Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet
TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet
TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet
TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet
TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet
TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet
TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet

1 / 7

TUF H3 - Langattomat Pelikuulokkeet

(4 arvostelut)
78,29 €
Voittamaton ja erittäin nopea yhteys TUF Gaming H3 Wireless -langattomat kuulokkeet tarjoavat uskomattoman vapauden 2,4 GHz:n langattomalla yhteydellään. Ikoniset 50 mm:n ASUS Essence -elementit, ilmatiiviit kammiot ja virtuaalinen 7.1-kanavainen
Lue lisää
Voittamaton ja erittäin nopea yhteys
TUF Gaming H3 Wireless -langattomat kuulokkeet tarjoavat uskomattoman vapauden 2,4 GHz:n langattomalla yhteydellään. Ikoniset 50 mm:n ASUS Essence -elementit, ilmatiiviit kammiot ja virtuaalinen 7.1-kanavainen ääni varmistavat, että TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeet tekevät peliesi äänimaailmasta monipuolisen ja todentuntuisen. Kuulokkeissa on myös kevyt muotoilu, ASUSin nopeasti jäähdyttävät korvatyynyt ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu sanka. Ne varmistavat mukavuuden ja kestävyyden pelaajille, jotka pelaavat tai suoratoistavat pitkään.

Langatonta suorituskykyä huippulyhyellä viiveellä
Perinteisissä langattomissa kuulokkeissa voi ilmetä viivettä tai niiden yhteys saattaa olla epävakaa, mutta langattomien TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeiden 2,4 GHz:n langaton tekniikka on vertaansa vailla. Se mahdollistaa pienemmän viiveen kuin Bluetooth-kuulokkeissa ja ääni lähetetään lähes reaaliajassa.

Kuuntele pidempään ja kulje kauemmas
TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeiden pidennetyn akunkeston avulla satunnaispelaajat voivat pelata tai kuunnella musiikkia vähintään 8 päivää1 yhdellä latauksella, ja hardcore-pelaajat voivat nauttia yli 15 tuntia2 keskeytyksettä. Lisäksi parannettu jopa 25 metrin kantavuus mahdollistaa vapauden ja voit kävellä ympäriinsä tai poistua koneelta tauolla ilman, että äänisignaali katkeaa.

Uskomattoman syvä basso ja kristallinkirkkaat yksityiskohdat - Ainutlaatuiset ilmatiiviit kammiot ja ASUS Essence -elementit
Langattomat TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeet ovat perineet ASUS-pelikuulokkeiden kaikkein ikonisimmat ominaisuudet, mukaan lukien eksklusiiviset ilmatiiviit kammiot ja 50 mm:n ASUS Essence -elementit, jotka takaavat selkeän äänentoiston ja voimakkaat bassot, jotta voit uppoutua luonnolliselta kuulostaviin pelikokemuksiin.

Virtuaalinen 7.1-kanavainen ääni
Virtuaalinen 7.1-kanavainen tilaäänitekniikka* tarjoaa paremman äänitarkkuuden, jonka avulla saavutat kilpailuedun peleissäsi.

Nopeakäyttöiset hallintapainikkeet
TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeissa on kätevät fyysiset säätimet kuulokkeessa, joten voit helposti säätää äänenvoimakkuutta, mykistää mikrofonin tai poistaa mykistyksen sekä kytkeä kuulokkeet päälle ja pois päältä.
  • Mikrofoni päällä / pois päältä
  • Äänenvoimakkuuden säätö ja äänen mykistys
  • Virtakytkin
  • Virran ja latauksen tilan ilmaisin
  • Latausliitäntä
Käyttömukavuutta keveydellä
Vain 307 grammaa painavat TUF Gaming H3 Wireless -pelikuulokkeet ovat rakenteeltaan kevyet, jotta olosi pysyy mukavana pitkienkin pelisessioiden aikana.

ASUSin nopeasti jäähdyttävät korvatyynyt
Langattomissa TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeissa hyödynnetään ASUSin nopeasti jäähdyttäviä korvatyynyjä, jotka tarjoavat äärimmäisen käyttömukavuuden ja koostuvat 100 % synteettisestä proteiininahasta ja nopeasti jäähdyttävästä muistivaahdosta.
  • 100 % synteettistä proteiininahkaa
  • Nopeasti jäähdyttävä muistivaahto
Pitkäikäistä kestävyyttä
TUF Gaming H3 Wireless -pelikuulokkeissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu sanka, joka kestää intensiivistä pelaamista. Mukavuuden parantamiseksi sanka vaatii 20 % vähemmän kiinnitysvoimaa pysyäkseen päässä kuin muut kuulokkeet.

Todistetusti selkeää kommunikointia
Langattomissa TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeissa on yksisuuntainen puomimikrofoni, joka on säädetty selkeään puheviestintään, ja joka on TeamSpeakin ja Discordin sertifioima. Kuulokeosan intuitiivisilla painikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta välittömästi tai mykistää mikrofonin.

Täysin yhteensopiva tietokoneiden, PlayStation 5:n, Nintendo Switchin ja matkapuhelinten kanssa
TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeiden avulla et tarvitse erillisiä kuulokkeita konsolipelaamiseen, sillä kuulokkeet tukevat todella kattavasti eri alustoja, mukaan lukien tietokoneet, PlayStation® 5, Nintendo Switch™ ja matkapuhelimet.

*ASUS TUF Gaming H3 Wireless -kuulokkeet eivät ole yhteensopivat Mac-tietokoneiden kanssa.

Armoury Crate -ohjelmisto
Armoury Crate -ohjelmisto tarjoaa keskitettyä tukea tuetuille pelituotteille, joten järjestelmäsi tyylin ja tuntuman säätäminen on helppoa. Armoury Crate -ohjelmistossa voit myös muokata käyttäjäprofiileja, luoda painikeasetuksia, tallentaa makroja ja jopa seurata laitteiston suorituskykyä pelaamisen aikana. Lisäksi voit käyttää Armoury Crate -ohjelmistoa tuoterekisteröintien hallintaan, pysyä ajan tasalla ASUS-uutissyötteistä ja pitää yhteyttä ASUS-peliyhteisöön.
A

Anonyymi

5 kuukausia sitten

Hyvin toimivat, hintaluokassa upea ääni, langattomuus plussaa.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Aapee

10 kuukausia sitten

Hyvät kuulokkeet. Laadukkaat ja edulliset. Tyylikkäät

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

A

Anonyymi

11 kuukausia sitten

Microphone won't work. No matter what I do Its inop?

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.

Z

ZEN NINJA UK

10 kuukausia sitten

Great headset comfortable with good battery and lightweight without the hassle of cables only letdown by the poor Armoury create software that crashes and locks the pc constantly.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.