Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless Kuulokkeet BT NC

Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless Kuulokkeet BT NC
Lähetä ystävälle
€ 179 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

  • Bluetooth
  • NoiseGard
  • 18 - 22000 Hz

Langatonta vapautta ilman melua
Etsitkö täydellisiä kuulokkeita päivittäiseen käyttöön? Sennheiserin HD 4.50TNC on huippuluokan äänenlaadun takaava langaton headset. Se on varustettu aktiivisella NoiseGardT-melunvaimennuksella, joka pitää taustahälyn poissa niin, että voit keskittyä nauttimaan omasta kuunteluelämyksestäsi. Vapauden tunnetta lisäävät myös kuulokkeiden intuitiiviset käyttöpainikkeet, helppo ja turvallinen liittämismenetelmä sekä jopa 25 tuntia yhdellä latauksella kestävät akut. Kokonaisuus on loistovalinta kaikille laadukasta äänentoistoa jokapäiväiseen elämäänsä kaipaaville.

Nauti Sennheiserin soundista missä tahansa
Elämää ei kannata tuhlata huonoon äänentoistoon, etenkin kun vaihtoehtona on nauttia Sennheiserin loistavasta soundista langattomasti ja helposti HD 4.50TNC Wireless -kuulokkeiden avulla. NoiseGardTM suodattaa ympäristön melun, ja samalla Bluetooth 4.0 ja aptX tarjoavat todellisen hifi-tason äänielämyksen runsailla akustisilla yksityiskohdilla. Elegantti muotoilu kätkee sisäänsä Sennheiserin patentoidut kaiutinelementit, joiden huolellisen kehitysprosessin ansiosta kuulokkeiden äänentoisto on huippuunsa viilattu. Tämä mahdollistaa erinomaisen tasapainoisen ja yksityiskohtaisen äänen dynaamisella bassolla. Nyt saat tämän soundin mukaasi minne tahansa.

Kiinteä langaton liitäntä
Oletko vannoutunut liitinten ja johtojen ystävä? Anna HD 4.50TNC Wireless -kuulokkeille silti mahdollisuus. Nyt voit nimittäin todella kokea, kuinka helppoa ja upeaa langaton elämä voi olla. Uusin langaton teknologia sekä äänikoodekki Bluetooth 4.0- ja aptX-tuella takaavat turvallisen ja luotettavan tiedonsiirron sekä langattoman hifi-äänentoiston. Sennheiserin Near Field Communication -tekniikan (NFC) avulla yhdistät kuulokkeet mobiililaitteisiin helposti ja nopeasti. Kuulokkeita on tietysti myös joskus ladattava, mutta vasta nautittuasi ensin upeista äänimaisemista 25 tunnin ajan. Jos et malta odottaa, voit aina liittää kuulokkeet haluamaasi laitteeseen mukana toimitetulla 1,4 metrin audiokaapelilla.

Kaikki hallinnassa
HD 4.50TNC -kuulokkeiden avulla uppoudut helposti omiin maailmoihisi - ja palaat hetkessä takaisin todellisuuteen. Voit halutessasi vastata saapuvaan puheluun. Voit myös helposti vaihtaa musiikkia ja säätää äänenvoimakkuutta. Painikkeet ja mikrofoni on integroitu toiseen kuulokekuppiin, joten kaikki tarvitsemasi on aina käden ulottuvilla, poissa näkyvistä. Tämän ansiosta kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu rakenne on virtaviivaisen minimalistinen ja yksinkertainen.

Mukavuutta päivittäiseen elämään
Hyvän äänentoiston täytyy tuntua miellyttävältä. Tästä syystä HD 4.50TNC -kuulokkeissa on around ear -muotoilu ja syvät, ergonomiset pehmusteet. Sileä runko-osa takaa lyömättömän mukavuuden - myös silloin, kun käytät kuulokkeita pitkän aikaa - ja on ajattoman elegantti. Tukevan ja kokoontaittuvan sangan ansiosta kuulokkeita on helppo säilyttää niille tarkoitetussa suojakotelossa, jonka voit ottaa aina mukaan vaivattomasti.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 33 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 18 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »