Sennheiser PXC 550 NC BT Wireless Headset

Sennheiser PXC 550 NC BT Wireless Headset
Lähetä ystävälle
€ 258.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

 • Postikuluitta
 • Nauti ikiomasta audio lounge-huoneestasi
 • Valinta liikkumisen vapauden puolesta
 • Hallitse "viestintäkeskustasi" vaivattomasti
 • Muotoiltu mukavaksi
 • Kosketukseen reagoivat trackpad-ohjauslevyt
 • Sisäänrakennettu rajoitin
Olet varmasti matkustanut paljon ja kaikissa mahdollisissa luokissa. Silti mikään ei vedä vertoja matkustamiselle PXC 550 Wireless -headsetin seurassa. Matkustat paikasta toiseen ja pysyt silti jatkuvasti yhteydessä. PXC 550 Wireless on ihanteellinen matkakumppani sinulle, joka haluat sekä pysyä yhteyksissä että nauttia matkasta.
 • Nauti ikiomasta audio lounge-huoneestasi
  Maailma voi olla meluisa paikka. PXC 550 Wireless antaa sinulle mahdollisuuden vetää oven kiinni perässäsi tähän maailmaan. Sennheiserin mukautuva hybridimelunvaimennustekniikka NoiseGard luo sinulle oman akustisen tilan meluisimmassakin ympäristössä: mitä voimakkaampia häiriöäänet ympärilläsi ovat, sitä tehokkaammin toimii myös kuulokkeiden melunvaimennus. Näin korviisi kantautuu ainoastaan juuri se kuunteluelämys, josta haluat itse nauttia. PXC 550 Wireless -headsetin akkujen käyttöaika on enimmillään jopa 30 tuntia, joten sinun olisi periaatteessa mahdollista kiertää maapallon ympäri yhdellä latauksella yksityisestä audio loungestasi poistumatta.
 • Valinta liikkumisen vapauden puolesta
  Sekä matkustamisesta että musiikista nauttii eniten, kun voi liikkua vapaasti. PXC 550 Wireless antaa sinulle mahdollisuuden nauttia niistä kummastakin. Kaapelin sijaan headsetissä käytetään erästä hienoimmista ja äänenlaadultaan parhaista high-tech-signaalinsiirtoratkaisuista. Near Field Communication -tekniikan (NFC) ansiosta PXC 550 Wireless -headsetin yhdistäminen mobiililaitteeseen käy leikiten, jolloin sinun helppo nauttia headsetin äänenlaadusta missä tahansa. PXC 550 Wireless -headsetin voi silti myös yhdistää pakkaukseen sisältyvällä kaapelilla.
 • Hallitse "viestintäkeskustasi" vaivattomasti.
  PXC 550 Wireless välittää puheäänen ylittämättömän selkeänä, puhuitpa sitten yksityis- tai työpuheluita. Headset tunnistaa ja suodattaa pois kaikki ympäröivät häiriöäänet, minkä ansiosta sinut ymmärretään täydellisesti langan toisessa päässä - olipa ympäristösi miten meluisa tahansa. Henkilökohtaista viestintäkeskustasi voit hallita kuulokekuppeihin sijoitetuilla, kosketukseen reagoivilla trackpad-ohjauslevyillä. Näin äänimaiseman hallinta tuntuu luonnolliselta ja intuitiiviselta.
 • Muotoiltu mukavaksi
  PXC 550 Wireless on eräs markkinoiden kevyimmistä headseteistä, joiden käyttö on miellyttävää pisimpienkin kuuntelusessioiden ajan. Headset on myös pakattavissa erittäin pieneen kokoon. Sennheiser on suunnitteluvaiheessa ottanut mitan satojen ihmisten korvista ja suunnitellut tämän perusteella headsetin koon, korvatyynyjen muodon ja pääpannan rakenteen siten, että headset sopii ihanteellisesti jokaiselle käyttäjälle. Litteäksi kokoontaitettavan rungon ansiosta laitteen voi sijoittaa huomaamattomasti tyylikkääseen ja kompaktiin kuljetuskoteloon.
 • Kosketukseen reagoivat trackpad-ohjauslevyt
  Näiden kuulokekuppeihin integroitujen ohjauslevyjen ansiosta kaikki on hallinnassasi liikkuessasi paikasta toiseen - pelkällä sormen pyyhkäisyllä.
 • Sisäänrakennettu rajoitin
  PXC 550 Wireless -headsetissä on sisäänrakennettu rajoitin, joka estää äänen voimakkuutta kasvamasta äkillisesti hyvin suureksi. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun olet yhdistänyt headsetin lentokoneen viihdejärjestelmää, jota käytetään myös miehistön kuulutuksiin.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Sennheiser
Langaton true
Kuulokkeen design Fullsize
Mikrofoni true
Melunpoisto true
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 52 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 29 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 15 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »