Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black

-25%
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
Yamaha YAS-207 2.1 Soundbar Black
299 €
Suositeltu hinta: 399 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja CDON

Seuraa tuotteen hintaa

What Hi-FI? Maailman luotetuin kodinviihteen ostajanopas, joka on antanut jo 40-vuotta selkeitä, ammattimaisia ja itsenäisiä mielipiteitä. Uutisien, esittelyiden, videoiden ja henkilökohtaisien online vinkeillä, sen ammattilaiset ovat auttaneet miljoonia kuluttajia saamaan enemmän musiikista, elokuvista ja TV:stä – miten tai missä haluatkaan nauttia niistä.


Valtava äänikenttä. Uppoudu siihen
Nauti 3D-äänestä paremmin kuin koskaan DTS Virtual:X-ominaisuudella. Tämä yksi laite tuo sinulle äänen joka laskeutuu suoraan katosta – kuten sade joka tippuu suoraan taivaalta tai avaruusalus joka lentää ylitsesi. Uppoudu lempi elokuviesi, konserttivideoiden ja pelien mukaansatempaavaan äänimaailmaan – kuin olisit paikan päällä.  Käyttämällä HOME THEATER CONTROLLER ohjaus-sovellusta, voit optimoida ääniasetukset viidellä erilaisella äänitilalla, jotka ovat ohjelmoitu parantamaan sitä mitä katsot: TV-ohjelmia, elokuvia, musiikkia, urheilua tai pelejä.


Onko sinun hankala erottaa puheääni?
Ei enää! YAS-207 avulla kuulet kaiken. Täysi dynamiikka, poikkeuksellisen selkeä ääni – helpolla kytkennällä. Tämän lisäksi Clear Voice toiminto tuo läsnäolon ja dialogin esille entistäkin paremmin, säilyttäen yleisen äänenlaadun. Elokuvat, TV-ohjelmat, urheilulähetyksien selostukset, uutislähetykset – kaikki kuultavissa selkeämmin ja paremmin.


Kehoa värisyttävää bassotoistoa
Basso joka liikuttaa sinua, ja pitää sinut liikkeessä! Voimakas, syvä kotiteatteriääni – suoraan kodissasi. Koska YAS-207 mallissa on erillinen langaton subwoofer kaiutin, nautit toimita elokuvien räjähtävistä äänistä ja live konsertti taltiointien sähköisestä tunnelmasta – tehden kodin viihteestä jännittävämpää kuin koskaan aikaisemmin.


Mukautuva. Sinun tyylisi, sinun huoneesi.
Vain 60mm. korkea keskusyksikkö mahtuu televisiosi eteen, eikä häiritse näkyvyyttä. Aseta se seinälle, helposti hyödyntäen ruuvihahloja ja saa mahtava ääni joka parantaa kotisi sisustusta.


Paketissa mukana sapluuna jonka avulla voit asettaa ruuvit helpommin seinään.


Mahtava ääni kämmenellä
Välitä suosikki musiikkiasi älypuhelimestasi, todella korkealaatuisella langattomalla suorituskyvyllä. YAS-207 parantaa automaattisesti pakattujen musiikkilähteiden (kuten MP3) äänenlaatua syventämällä keski- ja matalia taajuuksia – tuottaen poikkeuksellisen eloisan ja lämpimän äänen joka vastaa paremmin alkuperäistä äänitettä.


Sano hyvästi monimutkaisuudelle
Tarvitset televisiollesi ja Blu Ray soittimellesi vain yksinkertaisen HDMI-kytkennän. Avaa laatikko, aseta YAS-207 sinne mihin sen haluat ja kytke kaapelit. Nopeaa. Helppoa. YAS-207 HDMI-liitäntä välittää parasta ääntä ja kuvaa – tukien high-resolution 4K/60p video signaalia, joka mahdollistaa sinun nauttivan täydellisesti HD-lähteiden upeasta laadusta. HDR (High Dynamic Range) yhteensopivuus tuo sinulle eloisamman ja luonnollisemman kuvanlaadun.


Vain yksi kaukosäädin
Jos televisiosi on HDMI CEC-yhteensopiva, voit kytkeä virran päälle/pois, vaihtaa sisääntuloja, säätää äänenvoimakkuutta suoraan televisiosi kaukosäätimellä.


Katso lisää arvosteluja (-5)

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .