STEINER COMMANDER 7X50 WITH COMPASS

Lähetä ystävälle
€ 1913.99
alk 77 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  3-6 arkipäivää

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta

Commander, marinkikarnas toppmodell.
Störande ströljus minimeras och konturer är alltid skarpa och tydliga, även i de värsta vädren och ljusförhållanden, till exempel vid skymning eller motljus. Steiners unika Diamond Marine antireflexbehandling som innehåller bl.a. fluorid för högsta ljustransmission, klarhet och kontrast, allt för att ge en perfekt bild.
Stort synfält på 145m vid 1000m, gör det lätt att hitta det man söker och med Steiner "Sport-Auto-Focus-system" där man alltid har en skarp bild från 20m - 8 utan omfokusering. Kikaren levererar en briljant "3-D"-bild med naturliga färger.

Commander-serien har den legendariska Steiner robusthet, vilket gör denna modell perfekt för även de tuffaste marina förhållandena. Kikaren är tillverkade med högteknologisk Makrolon som gör dem både lätta och robusta. Commander-serien vattentät ner till 10 meter, med kvävgas övertryck via patenterade Steiner 2-vägs-ventil-teknik förhindrar från kondens inne i kikaren. Lämplig för användning i temperaturer mellan allt från -40 ° C till + 80 ° C. Steiner Nano-protection® - skapar en linsytan som skyddar mot smuts och vatten, som snabbt försvinner ur synfältet.

Den ergonomiska designen och den beprövade Comfort-Balance-System garanterar bekväm och enkel hantering, och NBR gummiklädseln garanterar ett halksäkert grepp. Memory okularringen tillåter användaren att snabbt hitta sin egen personliga dioptri inställning. Ögonmusslor är också ergonomiskt utformade, ger en bekväm användning - även för dem som bär glasögon, samt att de skyddar ögonen från ljus och vind som kommer från sidorna.

Commander 7x50 WC har en stabil kompass som garanterar alltid snabba, precisa och tillförlitliga bäringar. Kompassnålen är stabil tack vare sofistikerad vätskedämpning och bäringen speglas in i synfältet. Vid mörkernavigering trycker man ner belysningensknappen för kompassen för att läsa av skalan utan att släppa kikaren. Batterifacket öppnas enkelt genom att vrida, utan behov av verktyg, så att batteriet kan bytas varsomhelst, närsomhelst. Den integrerade skalan ger exakta storlek och avstånd efter beräkning. Ett ovärderligt verktyg för att uppskatta avstånd till objekt.

Commander levereras med en praktisk och funktionell flytrem med reflekterande 3M lysande ränder, en mjuk neopren bärrem, täcker objektiv och ett skyddande regnskydd.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 344 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 184 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 77 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »