Sennheiser HD 4.40 BT Wireless Kuulokkeet BT

Sennheiser HD 4.40 BT Wireless Kuulokkeet BT
Lähetä ystävälle
€ 86.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

  • Bluetooth
  • 18 - 22000 Hz
  • AptX

Mobiililaitteiden täydellinen kumppani
Äänenlaatu ja muotoilu ovat kuulokemyynnin vetureita, sillä nykyään asiakkaat viettävät paljon aikaa kuunnellen esimerkiksi musiikkia omista älylaitteistaan. Tästä syystä uusi Sennheiser HD 4.40BT -headset on ihanteellinen mobiililaitteiden lisämyyntituote, sillä se mahdollistaa laadukkaan langattoman äänentoiston missä ja milloin tahansa. Suljettu around ear -kuuloketyyppi on loistovalinta langattomaan kuunteluun mobiililaitteilla. Asiakkaasi pääsevät myös nauttimaan Bluetooth 4.0- ja aptX-yhteensopivuudesta, joka mahdollistaa todellisen hifi-tason äänentoiston yksityiskohtaisella akustisella suorituskyvyllä. 

Helppokäyttöisiä kuulokkeita on helppo myydä. HD 4.40BT -kuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa vaivattomasti laiteparin muodostamisen mahdollistava NFC-tekniikka sekä kuulokekupin intuitiivisesti käytettävät puhelun- ja kappaleenhallintapainikkeet. Pitkäkestoisen akun, tukevan ja laadukkaan valmistusmateriaalin sekä mukana toimitettuun säilytyskoteloon kompaktisti taittuvan rakenteen ansiosta HD 4.40BT -kuulokkeet ovat täydellinen valinta aktiiviseen ja liikkuvaan elämäntyyliin.
Uudet langattomat kuulokemallit HD 4.40BT ja HD 4.50TNC täydentävät nykyistä langallisten kuulokkeiden HD 4 -sarjaa ja ovat tärkeä päivitys valikoimaanne. Toivottavasti onnistuttekin myymään niitä menestyksekkäästi. 

Langatonta äänentoistoa ja sisäänrakennettua vapautta
Jos etsit täydellisiä kuulokkeita päivittäiseen käyttöön, kokeile Sennheiserin HD 4.40BT -headsetia. Pääset nauttimaan paitsi langattomuuden tuomasta vapaudesta ja erinomaisesta äänenlaadusta, myös lukuisista kehittyneistä ominaisuuksista, jotka tekevät kuuntelukokemuksestasi entistäkin upeamman. Vapauden tunnetta lisäävät kuulokkeiden intuitiiviset käyttöpainikkeet, helppo ja turvallinen liittämismenetelmä sekä jopa 25 tuntia yhdellä latauksella kestävät akut. Kokonaisuus on loistovalinta kaikille laadukasta äänentoistoa jokapäiväiseen elämäänsä kaipaaville.

Ota Sennheiser-soundi kaikkialle mukaasi
Loistava äänentoisto ilahduttaa jopa ruuhkabussissa ja rankan treenin keskellä. HD 4.40BT Wireless -kuulokkeiden ansiosta voit nyt nauttia Sennheiserin ylivoimaisesta soundista missä tahansa langattomasti ja helposti. Bluetooth 4.0 ja aptX tarjoavat korvillesi todellisen hifi-tason äänielämyksen runsailla akustisilla yksityiskohdilla. Elegantti muotoilu kätkee sisäänsä Sennheiserin patentoidut kaiutinelementit, joiden huolellisen kehitysprosessin ansiosta kuulokkeiden äänentoisto on huippuunsa viilattu. Tämä mahdollistaa erinomaisen tasapainoisen ja yksityiskohtaisen äänen dynaamisella bassolla. Nyt saat tämän soundin mukaasi minne tahansa.

Langaton ja vakaa
HD 4.50BT Wireless -kuulokkeilla voit todella kokea, kuinka helppoa ja upeaa langaton elämä voi olla. Uusin langaton teknologia sekä äänikoodekki Bluetooth 4.0- ja aptX-tuella takaavat turvallisen ja luotettavan tiedonsiirron sekä langattoman hifi-äänentoiston. Sennheiserin Near Field Communication -tekniikan (NFC) avulla yhdistät kuulokkeet mobiililaitteisiin helposti ja nopeasti. Kuulokkeita on tietysti myös joskus ladattava, mutta vasta nautittuasi ensin upeista äänimaisemista 25 tunnin ajan. Jos et malta odottaa, voit aina liittää kuulokkeet haluamaasi laitteeseen mukana toimitetulla 1,4 metrin audiokaapelilla.

Valta on sinun
Äänimaailmasta nauttiessasikin voit aina vastata puheluun vain yhdellä painalluksella - jos vain haluat. Voit myös helposti vaihtaa musiikkia ja säätää äänenvoimakkuutta. Painikkeet ja mikrofoni on integroitu toiseen kuulokekuppiin, joten kaikki tarvitsemasi on aina käden ulottuvilla, poissa näkyvistä. Tämän ansiosta kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu rakenne on virtaviivaisen minimalistinen ja yksinkertainen.

Hyvän äänentoiston täytyy tuntua miellyttävältä
HD 4.40BT on suunniteltu pitkistä kuuntelumaratoneista nauttimista varten. Kuulokkeissa on around ear -muotoilu ja syvät, ergonomiset pehmusteet. Sileä runko-osa takaa lyömättömän mukavuuden - myös silloin, kun käytät kuulokkeita pitkän aikaa. Lisäksi niiden muotoilu on ajattoman elegantti. Tukevan ja kokoontaittuvan sangan ansiosta kuulokkeita on helppo säilyttää niille tarkoitetussa suojakotelossa, jonka voit ottaa aina mukaan vaivattomasti.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Sennheiser
Langaton true
Kuulokkeen design Fullsize
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Tilasin tuotteen ja tulikin väärä tuote: Sennheiser Combo Audio Adapter. Tein saman tien reklamaation, mutta vieläkään ei ole uusia kuulokkeita lähetetty.

Olen todella pettynyt cdonin toimintaan.

Saattaisit myös pitää

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 16 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 9 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 4 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »