Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Toimitus ennen joulua? Näet tuotteen arvioidun toimitusajan kohdasta "Lisää ostoskoriin"
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black
Yamaha ATS-B200 Soundbar Black

1 / 5

Yamaha ATS-B200 Soundbar Black

249 €

-17%

Rek pris. 299 €
Kuvittele, että katsot elokuvaa ja kuulet ympärilläsi pehmeän sateenropinan. Tai jopa yläpuolella lentävän helikopterin jylinän. Tämän soundbarin liittämisen jälkeen kuulet tilan täyttävän kirkkaan äänen. Se tempaa mukaansa tavalla, johon TV-kaiuttim
Lue lisää

Kuvittele, että katsot elokuvaa ja kuulet ympärilläsi pehmeän sateenropinan. Tai jopa yläpuolella lentävän helikopterin jylinän. Tämän soundbarin liittämisen jälkeen kuulet tilan täyttävän kirkkaan äänen. Se tempaa mukaansa tavalla, johon TV-kaiuttimet eivät pysty.

Soundbar, jossa virtuaalinen 3D-tilaääni, sisäinen subwoofer ja Clear Voice.

  • Kaksi sisäänrakennettua subwooferia tuottaa syvän basson matalasta rungosta.
  • Clear Voice toiminto parantaa puheäänen laatua
  • DTS® Virtual:X™ 3D surround äänikenttä
  • Bluetooth® kytkentä langattomaan musiikin välitykseen
  • Helppo asennus ja käyttö HDMI™-kytkennällä ja Sound Bar ohjaussovelluksella

ATS-B200 – YLEISKATSAUS
Kun arvostat korkeatasoista äänentoistoa, miksi et hankkisi sen mukaista kaiutinta? Tämä kompakti ja ytimekäs soundbar on erittäin helppokäyttöinen ja miellyttävä.

UPPOUDU MUSIIKKIIN
Heti toistopainikkeen painamisen jälkeen kuulet äänet vasemmalta ja oikealta puolelta, takaa ja jopa yläpuolelta. Virtuaalinen 3D-tilaääni ja DTS virtual:X -tekniikka yhdessä kietovat koko kehosi äänen maailmaan.

HELPPO MÄÄRITTÄÄ, HELPPO KÄYTTÄÄ
Nopea määritys

Voit asentaa tämän soundbarin vain muutamassa minuutissa ja nauttia heti paremmasta äänestä. Aseta soundbar television alle tai kiinnitä se seinälle asennusreiän avulla.

Kätevä hallinta
Voit säätää äänitiloja, äänenvoimakkuutta ja muita ominaisuuksia helposti Sound Bar Remote -sovelluksella mobiililaitteellasi. Lisäksi HDMI ARC -liitännän avulla voit hallita televisiota ja soundbaria vain yhdellä kaukosäätimellä.

KRISTALLINKIRKAS
Vahva basso

Sisäisen kaksois-subwooferin ansiota voit kokea täyden bassoalueen yhdestä soundbarista.

Clear Voice
Sinun ei enää tarvitse lisätä äänenvoimakkuutta kuullaksesi suosikkihahmosi puhuvan. Clear Voice -tekniikka korostaa vuoropuhelua ja kerrontaa, jolloin äänet erottuvat paremmin taustamelusta.

Neljä äänitilaa
Käyttämällä erilaisia äänitiloja saat entistäkin paremman viihdekokemuksen. Äänitilat on suunniteltu erityisesti musiikkia, elokuvia, pelejä ja televisiota varten.

HELPPOA KUUNTELUA
Yhdistä soundbar minkä tahansa Bluetooth®-yhteensopivan laitteen kanssa ja suoratoista suosikkimusiikkia, podcasteja ja viihdettä.

SOPIVAN KOKOINEN
Tilaa ei tarvitse raivata muulle kuin yhdelle pienelle soundbarille. Sisäisen subwooferin ansiosta tämä laite pysyy pienikokoisena tuottaen silti tehokkaan basson.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä