Tietokonetarvikkeet

Kaipaako tietokoneesi uusia tarvikkeita? Meiltä löydät kaiken tarvittavan - tyylikkäistä tietokonelaukuista latureihin sekä hiirimattoihin eri malleissa ja hintaluokissa. » Lue lisää tarvikevalikoimastamme!

Suosituimmat

Telakointiasemat kannettavalle

Tietokonelaukut

Tarjoamme laajan valikoiman erimallisia tietokonelaukkuja useilta merkeiltä kuten Targus, Golla sekä Thule. Tyylikkään ja kestävän tietokonelaukun avulla voit helposti ja turvallisesti ottaa tietokoneesi mukaan seikkailuihisi. Tutustu tietokonelaukkuvalikoimaamme.

Kannettavan tarvikkeet

Oletko kadottanut läppärin laturin, tai etsitkö kenties telakointiasemaa kannettavalle? CDON.COMilta löydät hyviä ja edullisia vaihtoehtoja. Telakointiaseman avulla teet kannettavastasi kätevästi kotikonepisteen.

Hiirimatot

Oletko pelaaja ja etsit täydellistä hiirimattoa pelaamiseen, vai halusitko ostaa ergonomisen hiirimaton kotikonttorille? Meiltä löydät varmasti oikean hiirimaton tarpeisiisi. Lue lisää hiirimatoistamme.

Muistikortinlukijat & USB-hubit

Ulkoinen muistikortinlukija joka siirtää tiedostot muistikortista koneelle USB:n avulla, on hyvä tarvike sinulle joka haluat päästä nopeasti käsiksi tiedostoihin. Meiltä löydät kompaktit muistikortinlukijat sekä USB-hubit hyvään hintaan jotka ovat helppo käyttää ja vievät vähän tilaa.

Bluetooth-näppäimistöt


Bluetooth-näppäimistön avulla kirjoitat helposti tabletillasi tai Smart-TV:lläsi, kytke vain näppäimistö langattomasti Bluetooth yhteyden avulla ja kirjoita helposti tabletillasi, tai käytä televisiotasi tietokoneen jatkeena.

Optinen tallennus

Optiselle tallennusyksikölle voit tallentaa tietoa, ja se on tarkoitettu toimimaan eri tyyppisten medioiden kanssa. Meiltä CDON.COMilta löydät CD, DVD ja Blu-Ray levyjä suurella tallennuskapasiteetilla. Tutustu optisiin tallennusvaihtoehtoihin.