Sennheiser GSP 600

Lähetä ystävälle

-27%

€ 169.95
Ovh. € 234.95
alk 7 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  alkaen 3 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Suunniteltu ammattimaiseen pelaamiseen
 • Poikkeuksellisen miellyttävä käyttää
 • Säädettävissä käyttäjäkohtaisesti
 • Kristallinselkeä kommunikaatio
 • Sopii monien eri laitealustoihin

Saammeko esitellä: GSP 600 professional gaming headset

Vakavasti otettava pelaaja tarvitsee vakavasti otettavat varusteet.  Kun kilpailu kovenee, Sennheiserin uusi GSP 600 professional gaming headset hoitaa homman. Poikkeuksellisen mukavasti istuva ja ylivoimainen äänenlaatu antavat sinun kuulla pelin kaikki yksityiskohtaisimmatkin äänet.  Äärimmäisen todenmukaisen ja valloittavan äänikokemuksen avulla kykenet reagoimaan nopeammin ja suorituksesi paranee yleisesti. 

Anna GSP 600 professional gaming -kuulokemikrofonin viedä kilpapelaamisesi uudelle tasolle.

Laajennettu bassotoisto
GSP 600 tarjoaa ylivoimaista äänenlaatua, jollaista kokenut pelaaja odottaa. Sennheiserin suunnittelemat ja kehittämät muuntimet tarjoavat sulavan ja tasapainoisen taajuusvasteen, jossa on poikkeuksellisen tasoiset yksityiskohtien toistot, dynamiikat ja laajennettu bassotoisto. Kuulokemikrofonissa on alumiiniset äänikelat, jotka tarjoavat poikkeuksellisen tarkan yksityiskohtien toiston sekä sykähdyttävän äänen suorituskyvyn, joka parantaa pelikokemusta. GSP 600:ssa on Saksassa kehitetyt muuntimet, jotka on valmistettu Irlannissa Sennheiserin omistamissa ja operoimissa tiloissa.  Sen ansiosta olemme saavuttaneet poikkeuksellisen tasokkaan suorituskyvyn, luotettavuuden ja kestävyyden.

Kristallin kirkasta kommunikointia
GSP 600 ammattitason mikrofonissa on Sennheiserin uusin äänenvaimennustekniikka, jotta voit nauttia edistyksellisestä äänenlaadusta ja kristallinkirkkaasta keskustelusta pelissä. Nostamalla mikrofonin puomia saat helposti mykistettyä mikrofonin ja äänenvoimakkuuden säätö sijaitsee kätevästi intuitiivisella paikalla toisessa korvakuulokkeessa.  

Poikkeuksellinen melun eristäminen
GSP 600 on ammattitason melua eristävä pelaamiseen soveltuva kuulokemikrofoni. Kuulokkeet ovat suljettua mallia, ja niissä on ergonomisesti suunnitellut ja erityisen syvät muistivaahdosta (polyuretaani) tehdyt korvatyynyt. Muistivaahto takaa poikkeuksellisen tasokkaan melueristyksen, joka estää ympäristön häiriöäänet, ja voit keskittyä täysin peliisi. 

Äärimmäinen mukavuus
GSP 600 on äärimmäisen mukava myös pitkillä pelisessioilla. Siinä on uudet ergonomisesti suunnitellut korvatyynyt, jotka mukautuvat korvan muotoon ja parantavat istuvuutta pitäen matalatkin bassotaajuudet kuultavina. Ergonomisesti suunnitellut XL-kokoiset korvakupit on päällystetty mokkanahkan kaltaisella materiaalilla, joka ei tartu ihoon ja pitää lisäksi korvasi viileinä pelin toiminnan keskellä! Korvakuulokeosan saranajärjestelmän kanssa toimii innovatiivinen säädettävä pantaosa, joka mahdollistaa kiristystason säätämisen.  Tässä on uusi standardi tasokkaalle mukavuudelle.  

Istuvuuden kustomointi
Pitkät pelisessiot vaativat mukavuutta ja mukautuvaa istuvuutta. GSP 600:n voi mukauttaa eri kokoisiin päihin ja erimuotoisiin kasvoihin, sillä kuulokkeiden pannassa on Sennheiserin innovatiivinen Adjustable Contact Pressure -toiminto, jolla kuulokkeita voi mukauttaa käyttäjän omien tarpeiden mukaan. Näin varmistuu, että kuulokemikrofoni tuntuu täysin istuvalta ja varmalta, mutta ei kuitenkaan liian tiukalta. Täydellinen istuvuus täydelliseen peliin.

Soveltuu moniin alustoihin
GSP 600 on aidosti monen alusta kanssa yhteensopiva kuulokemikrofoni. Se sopii yhteen PC:n, Macin, PS4T:n, Xbox Onen ja muiden konsoleiden kanssa sen 3.5mm liittimellä.  Käyttökokemusta pienitehoisilla ohjaimilla parantaa vähennetty impedanssin akustinen järjestelmä, joka tekee pelaamisesta helpompaa kaikilla alustoilla. Täydellinen kumppani pelurille, joka pitää laadukkaasta äänestä ja haluaa viedä pelikokemuksensa seuraavalle tasolle.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Sennheiser
Langaton false
Kuulokkeen design Fullsize
Mikrofoni true
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Erittäin hyvä ääni ja mikin ääni. Joutui aluksi hakemaan säädöt kohilleen kun painoi päälakea ja korvia. Kätevästi hiljentää mikin kun nostaa sen ylös. Erittäin hyvä ostos pro pelaajille sekä myös aloittelijoille jotka haluavat hyvää äänenlaatua.

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 31 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 17 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »