Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Ulefone Armor 6E - 3mk FlexibleGlass Lite™

1 / 1

Ulefone Armor 6E - 3mk FlexibleGlass Lite™

20 €
FlexibleGlass Lite ™ - ohuin hybridilasi markkinoilla Lähes huomaamaton - vertaansa vailla oleva 0,16 mm paksu Turvallinen - vahvistaa näytön kestävyyttä jopa 200% Helppo koota - Fit-In ™ paikannus tarrojen ansiosta Ultrathin-hybridi Flex
Lue lisää

FlexibleGlass Lite ™ - ohuin hybridilasi markkinoilla

Lähes huomaamaton - vertaansa vailla oleva 0,16 mm paksu

Turvallinen - vahvistaa näytön kestävyyttä jopa 200%

Helppo koota - Fit-In ™ paikannus tarrojen ansiosta

Ultrathin-hybridi

FlexibleGlass Lite ™ on tyylikäs hybridilasi, joka yhdistää suojakalvon joustavuus ja perinteisen lasin kovuus. Se on herkkä ja halvempi vaihtoehto lippulaivatuotteelle 3MK - Flexiblegles ™ -hybridejä. Hybridilasi ei halkeile ja vaikeampaa ampua niitä. Vahvistaa älypuhelinnäyttöä, vaimentaa vaikutusten energiaa. Samaan aikaan se on käytännöllisesti katsoen huomaamaton ja näkymätön. Siinä on vain 0,16 mm paksu. FlexibleGlass Lite ™ on tällä hetkellä ohuin hybridilasi markkinoilla.

Näytä vahvistus

JoustavaGlass Lite ™ -hybridilasi vahvistaa näytön vastustuskykyä jopa 200%: iin. Joustava rakenne poistaa halkeilun ja murskauksen riskin, mikä lisää puhelimen käyttämisen turvallisuutta. Lisäkeraaminen pinnoite nostaa lasin voimakkuuden naarmuuntuu 6 h. Vaikutus? Käytät pidempään yhdestä huomaamattomasta suojauksesta. FlexibleGlass Lite ™ on Puolan tuotetodistus, ATST PZH ja ROHS. Olet varma, että valitset turvallisen ja todistetun älypuhelimen suojan - Tietoja testeissä ja tiettyyn alkuperään.

Täydellinen pari

Unohda kuplia ja epäonnistuneita yrityksiä kiinni lasista! FlexibleGlass Lite ™ -hybridilasisarjassa löydät Fit-in ™ -paikannustarrat, joiden avulla voit nopeasti ja tarkasti suojapuhelimen näytön suojaa. Lasertuotannon ansiosta lasi leikataan näytölle. Se on leikattu kaiuttimille, kameroille ja antureille. Lisätukea kokoonpanossa on videopohko. FlexibleGlass Lite™ kupisz w wersach dedykowanych większości modeli smartfonów Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo, Motorola, Realme oraz innych, popularnych marek.

Sarja sisältää:- FlexibleGlass Lite ™ (edessä) - Anti-Bubble Card ™, - Kosteutettu kangas, - kuiva kangas.
Takuu24 kuukautta
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja