-tuloon. Muuntimen toisella puolella HDMI-lähtö, jonka yhdistät lähtölaitteeseen (esim. Television HDMI-tulo), on selvä. Televisiomallista riippuen, kuvan skaalaus on 720p tai 1080p.

Sekä SCART- että HDMI-tekniikka voivat lähettää audiosignaaleja, jotka on tietenkin myös muunnettava. Muuntimet käyttävät kahta erilaista menetelmää. On muuntimia, jotka lähettävät äänisignaalin SCART-laitteesta suoraan lähdön HDMI-signaaliksi, joten ääni on heti käytettävissä HDMI-kaapelin kytkemisen jälkeen. Muut muuntimet käsittelevät audiosignaalin erikseen videosignaalista, ts. HDMI-lähdön lisäksi on 3,5 mm:n ääniliitin, joka on kytkettävä audiokaapelilla lähtölaitteeseen. (Tässä mallissa on molemmat vaihtoehdot, se voi lähettää ääntä suoraan HDMi:n tai erikseen, sekä analogisen että digitaalisen.)
Muuntamisprosessia varten muuntaja tarvitsee myös virtaa, joten se on myös varustettu 5 V:n pistorasialla virtaliitäntää varten.


tiedot:

Videon resoluutio: 1920x1080p

HDMI-tulomuoto: 480i / 576i / 480p / 576p / 720p @ 50_60Hz / 1080i @ 50_60Hz / 1080p @ 50_60Hz

HDMI-yhteensopiva DVI-tulomuoto: 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1360x768, 1680x1050, 1920x1080 ja enemmän

HDMI-lähtömuoto: 720p @ 50 / 60Hz, 1080p @ 50 / 60Hz

Äänilähdön muoto: koaksiaalinen digitaalinen ääni ja analoginen stereoääni / kulkevat kuulokkeisiin, kaiuttimiin tai audiojärjestelmään

SCART-tulomuoto: PAL / NTSC_M / NTSC4.43 / SECAM / PLA-M / PAL-N

Tulot: Scart naaras + HDMI naaras + 5 V1A virtalähteeseen

Lähtöt: HDMI naaras + 3,5 mm äänilähtö + RCA / koaksiaalinen äänilähtö

Koko: 10 cm * 10 cm * 2,5 cm

Paino: 290 g

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 8 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »