Skannerit

Skanneri tulee tarpeeseen niin kotona kuin työpaikalla. Tekniikka on edistynyt roimasti ja nykyään skannereita löytyy eri hintaluokissa eri suorituskyvyillä ja monilla eri toiminnoilla. Me haluamme auttaa sinua löytämään parhaan skannerin juuri sinun tarpeisiisi. » Lue lisää oppaastamme.
 • Epson Perfection V600Photo

  • Laadukas 6 400 dpi:n filmi- ja valokuvaskanneri
  • Filmin ja kuvien entisöinti Digital Ice-tekniikalla
  • Skannaus nopeasti ja energiaa säästäen Epson ReadyScan LED tekniikalla
  • Monien eri valokuva- ja filmikokojen skannaus
  • Kätevä esikatseluikkuna, jonka kokoa voi muuttaa
  • Skannaus monisivuiseen PDF-tiedostoon
  € 335.95
  € 14/kuukausi

Mitä haluat skannata?

Ennen kuin investoit skanneriin on hyvä miettiä mihin tarkoitukseen skanneria käytät ja kuinka usein. Nykypäivän skannereissa on hyvät liitäntämahdollisuudet USB-porteilla, joten voit helposti ja nopeasti yhdistää skannerin tietokoneeseen ja käyttää normaaleita skannaustoimintoja valokuville ja dokumenteille, mutta mahdollisuuksia on enemmän! Ehkä haluat skannata kirjoja, käyntikortteja, vanhoja valokuvafilmejä tai lehtiä? Kannattaa miettiä kuinka suuria kohteita haluat skannata, ja haluatko mukaan molemmat sivut, eli niinsanottu duplex.

Skannaa yhtäaikaisesti?

Tasoskannerit ovat yleisimpiä malleja, ja tarkoitettu A4-formaatille joka asetetaan lasipinnalle skannaamista varten. Mikäli haluat skannata vain sivun kerrallaan nostat helposti tasoskannerin kannen paperin asettamista varten. Mikäli sinun tarvitsee skannata dokumentteja jotka ovat pidempiä kuin kaksi sivua, on tärkeää että skannerissa on arkinsyöttäjä joka helpottaa tehtävää. On olemassa myös arkinsyöttäviä skannereita jotka ovat tarkoitettu hieman paksumman materiaalin työstämiseen, esimerkiksi lehtien skannaukseen.

Millainen ohjelmisto skannerissa on?

Useimmat skannerit ovat yhteensopivia kaikentyyppisten skanneriohjelmistojen kanssa, mutta useimmissa skannereissa on valmiina väriasennettu ohjelmisto joka tulee skannerin mukana, eikä siitä tarvitse maksaa ylimääräistä. Mikäli kuitenkin skanneristasi puuttuu toimintoja voit investoida ohjelmistoon jonka avulla skannerisi ymmärtää optisia merkkejä kuten OCR-koodeja, voit käsitellä tekstiä tai kuvaa tai luoda hakukelpoisia PDF-dokumentteja.