Tietokonelaukut

Tietokonelaukku on fiksu tapa suojata kannettavasi, ja samaan aikaan se voi olla myös tyylikäs sekä käytännöllinen asuste. Oiva valinta sinulle joka olet usein liikkeessä, matkustat paljon tai otat mukaan kannettavasi kouluun tai töihin.  Meiltä löydät korkealaatuiset tietokonelaukut hyviin hintoihin. » Lue lisää tietokonelaukun osto-oppaastamme

Tietokonelaukku juuri sinulle

Ennen kuin ostat tietokonelaukun on hyvä miettiä miten haluat sitä käyttää. Onko mielestäsi reppumallinen laukku helppokäyttöinen, haluatko laukun olkahihnalla vai tietokonelaukun pelkällä kantokahvalla? Laatu, käytännöllisyys sekä ulkonäkö ovat ratkaisevia tekijöitä tietokoelaukun valinnassa.

Tietokonelaukun muotoilu ja laatu

Haluatko että tietokonelaukussa on reilusti säilytystilaa esimerkiksi muistiinpanoille sekä laturille? Silloin kannattaa satsata malliin jossa on paljon säilytystaskuja laukun sisäpuolella. Mikäli haluat tehdä pitkäaikaisemman ostoksen suosittelemme sijoittamaan vähän enemmän malliin joka kestää hyvin iskuja ja kulutusta. Jos matkustat paljon on hyvä valita pehmustettu laukku jolloin kannettavasi ei vahingoitu matkalla. Meiltä CDON.COMilta löydät laajan valikoiman tietokonelaukkuja eri väreissä, kuvioilla sekä materiaaleissa.