YUNEEC Drone Mantis Q sis. Ohjaimen 3x Akkua ja Laukun

€ 621.99 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

YUNEEC Drone Mantis Q Sis. ohjaimen

 • Kokoontaitettava drone matkalle
 • Jopa 33 minuuttia lentoaikaa
 • 4K-videoresoluutio, jopa 1080 p elektronisesti vakautettu
 • Puheohjaus
 • Lentotilat: Journey, Point of Interest, Return Home
 • Visuaalinen seuranta
 • Jopa 72 km/h (urheilutila)
 • Sosiaalisen median liitäntä
 • GPS tai sisätila-asemointi
 • Hiljainen ja energiatehokas malli
 • PX4-pohjainen lento-ohjain
 • Saatavilla 2 versiota

Travel mate

Mantis Q – kokoontaitettava drone pienempiin ja suurempiin seikkailuihin. Se seuraa sanojasi ääniohjauksella ja liikkeitäsi visuaalisella seurantaominaisuudellaan. Olitpa reppureissulla Thaimaassa, automatkalla Etelä-Ranskan läpi tai perheesi kanssa rannalla – Mantis Q pysyy energiatehokkaan mallinsa ansiosta ilmassa jopa 33 minuutin ajan ja taltioi epätavallisia valokuvia ja videoklippejä ylhäältä päin.

Sosiaalisen median liitäntä
Matkustitpa matkailuautolla maapallon ympäri tai teitpä Mantisista päivittäisen kumppanisi, voit jakaa valokuviasi ja videoitasi sovelluksesta suoraan sosiaaliseen mediaan Instant Sharing -toiminnon avulla ja ottaa näin ystäväsi mukaan seikkailuusi. Yksinkertaisesti hymyille dronelle ja se ottaa sinusta valokuvan tunnistaessaan kasvot.

Jopa 4K-videoresoluutio
Mantisin valokuvien resoluutio on 4160×2340 (16:9) tai 4160 x 3120 (4:3) pikseliä JPEG-muodossa tai – mikäli haluat käsitellä niitä myöhemmin – myös DNG-muodossa ja ne tallennetaan, samoin kuin 4K-videot mukana toimitetulle MicroSD-kortille. Videot ovat jopa 1920 x 1080 (Full HD) livenä ja vakautetaan elektronisesti järjestelmän puolelta kolmella akselilla. EIS-järjestelmä on energiatehokas ja vakaa, eikä se sisällä helposti särkyvää mekaniikkaa.

Älykkäät automaattiset lentotilat
Mantis on lisäksi varustettu valokuvauksellisia kameralentoja varten automaattisilla lentotiloilla, kuten Journey tai Point of Interest.
Journey Mode
Mantis Q lentää asetuksesta riippuen suoraviivaisesti ylös ja palaa automaattisesti takaisin – täydellistä otosta varten.
Point of Interest
Valitse POI (Point of Interest) -tilassa kohde ja Mantis Q lentää sen ympäri automaattisesti.
Return Home
Mantis Q palaa napin painalluksella automaattisesti takaisin sen lähtöalueen läheisyydessä olevaan kohtaan ja laskeutuu sinne.

Sisältää ohjaimen
Mantis-lento-ohjelmisto perustuu tunnettuun PX 4 Opensource -projektiin ja on näin erittäin tukeva ja luotettava. Video-, valokuva- tai telemetriatietoja ei siirretä ei-toivotusti vieraalle palvelimelle. Voit lennättää Mantisin toimituksen sisältyvällä ohjaimella jopa 800 m (CE-standardi, FCC: 1,5 km) päähän.

Intuitiivinen ohjaus
Drone pitää asemansa ja korkeutensa itsenäisesti ja sitä voidaan ohjata intuitiivisesti ilman etukäteiskoulutusta. Kaikki asetukset ja ohjelmistopäivitykset tehdään älypuhelimen kosketusnäytöllä. Halutessasi voit rajoittaa Mantis Q:n toimintasädettä virtuaalisella aidalla. Tämä on yhtä helppoa kuin dronen takaisin lähtöpisteeseen tuominen napin painalluksella ja laskeutuminen täysin automaattisesti.

Huippunopeus 72 km/h!
Drone ei ainoastaan ikuista kauniita muistoja, vaan sen ohjaaminen on myös hauskaa! Koneen huippunopeus urheilutilassa on uskomattomat 72 km/h ja sen lennon ohjattavuus oikean kilpa-auton luokkaa. Live-kuvaa voidaan seurata kauko-ohjaukseen yhdistetyllä omalla älypuhelimella alle 200 ms viiveellä.

Sisä- ja ulkokäyttöön
Voit tarkastaa dronen tämänhetkisen sijainnin milloin tahansa sovelluksen kartasta. Parhaiten drone soveltuu avoimeen maastoon, mutta myös katosten alle, joissa sijainnin paikannus GPS:n tai Glonass-satelliitin avulla ei ole mahdollista. IPS- ja ultraäänianturien ansiosta on Mantis Q turvallinen ja vakaa sisällä ja saavuttaa jopa 15 km/h nopeuden.

Kaksi versioita saatavilla
Yhteentaitettuna Mantis Q on vain 168 x 96 x 58 mm; se on valmis lentoonlähtöön ja painaa alle 500 g. Drone on vakiokokoonpanossa, joka sisältää kauko-ohjaimen, akun, varapropellit ja kolminkertaisen laturin, joka lataa kolme akkua peräkkäin. The X Pack, joka on myös saatavilla, sisältää dronen ja ohjaimen, kolme akkua ja kahdet varapropellisetit. Se tulee pienessä ja kätevässä valokuvauslaukussa.

Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}
Haluatko sisällyttää tuotteeseen vakuutuksen?
YUNEEC Drone Mantis Q sis. Ohjaimen 3x Akkua ja Laukun

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 112 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 60 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 25 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »