Apple - MacBook, iMac & Mac Mini

Tervetuloa Applen ihmeelliseen maailmaan! Me CDON.COM:lla voimme tarjota sinulle Apple-tietokoneet kaikissa hintaluokissa ja malleissa. Riippumatta etsitkö täydellistä työkonetta tai todellista tehopakettia pelaamiseen, löydät etsimäsi meiltä. » Lisätietoa Apple-tietokoneista

iMac

Tarvikkeet

MacBook, innovatiivinen ja tyylikäs kannettava.

Applen lippulaiva MacBook, on täydellinen valinta sinulle, mikäli etsit kannettavaa tietokonetta, jossa on periaatteessa kaikki yhdessä. Macbook on äärettömän optimaalinen sen puhtaan suorituskyvyn, suunnittelun ja upean muotoilun kannalta. Macbook on sekä tehokas että kaunis silmälle, ja siinä on monia jännittäviä lisätoimintoja.

Uusi, päivitetty MacBook.

Tämä kannettava tietokone on Applen kevyin ja kompaktein Mac koskaan. Se painaa ainoastaan 0,9 kg ja siinä on 12 tuuman LED-valaistu Retina-näyttö. Tämä malli on saatavilla tähtiharmaana, kultaisena ja hopeana.

Useita innovatiivisia ominaisuuksia.

Kehitetty MacBook-malli tarjoaa monia uusia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi USB-C-portin. Tämä uudenlainen portti mahdollistaa latauksen, nopean USB-tiedonsiirron ulkoisista laitteista sekä videolähdön. Portti keskittää käytännössä kaiken tarvitsemasi yhteen paikkaan – jotta se olisi mahdollisimman helppoa sinulle MacBook-käyttäjänä!

Haluatko koko päivän kestävän akun?

Ollessasi liikkeellä koko päivän ilman mahdollisuutta lataukseen, on tärkeää, että tietokoneessasi on tehokas akku. MacBookin akunkesto on jopa 9 tuntia ja tämä uusi malli kuluttaa todella vähän virtaa, jolloin lämmöntuotto on alhainen. Tämän takia tietokone ei vaadi tuuletinta jäähdytykseen, jolloin se on myös hiljainen ja tehokas.

Macbook Pro, enemmän tehoa ja useampia ominaisuuksia saman kuoren alla.

MacBook Pro on todellinen tehopakkaus ohuella muotoilulla. 13 tuuman MacBook Pro on saatavana 1 TB kovalevyllä ja 7 tunnin akunkestolla. Mikäli valitset MacBook Pron, joko 13 tai 15 tuuman Retina-näytöllä ja 1 TB flash-muistilla, se suoriutuu niin monimutkaisista kuin vähemmän vaativista tehtävistä uskomattoman nopeasti ja tehokkaasti. Ainoana erona näiden kahden mallin välillä on, että Macbook Pro painaa 1,58 kg, kun taas 15 tuuman Macbook Pro painaa 2,04 kg.

Macbook Pro Retina, näyttö, joka ylittää kaikki odotuksesi.

Et tule pettymään, jos valitset uuden Macbook Prosi Retinä-näytöllä. Näyttö on uskomattoman terävä ja jokainen kuva on äärettömän selkeä ja elävä. Macbook Pro Retina-näytöllä on täydellinen tietokone esimerkiksi kuvien editointiin. 13 tuuman mallissa on yli 4 miljoonaa pikseliä, jotka vievät kuvat aivan uudelle tasolle, ja lisäksi IPS-teknologia tarjoaa laajan 178 asteen katselukulman.

MacBook Air, kaikista kevyin kannettava tietokone.

MacBook Air; kannettava, joka on sekä ohut  (1,7 cm) että painaa vähän (11”;1,08 kg ja 13”; 1,35 kg), tarjoaa tehokasta suorituskykyä ohuen kuorensa alta. Lisäksi 11 tuuman mallissa on yhdeksän tunnin akunkesto ja 13 tuuman mallissa taas jopa 12 tunnin akunkesto. Macbook Air on täydellinen kannettava sinulle, joka etsit todella tyylikästä ja kompaktia vaihtoehtoa – se on äärettömän pieni ja kevyt ja todella harvat mallit voivat kilpailla sen fyysisen formaatin kanssa.

iMac, huippuluokan pöytäkone.

iMac erottuu pöytäkoneiden valikoimasta. iMac tarjoaa huippuluokan näytön yhdistettynä huipputehokkaisiin prosessoreihin, näytönohjaimeen ja tallennustilaan pakattuna ohuessa ja saumattomassa rungossa. Korkealaatuinen retina-näyttö ja sen ohut muotoilu (reunat vain 5 mm) tarjoavat korkean kuvanlaadun, jonka ansiosta Applen pöytäkoneet ovat huippuluokkaa.

Mac mini, taskukokoinen tietokone.

Mac mini on tietokone ilman näyttöä ja näppäimistöä. Pienen kokonsa ja kompaktin muotoilunsa ansiosta se ei vie paljon tilaa, mutta tarjoaa kuitenkin aidon Mac-kokemuksen. HDTV-tuki ja liitännät, kuten Thunderbolt 2, tekevät Mac ministä täydellisen keskipisteen mille tahansa laiteyhdistelmälle. Lisäksi se on sekä nopea, hiljainen että energiapihi.