Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Yamaha NSB901 Piano Black (kpl)
Yamaha NSB901 Piano Black (kpl)

1 / 2

Yamaha NSB901 Piano Black (kpl)

619 €
Suunniteltu tuottamaan uskomaton surround-äänentoisto, tämä kaiutin on täydellinen tuottamaan korkearesoluutio äänilähteiden realismi. Häkellyttävän rohkea muotoilu sopii hyvin yhteen suorituskyvyn kanssa. A-PDM basso tuottaa matalan alan toi
 • A-PDM basso tuottaa matalan alan toiston runsaalla voimalla ja herkkyydellä
 • Alumiininen kalottidiskantti DC-kalvolla neodyymimagneetilla
 • Innovatiivinen kotelorakenne (ei yhdensuuntaisia pintoja)
 • Kolmitie jiiriliitos rakenne
 • Korkeimman laadun komponentit mukaan lukien Solen: n kondensaattorit jakosuodattimessa
Lue lisää
Suunniteltu tuottamaan uskomaton surround-äänentoisto, tämä kaiutin on täydellinen tuottamaan korkearesoluutio äänilähteiden realismi. Häkellyttävän rohkea muotoilu sopii hyvin yhteen suorituskyvyn kanssa.
 • A-PDM basso tuottaa matalan alan toiston runsaalla voimalla ja herkkyydellä
  Bassoelementti on myöskin ottanut omakseen A-PMD: n paperikartiolla jota on päivitetty korkearesoluutioäänentoistoon. Suuren, suojaamattoman ferriittimagneetin käyttö varmistaa korkean ohjaustehon joka tarjoaa mahtavaa äänenvoimakkuutta bassossa. Käyttämällä korkealuokkaisia komponentteja kuten suurijäykkyyksistä painevalettua alumiinikehikkoa, joka kuolettaa resonanssin, se tuottaa bassoa suurella syvyyden tunnulla saavuttaen molemmat, sekä voiman että nopeuden joka soljuu kartiosta. Tämä tarkoittaa täyttä tehoa sekä sitä, että koko ääniaallon teho on pakotettu ilmakanavasta tuottaen puhtaan, voimakkaan basson.
 • Täydellä uskollisuudella aina korkeimman luokan alumiinikalottiin, DC-kalvodiskanttiin asti
  3 cm: n (1'') kalottidiskantti on valmistettu alumiinista saavuttaakseen sekä halutun kovuuden että herkkyyden, ja samoin kuin keskialueen elementti, se käyttää neodyymimagneettia. Se tuottaa äänen joka yhdistää keski- ja yläalueen luonnollisen tasaisesti ja läpinäkyvästi. Yhdistämällä tiukasti kalvon ja puhekelan sekä ympäröimällä ne paksulla ripustuksella saavutetaan tiheämpi ääniala ja resoluutio korkeilla taajuuksilla. Raskaalla alumiinisella painevaletulla alustalla joka minimoi ei toivottuja resonansseja, sekä hienojakoisella etusäleiköllä joka tarjoaa optimaalisen äänen levittämisen, elementti toistaa uskollisesti tiheäsisältöisen ääniympäristön ja yksityiskohdat korkearesoluutioisista äänilähteistä.
 • Suunniteltu tehokkaalle, tarkalle äänentoistolle innovatiivisella kotelorakenteella
  Kotelon muotoilu on tietysti äärimmäisen tärkeä seikka mikäli tähtäimenä on luoda kaiutin ylivoimaisilla äänentoisto-ominaisuuksilla. Tavoitteena oli vähentää seisovia aaltoja korkeimman toistotarkkuuden varmistamiseksi samoin täyden, kolmiulotteisen äänen tarjoamiseksi mahtavalla syvyysvaikutelmalla. Ratkaisu oli rakentaa kotelo jossa ei ole yhdensuuntaisia pintoja jossa basso ja keskiäänialueet olisi eriytetty vinolla jakotasolla joka myös vahvistaa kokonaisuutta yhdessä pystyvahvistusten kanssa. Toinen tärkeä seikka on kotelon liitosten kolmitie jiiriliitokset joiden toteuttaminen on mahdollista Yamahan loistavan puuammattitaidon takia. Tämä tekniikka varmistaa liitoskohtien keveyden jotta kotelon käyttäytyminen olisi yhtenäistä tarjoten näin tiukkaa, tehokasta ja tarkkaa bassotoistoa.
 • Alumiininen diskantin etulevy
  Painevalettu alumiininen diskantin etulevy eristää diskantin kotelovärinästä ja tarjoaa tukevan diskanttielementin kiinnittymisen. Tämä estää tahatonta liikettä mikä auttaa varmistamaan korkeataajuuksisen äänen puhdasta ja läpinäkyvää toistoa ilman värittymistä.
 • Korkealaatuisia komponentteja kuten Solen: in kondensaattorit jakosuodattimessa
  Jakosuodattimessa hyödynnetään korkeatasoisimpia osia mukaan lukien Solen merkkisiä metalloituja polypropyleeni-kondensaattoreita ja suuria rautaydinkäämejä huolellisesti valitulla langalla. Kaikki osat ovat liitetty toisiinsa juottamalla ne yksitellen toisiinsa, sen sijaan että käytettäisiin valmista piirilevyä, mikä edesauttaa täyteläisen ja eläväisen äänen saavuttamisessa. Lopuksi huolellinen hienosäätö varmistaa optimaalisen siirtymän elementtien välillä, tuottaen tasaisen ja luonnollisen äänen kautta koko taajuusalueen.

Pikafaktat

 • A-PDM basso tuottaa matalan alan toiston runsaalla voimalla ja herkkyydellä
 • Alumiininen kalottidiskantti DC-kalvolla neodyymimagneetilla
 • Innovatiivinen kotelorakenne (ei yhdensuuntaisia pintoja)
 • Kolmitie jiiriliitos rakenne
 • Korkeimman laadun komponentit mukaan lukien Solen: n kondensaattorit jakosuodattimessa
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .