Sennheiser Momentum In-ear Wireless Kuulokkeet BT Musta

Sennheiser Momentum In-ear Wireless Kuulokkeet BT Musta
Lähetä ystävälle
€ 199 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Ota MOMENTUM mukaan
Kuunteletko mielelläsi musiikkia liikkeellä ollessasi, kuten treenatessa, juostessa tai matkalla jonnekin? Nyt voit nauttia Sennheiserin premium-sarjan MOMENTUM-kuulokkeiden langattomasta in-ear-versiosta. Koe upea, ainutlaatuinen ääni pienessä, ainutlaatuisessa laitteessa, jonka muotoilussa yhdistyvät hienostuneet yksityiskohdat, kuten integroidulla mikrofonilla ja intuitiivisilla painikkeilla varustetun niskapannan uskomattoman pehmeä, lampaan nappanahkasta valmistettu päällysmateriaali.
 Kestävät akustiset komponentit on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä tarkkuusjyrsintätekniikan avulla. Tämä takaa ylivoimaisen MOMENTUM-äänentoiston voimakkaalla bassovasteella ja yksityiskohtaisella äänimaailmalla.

Vapauden ääni
Langattomuus, 10 tunnin akunkesto ja huippuluokan ergonomisuus mukavaan niskapantaan ja korvanappeihin yhdistettynä: nyt olet valmis nauttimaan vapaudesta. Bluetooth 4.1, AAC-koodekkituki ja Qualcomm® apt-XT takaavat erinomaisen kirkkaan hifi-tason äänen. NFC-tekniikka tekee elämästä helppoa: saat liitettyä yhdellä painalluksella kuulokkeisiin samalla kertaa jopa kaksi älylaitetta. Kuuntelusession jälkeen voit ladata MOMENTUM-kuulokkeet 90 minuutissa USB-liitännällä.

Pysy tavoitettavissa
Niskapannan avulla valitset helposti, haluatko kuunnella musiikkia vai esimerkiksi vastata puheluun tien päällä. Tunnet puhelun saapuessa vain pienen värinän. Voit vastata tuleviin puheluihin yhdellä kosketuksella hands free -mikrofonin avulla. Lisäksi ääni-ilmoitukset kertovat sinulle laiteliitännän tilasta ja antavat varoituksen akun tyhjentyessä.

Räätälöity Sennheiser
Kuulokkeissa tärkeää on paitsi erinomainen äänentoisto, myös loistava muotoilu. Korviesi ei tule väsyä huonosti istuviin korvanappeihin tai epämukavaan niskapantaan. MOMENTUM In-Ear Wireless -kuulokkeiden mukana tuleekin neljä erikokoista korvatyynyä, joista löydät sinulle täydellisesti sopivan parin. Optimaalisen ergonominen niskapanta takaa käyttömukavuuden, joten voit vaivatta käyttää kuulokkeita yhtäjaksoisesti seuraavaan lataukseen asti.

Kestävää ja turvallista käyttöä
MOMENTUM In-Ear Wireless on valmistettu ylellisen laadukkaista materiaaleista mistään tinkimättä. Muovittomuus takaa puhtaan äänentoiston, ja vankan muotoilun ja tarkan materiaalivalinnan ansiosta kuulokkeet kestävät pitkään - silloinkin, kun elät aktiivista elämäntyyliä. Saat MOMENTUM In-Ear Wireless -kuulokkeillesi kahden vuoden takuun sekä laadukkaan kovakuorisen säilytyskotelon.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Sennheiser
Langaton true
Kuulokkeen design In-Ear
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 36 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 19 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 8 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »