Sennheiser Momentum Free M2 IEBT SW Black

Sennheiser Momentum Free M2 IEBT SW Black
Lähetä ystävälle
€ 159 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Pehmeä kulku huippuluokan äänentoistolle
 • Langaton teknologia parannettua pelaamista ja ääntä varten
 • Kommunikaatiota kaulasi ympärillä
 • Voit kuunnella pidempään
 • Katu-uskottava tyyli
Miellyttävä MOMENTUM Free on kompakti Bluetooth -kuuloke. Oikea MOMENTUM joka tarjoaa kaiken tyylin ja tarpeet joita voisit kysyä - erittäin kannettavassa muodossa. Se tarjoaa puhtaan langattoman hi-fi-äänen Bluetooth 4.2: n ja Qualcomm apt-Xin ansiosta, sen korkean laadun ergonominen design takaa huippuluokan päivittäisen kuuntelukokemuksen. Sisältäen integroidun mikrofonin, kuuden tunnin akkukeston ja nahkaisen luksuskantolaukun, MOMENTUM Free on täydellinen kumppani mobiilille elämäntyylille.
 • Pehmeä kulku huippuluokan äänentoistolle
  Premium-luokan tuote jokaisessa yksityiskohdassa, MOMENTUM Free tarjoaa kustoimoidut ruostumattomasta teräksestä valmistetut äänikanavat jotka tuovat ääntä sen huippuluokan dynaamisesta kaiutinjärjestelmästä ilman häviöitä suoraan korvaan. Johtaen äärimmäiseen akustiseen tarkkuuteen ja miellyttävään MOMENTUM-äänentoistoon: voimakas basso-vaste, tarkka vokaaliprojektio ja loistava äänentaso. Nauti musiikistasi täysillä.
 • Langaton teknologia parannettua pelaamista ja ääntä varten
  Voit miettiä miten Sennheiser mahdutti kaiken tämän: Bluetooth 4.2, AAC-koodekkituki ja Qualcomm apt-X -tuki. Yhdessä nämä muodostavat kristallin kirkaan langattoman lähetyksen oikeassa hi-fi-muodossa. Lisäksi, apt-X Low Latency sallii sinun nauttia enemmän videoista, pitäen äänen silti täydellisesti synkronoinnissa visuaalisten kanssa.
 • Kommunikaatiota kaulasi ympärillä
  MOMENTUM Free tarjoaa kaikki ominaisuudet joita odottaisit premium-luokan kuulokkeilta. Se kommunikoi saumattomasti mobiililaitteesi kanssa johtuen kolmen painikkeen kaukosäätimestä ja huippuluokan mikrofonista joka on kuulokkeiden välissä. Joten voit tehdä puheluita ja ohjata musiikkiasi helposti. Äärimmäistä mukavuutta varten, moniliitäntäinen 2 laitteen kanssa ja 3-osainen puhelutuki kuuluvat pakettiin. Intuitiivinen järjestelmä äänikehotteita kertoo sinulle liitännän tai akun tilasta.
 • Voit kuunnella pidempään
  Kun aloitat käyttämään MOMENTUM Free: tä, et pysty lopettamaan heti. Tarjoten tiukan ja varman pitävyyden ne myös estävät ympäristömelun tehokkaasti. Tämän lisäksi, akku kestää kuusi tuntia kuuntelua. Se voidaan ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla.
 • Katu-uskottava tyyli
  Rakennettu tinkimättömällä käsityöllä premium-luokan materiaaleista, kuten ruostumaton teräs ja kromi, MOMENTUM Free on sekä kestävä että tyylikäs. Erittäin paljon yksityiskohtia sisältävät korvaosat ovat magneettisia, joten voit liittää ne elegantisti yhteen ja pitää niitä mukavasti kaulallasi kun ne eivät ole käytössä. Voit myös halutessasi säilyttää MOMENTUM Free -kuulokkeita premium-luokan nahkalaukussa joka sisältyy pakettiin.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Sennheiser
Langaton true
Kuulokkeen design In-Ear
Mikrofoni true
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 29 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 16 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 7 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »