Scart-HDMI-muunnin - AV-muunnin

Scart-HDMI-muunnin - AV-muunnin
Lähetä ystävälle

-50%

€ 36.49
Ovh. € 73
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-4 työpäivää

Tuotteen myy INF Company AB 4,2 / 5 90 arvostelulla.

Kokonaisarvosana 4,2 / 5
Toimitusaika 4,0 / 5
Pakkauksen laatu 4,4 / 5
Lisää kauppiaalta INF Company AB INF Company AB on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta INF Company AB. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Omvandlar analogt Scart till digitalt HDMI
 • Se video från Scart-källa i HD-kvalitet
 • SCART ljudet är integrerad i HDMI ut signalen
 • Har även 3.5 mm och koaxial ljudutgång
 • Videoupplösning upp till full HD 1080p

Scart-HDMI-muuntimella voit katsella videoita lähteistä, kuten blu-ray-soittimista tai pelikonsoleista, Scart-teräväpiirtona HDMI-näytössä.

Muuntimessa on myös ylimääräinen HDMI-tulo, joten et menetä HDMI-tuloa kytkemällä HDMI-muunnin.

SCART-ääni on integroitu HDMI-lähtösignaaliin. Lisäksi muuntimessa on sekä 3,5 mm: n äänilähtö analogista stereoääntä varten, esimerkiksi kuulokkeiden kytkemistä varten, että digitaalinen koaksiaalilähtö digitaalisesti pakkaamattomalle stereoäänelle.

NTSC / PAL-muunnin parantaa laitteiden yhteensopivuutta, jolloin voit muodostaa yhteyden erilaisiin lähteisiin ja muuntaa saumattomasti.

Scart-muunnin voi muuntaa 480i (NTSC) / 576i (PAL) tai SCART / RGB-videosignaalin ja audiosignaalin 720p / 1080p-HDMI-signaalilähdöksi.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Sovitin ei käänny kumpaankaan suuntaan. Tämä sovitin muuntuu Scartista HDMI: ksi, ei päinvastoin. Jos näin on, tarvitset HDMI to Scart -muuntimen, katso esimerkiksi tämä

SCART to HDMI - näin se toimii:
Olipa sinulla videonauhuri, vanhempi DVD-soitin tai Playstation - SCART-liitäntä on edelleen monissa laitteissa. Vaikka SCART-tekniikka on vanhempi standardi, niin silti tapahtuu, että joudut liittämään SCART-lähdöllä varustetun laitteen HDMI-tulolähteeseen. Esimerkiksi, jos haluat käyttää videonauhuria elokuvien katsomiseen, jota sinulla on vain VHS-kasetissa, mutta sinulla on televisio, jossa on vain HDMI-tulo. Lisäksi kaikki retro-fanit, jotka rakastavat vanhoja konsoleja, kuten Wii, Xbox, Playstation 1, Nintendo 64 jne., Tietävät ongelman.

Eikö ole SCART-HDMI-kaapelia? Tietenkin, tämä olisi yksinkertainen ratkaisu, mutta valitettavasti kaapeli ei pysty käsittelemään tätä tehtävää. Scart ja HDMI toimivat analogisten ja digitaalisten signaalien kanssa. Koska signaalityypit toimivat täysin eri tavalla, tarvitaan lisälaitteita signaalin muuntamiseksi.

Suurin ero SCART: n ja HDMI: n välillä on siis tiedonsiirron tyyppi. SCART toimii analogisen signaalin kanssa, kun taas tavallinen HDMI käyttää digitaalisia signaaleja. Jos haluat nyt kytkeä videonauhurisi SCART-ulostulolla television HDMI-tuloon, videonauhurin analoginen signaali on ensin muunnettava digitaaliseksi signaaliksi, jotta sitä voidaan toistaa HDTV: llä. Kuvasignaalin lisäksi ääni on tietenkin myös järjestettävä.

Joten kyse ei ole vain kuvan ja ää

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 7 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »