WeAretheSuperlativeConspiracy

WeAretheSuperlativeConspiracy-sanonnassa tiivistyy WeSC-tuotemerkin perus ajatus. Se muodostuu perheestä ja ryhmästä ammattitaitoisia ihmisiä, jotka yhdessä työskentelevät kohti yhteistä ideaa ja päämäärää.

The Superlative Conspiracy on tavaramerkin taustalla vaikuttava aate. WeSC vetoaa samanhenkisiin ihmisiin huolimatta heidän rodustaan, uskonnostaan tai taloudellisesta tilanteestaan. Tee kuin Jason Lee, Chris Pastras, Peter Stormare, Lady Tigra ja monet muutkin ja liity Superlative Conspiracyyn.

WeSC Bongo

On saanut inspiraationsa beatnikeistä ja runonlausunnasta. Bongo toistaa äänen moitteettoman selkeästi. Kampauksen pilaaminen kannattaa.

» WeSC Bongo

WeSC Oboe

Oboeonilla on legendaarinen status 60-luvun jazzkissoista lähtien. Valmistettu optimaaliseen muotoon, mukavuuteen ja ylivoimaiseen äänentoistoon.

» WeSC Oboe


WeSC Maraca

Be there or be square!
Maracaon dynaaminen kuuloke tasokkaalla äänentoistolla ja muotoilu, joka saat päät kääntymään.

» WeSC Maraca

WeSC Pick-up

Klassista muotoilua klassisessa muodossa.
Kuuloke, joka saa sinut valitsemaan vinyylin CD:n sijaan, retro respektiä!

» WeSC Pick-up


WeSC Flute

Ergonominen ja kevyt WeSC Flute toistaa ääntä juuri niin tarkkaan kuin sielu voi vaatia. Tämä on täydellinen kuuloke musafriikeille ja muotinörteille.

» WeSC Flute

WeSC Tambourine

Tyylipuhdas kuuloke tunnetulta WeSCilta sisäänrakennetulla mikrofonilla iPhoneen ja muihin puhelimiin 3,5 millin plugilla. Hieno ääni ja korkea laatu.

» WeSC Tambourine


WeSC Piccolo

"Low-profile" in-ear kuuloke, joka pumppaa raskaasti ja kirkkaasti teknoa korviisi. Unohda suuret ja kömpelöt kuulokkeet ja hanki WeSC Piccolo.

» WeSC Piccolo