Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Sense, hiili / grafiitti

Sense, hiili / grafiitti
Sense, hiili / grafiitti
Sense, hiili / grafiitti
Sense, hiili / grafiitti
504,88 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    2-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja INF Company AB

Seuraa tuotteen hintaa

  • Salamannopeat toimitukset
  • 90 päivän peruutusoikeus
  • Yhden vuoden takuu

Fitbit Sense - kehittynyt älykello, joka keskittyy terveyteen ja joka auttaa sinua kuuntelemaan kehoasi ja ohjaa sinut korkeammalle hyvinvoinnille.

Tunnista ja hallitse stressiä, saa ilmoituksia, kun sykkeesi on liian korkea tai matala, ymmärrä paremmin unen laatua ja pidä silmällä ihon lämpötilan kuvioita. Tietenkin sinulla on kaikki haluamasi harjoitusominaisuudet, sisäänrakennettu GPS ja yli 6 päivän akunkesto. Sensen avulla voit uudena käyttäjänä myös kokeilla Fitbit Premiumia ilmaiseksi 6 kuukauden ajan ja hyötyä henkilökohtaisista ja edistyneistä oivalluksista. Kaikissa on korkealaatuinen ja moderni muotoilu.

- EDA-seuranta ja stressin hallinta
- Ilmoittaa liian korkealla tai matalalla sykkeellä
- Rannen ihon lämpötilan anturi
Sisäänrakennettu GPS
- Yli 6 päivän akunkesto
- Moderni muotoilu korkealaatuisella ruostumattomalla teräkselläAPA EDA-skannausta varten
EDA-skannaussovellus havaitsee elektrodermisen aktiivisuuden, joka voi havaita kehosi reaktion stressiin.

Työkalut stressin hallintaan
Laitteen ja sovelluksen työkalujen avulla voit rekisteröidä ja hallita stressiä ajan mittaan, nähdä, miten mieliala ja stressi liittyvät toisiinsa, saada ohjattuja tietoisuusharjoituksia ja paljon muuta.

Loki tunnelma
Yksinkertaisesti kirjaa mielialasi Senseen EDA-tarkistuksen jälkeen tai rekisteröi mieliala Fitbit-sovellukseen saadaksesi selville, mistä tunnet olosi parhaiten.

Sensori ihon lämpötilaan ranteessa
Sense on Fitbitin ensimmäinen älykello, jossa on ihon lämpötila-anturi ranteessa, jotta voit seurata ja kuunnella kehoasi. Se kirjaa ihon lämpötilan joka ilta, jotta voit havaita vaihtelut normaalista. Näiden oivallusten avulla voit nähdä malleja ja trendejä, kun jokin muuttuu, esimerkiksi kun saat kuumetta tai ovulaatiota.

Koeaika Fitbit premium
Sensen avulla saat 6 kuukauden ilmaisen Fitbit Premium -kokeilun, johon sisältyy henkilökohtaisia oivalluksia, edistynyttä analyysiä, rentouttavia ääniä, unityökaluja ja paljon muuta. Vain uusille Premium-käyttäjille. On aktivoitava laitteessa. Vaaditaan kelvollinen maksutapa. Ilmainen kokeilujakso on aktivoitava 60 päivän kuluessa laitteen aktivoitumisesta. Lopeta ennen tilausjakson loppua tilauskulujen välttämiseksi. Ilmoittaa liian korkealla tai matalalla sykkeellä
Leposyke on tärkeä terveysindikaattori, ja Sense ilmoittaa, kun sykkeesi poikkeaa normaaliarvoistasi.

Pulssimittaus ympäri vuorokauden Purepulse 2.0: lla
Sensessä on PurePulse 2.0, täysin uusi multisensori, joka mittaa jatkuvasti sykettä

Katso lisää arvosteluja (-5)

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.