Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

2-vaihteinen sähköinen kloslip - ladattava
2-vaihteinen sähköinen kloslip - ladattava
2-vaihteinen sähköinen kloslip - ladattava

1 / 3

2-vaihteinen sähköinen kloslip - ladattava

19,90 €

-55%

Rek pris. 43,90 €
Monikäyttöinen ja erittäin käyttäjäystävällinen: Sähköinen kynsitiedosto, jolla on kaksi eri nopeutta ja erittäin alhainen melutaso ja tärinä. Mukana toimitetulla USB-kaapelilla raapustimen voi ladata täyteen 7 tunnin langattomaan käyttöön.Kaksi nope
Lue lisää

Monikäyttöinen ja erittäin käyttäjäystävällinen: Sähköinen kynsitiedosto, jolla on kaksi eri nopeutta ja erittäin alhainen melutaso ja tärinä. Mukana toimitetulla USB-kaapelilla raapustimen voi ladata täyteen 7 tunnin langattomaan käyttöön.


Kaksi nopeutta ja tehokas moottori, mutta matalalla melutasolla: Pallotrimmerissä on kaksi eri nopeutta ja tehokas korkealaatuinen moottori. Valitse pyörimisnopeus koiran kynsien kovuus. Erittäin alhainen melutaso, sopii myös pennuille. Tämä closlip tarjoaa täydellisen kynsienhoidon sekä pienille että suuremmille koirille.


Hyvä käyttöaika ja selkeä näyttö: Pitkä akunkesto ja ladattava trimmeri mukana toimitetulla USB-latauskaapelilla. Helppo ja kätevä käyttää ilman, että sitä on kytkettävä virtaan. Kolme merkkivaloa osoittavat erilaisia toimintatiloja: Sininen työskennellessä, punainen latauksen aikana ja vihreä täyteen ladattuna. Tiedostoa voidaan käyttää noin 7 tuntia 1,5 tunnin täyden lataamisen jälkeen.


Ei aiheuta stressiä tai huolta lemmikissäsi: Orb trimmeri tarjoaa koirallesi stressitöntä ja kivutonta kynsienhoitoa. Verrattuna manuaalisen kynsileikkurin käyttöön vältät leikkaamasta liian pitkälle ja vahingoittamasta lemmikkisi. Alhainen alle 50 dB:n melutaso ja ainoa kevyt tärinä vähentävät pelon ja ahdistuksen taajamia.

Eritelmät:

Väri: Valkoinen

Paino: 105 g

Koko: 13,5 x 2,5 x 3 cm


Paketti sisältää:

1 x Sähköinen raapustin

1 x USB-kaapeli

1 x Manuaalinen

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .